- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Az más, a lángszórós az a Hunter's Fury + Memento + Scorpio szetthez van, ez meg a C. M1A-ra épül. Abban a lángszórós pajzsa van berakva (Striker, a firewall spec modokkal), ebben meg a Crusader pajzs van.
Zavaró lehet másnak a screenjeim, de nálam amit elsődleges fegyverként használok mindig a 2. slotban van. Ezen ugye D&H nevesített a +20% HS dmg-ért, Perfect Focus Airaldi a tálent miatt, a "kihagyhatatlan" Memento, akárcsak a Fox Prayer, illetve egy Ceska a CHC miatt, meg egy Walker +5% dmg, ehelyett lehetne akár Providence +HS, és akkor esetleg a mellény is sima Focusos Providence lehetne a +10% CHC miatt, és akkor mehetne egy Grupo a Ceska helyett / vagy akkor már a 3. Providence. De akkor ez nem perfect Focusos szett lenne, hanem a majdnem Providence.
Ez konkrétan legendás szólóra lett összerakva. A Sharpshooter specializáció pedig a + HS dmg miatt van, a spec 45% HS távcső, illetve a plusz weapon stability miatt.De ennek még vannak variánsai, azaz pl maszk helyett egy Providence, és akkor "csak" +15% HS, de +12% CHD, de akár +10% HS-al, akár már 25% azonnal. Azzal a céllal volt, hogy néha kellhet a pisztoly is, de igazából az eddigi tapasztalat alapján nem sűrűn kellett, főleg a Scorpió miatt, szal a D&H lehet megy a stashbe, és helyette megy egy Providence... Vagy a Grupo, vagy akár a Coyote is mehet....
-
Warzoz
senior tag
Az arnikusz szetted az egy acélbetétes bakancs. A negotiator szetted pedig egy tűsarkú szandál. A bakancsot már bejárattad. Megpuhult a bőr, nem töri már a lábad.
Mindkét fajta lábbelivel lehet úgy járkálni az eső áztatta úton, hogy ne legyen elázva a zoknid, csak idő amíg megtanulod, hogyan kell. A nego szetteden valószínű, hogy nagyon sokat lehet még javítani, hogy eredményesebben lehessen vele haladni egy-egy misszióban, csak időt kell rá szánni. Gyakorolni kell és farmolni/gyártani a jobb elemeket a szettekhez. Arról nem is beszélve, hogy teljesen más játékstílust igényel a nego szett használata. -
Elims
veterán
Meglett a hiányzó negotiator fegyvertok.
Mellénynek beraktam egy unbreakable full-os mellényt,egyik fegyver mk16 (szintén full-os,teljesen és nem a replica) strained talent-tel,a másik fegyver a m1a.
Kipróbáltam a grand Washington hotel küldetésben hard fokozaton.726e-s armor-ra nem akartam rögtön hősin indítani.
Nagyon jól tettem...
Mentem egy ideig ebben a nego szettben (egyszer a kék hive húzott fel),elég lassan ment a lövölde.Kb. a 3/4-énél átváltottam az Arnikusz szettre és..háát..hogyismondjam..megváltás volt.Az arnikusz szettben söprögettem,mintha ott sem lettek volna. :-) Tényleg.Hősin fedezékbe bújásokkal simán megcsináltam volna,nego szettben hard-on kicsit kihívás volt.Tudom,hogy nem kényszerített senki erre a szettre és a screenshot közel sem a szettről szólt,én szerettem volna kipróbálni.
Megvan,össze van rakva,de nem hiszem,hogy a közeljövőben előveszem.
De természetesen köszönöm a segítséget!! :-)Írjátok ezt a sok vmit a játékról.Én ebből szerencsére semmit nem veszek észre.
Néha kiírja,hogy "poor connection....",de azon kivül semmi.Season 5 van,lenullázta a 100-as szintemet és beadott 5 rugót.Eddig is ezeket kellett megölni?Az első egy félig megégett arcú nő.
-
Anonymus23
veterán
Akkor nullázódik ha:
* lejár az 5 perc kill nélkül
* meghalsz
* lecseréled
* Más mapra utazol (pl Washingtonból NY-bam vagy DZ-be)Minden kill, illetve a felvett Trophy nullázza a számlálót, nem az elsőét, hanem az 5 percet (300 sec), azaz ha kimaxolod és utána csak minden 299 másodpercben veszel fel egy trophy-t, akkor folyamatosan maxon lesz a bónuszod.
Az lehet, hogy nem 2 perc összszedni (néha kevesebb
, na jó nem
), de a 3 bónusz így együtt nincs meg a játékban sehol máshol egyetlen gear piece-ben
-
Anonymus23
veterán
A mementonak vannak rövid és hosszútávú bónuszai, amikor összeszeded a kill trophykat (tokeneket).
A rövidftávúból 10 másodpercig tart a hatása, a hosszútávúból pedig 30 a maximum stack, és 5 percig tart,
Rövidtávú bónusz (és ez skálázódik a core attribútok számával):
5% weapon dmg
+10% bónusz armor
+5% Skill efficincyHosszútávú bónusz:
max 30% weapon dmg
max 30% Skill efficiency
max +3% armor regen/sec
Minden felvett trophy frissíti az 5 percet, illetve elindítja a rövidtávú 10 secet is.
Erről a 30 trophy/tokenről beszélek, hogy akkor működik igazán jól, amikor ez fel van töltve. -
alibiman
aktív tag
Ez az egyik sárga DPS kombóm:
Kettő (három) érdekesség van benne.
1. Yaahl Gera Holow Man, ami ad extra heal sebzést. Kutyák ellen nagyon jól jöhet.
2. Memento, aminek több előnye is van, ugye.
3. Itt sincs foxprayer, mert az AR-em 3. tulajdonsága 10% DMG to target out of cover. Míg a FP csak 8%-ot ad. Persze érdemes azon elmélkedni, hogy a DH helyett legyen a Cseszka, és a Cseszka helyén meg egy FP, mert így már 18% a fedezéken kívüliek sebzése, meg ha tudjuk, hogy kutya nem nagyon jön, akkor nem kell annyira rágyúrni a healt sebzésre, és akkor ez a lenti is egy elképzelhető DPS lehet:
Én azért preferálom az előbbit, mert kicsit több páncélt is ad, + nagyon szeretek pisztollyal rohangálni. Nyilván, bármilyen kombó létezhet, full piros is, ahol kizárólag csak a sebzés fontos. Sőt, el lehet billenteni a páncél felé is:
Bármi elképzelhető, meg annak az ellenkezője is. -
alibiman
aktív tag
Nekem az egyik nego variánsom így néz ki:
Láthatóan itt nincs foxprayer, viszont van egy Belstone Armoury, ami ad 1% armor regent. Szólóban soxor jól jöhet, hogy húz valami felfelé. Ezen BA-n viszont csak a páncél játszik, a másik két tulajdonság piros, CHC és CHD. Ez a kombó 59 / 148,7 % CHC / CHD-t ad.
Azt azonban érdemes tudni, hogy - szerintem - ettől sokkal ütösebb sárga szettet lehet összehozni. -
Anonymus23
veterán
A Fox prayeren cseréld le a HS-t valami értelmesebbre, pl CHC vagy CHD, függően attól, hoyg mi hiányzik, ha meg van már a 60% CHC-hoz közeli CHC, akkor inkább CHD.
A maszkon meg a Weapon Handlinget ugyancsak CHD vagy CHC.
A Shield Splinterer helyett jobb lenne valami értelmesebb fegyver Strained tálenttel, persze függően attól, hogy mekkora az RPM-je, a Strained lassabb fegyvereken érvényesül igazán, nagyobb RPM esetén (800 vagy afelett sokal jobb az Optimist), vagy ha használsz támadó skill-t (pl drón), akkor az In Sync is jó. -
Anonymus23
veterán
Ahogy velizare is írja, a mellény azért jobb egy sima, mivel többet ér a lehetséges tálent mint az 5 lehetséges célpont, mert mire mind az ötötö feljelölnéd (sok esetben nincs is 5 ellenség egyszerre, a patrollok is mind 4 fősök, és legtöbször 4 fős hullámokban jönnek az ellenek, persze amikor szólóban játszik az ember).
Mivel én jellemzően AR+Rifle kombót használok, így alap a Fenris + Fox Prayer.HP: ha jól rémlik 1000 SHD-ig +30 HP boost van, utána meg +3HP boost van SHD-ként, +az órában lévő kiosztható +10% HP. Így jön ki a jelenlegi kb. 54k különbség.
Mennyi SHD-d van most?A CHC 60%-nál cap-el.
-
ezt nem mondta, igen. ami a kötött a Negoban, hogy a hátizsák mindenképpen Nego, a mellény NE legyen az. Hátizsákkal és mellény nélkül 3 npc mindegyikén sebzel 100%ot, hátizsák nélkül, mellénnyel pedig 5 npc-n 60at, illetve azon, amelyiket éppen lövöd, 100at. csak gyakran nincs ennyi, és igazából amíg a jelölést felrakod, az holtidő.
a mellény mellett van még egy szabad helyed másra helyed, ez logikusan fox's prayer, ami egy nevesített overlords térdvédő, fix, +valahány% damage out of cover bónusszal, nem a sima overlord. best in slot, és még az m1at is boostolja. ha nincs ebből jó, akkor lehet contractor's gloves, szintén best in slot, petrov kesztyű, +6% damage to armor, ha bullet kinget használsz, akár maradhat is, a petrov bónusza miatt.
health az jöhetshd pontokból is pl. -
Anonymus23
veterán
Milyen mellényed van?
Arnikusznak melyik szettje? Már csak azért mert Ő nyerte el a klánban az egy nap alatt kipróbált legtöbb szett trófeát.A Black Tusknak van jammer állomás, konkrétan a DUA, amikor invaded, akkor ott vannak helyek jammerrel, ha annak a hatósugarába mégy, akkor egy ideig zavarja a képességeket, és nem tudod használni azokat, először azokat kell kiiktani. Illetve ha benne maradsz a hatósugarában, akkor végig zavarva lesznek a képességek. Egyébként egy ikon mutatja lent, hogy éppen CD alatt van.
Nem igazán érthető, hogy mi tölt 3-4x... -
-
Warzoz
senior tag
Én is kihívás fokozaton toltam (segítség nélkül) és nem találtam benne a nehézségi szint megnevezésének a kivételével semmi kihívást. 100+ szintig húztam a karaktert, de idő közben félreraktam mert megjelentek más játékok amikkel szívesebben játszom.
Teljesen átlagos játékosnak tartom magam, nem gondolom, hogy bármiben is kiemelkedő lenne a teljesítményem és ennek ellenére a megfelelő mennyiségű idő (ebből van nekem sok) ráfordításával elértem a korábban, a topikban csodált eredmények nagy részét. A többit meg ugyanígy elérhetném, ha akarnám, csak a megfelelő mennyiségű időt kellene rászánnom.
De akkor leírom még egyszer: Befektetett idő = Elért eredmények -
Anonymus23
veterán
Na szóval tisztázzuk, azt gondoltam, hogy ez ismert:
Az SHD szint ugyanúgy megmarad, ha megfekszel HC karakterrel is, azaz a 2 karakter hozta össze az 1000 SHD-t (kvázi 1x feküdtem, de ennyi), emellett a 11 nap az valós. Persze sokat segítettek mások is karaktert húzni lvl40-ig, akiknek ugyancsak van HC karaktere, akár innen pl regener, Habugii, Bensopra, meg még 2 discord ismerős (akiknek itt is köszönöm).
De ne ragozzuk, igazából kedvet szeretnék csinálni azoknak akiknek tetszik a játék, hogy bátran indítson HC karaktert, egy teljesen más feeling jön vissza a játékból.
Másrészt messze nem a legtöbb SHD szint az enyém, volt aki lobbyban találkozott 1500+ SHD HC játékossal, persze azt nem tudni, hogy mennyi idő és karakter felhasználásával, de mondom, a játékélmény a lényeg, ha más nem, de érdemes kipróbálni.ui.:
Akik már sokadik HC karakteren vannak túl, azok azt mondják, hogy az első elvesztése fáj csak igazán, a többi már simán túlélhető -
Anonymus23
veterán
Igen, ez benne a kihívás, és valami új ízt ad az egész játéknak.
Egyszerűen rohadt jó feelingje van, hogy igenis "van mit veszíteni".
Aki szereti ezt a játékot, és szereti a kihívást, akkor ezt feltétlenül ki kell próbálni, mert hihetelen adrenalin bomba tud lenni.Szerintem nem sokan lehetünk a világon ilyen "hülyék"
akik beletolnak ennyit egy olyan karakterbe, amit akár egy netszakadás, vagy CTD, vagy Delta el is vehet
-
Anonymus23
veterán
Mondjuk erről most ez a vicc jut eszembe:
Az öreg székely bácsi felmegy Pestre az állatkertbe, hogy életében legalább egyszer lássa azt. Nagyon tetszik neki, sorra nézi az állatokat: a majmokat, a tigriseket, struccokat, stb. Odaér a zsiráfok kifutójához. Nézi a zsiráfot, nézi, csóválja a fejét. Már vagy egy órája bámulja tátott szájjal, mire hitetlenkedve csak ennyit tud mondani:
- Márpedig ilyen állat nincs!!!Gondolod, hogy photoshoppoltam? Nem is ismerem a Photoshopot, mármint használni nem használom.
Mint ahogy írtam ez a 2. HC karakterem,
Az első:
Itt a videó, az 1000. SHD szint eléréséről.
Remélem elegendő bizonyítékot szolgáltattam, hogy ha nem is az első karakterrel, de kettővel biztosan el lehet érni az 1000 szintet.
Nézd, én nem tudom, te hogyan és milyen gearben játszol, de nekem már van pár ezer órám ebben a játékban, és elég jól ismerem ahhoz, hogy tudjam mit érdemes bevállalni, és mit nem.
Magamat is ismerem, hogy meddig menjek el, így (és megfelelő idő odaszánásával, esetemben ez összesen ~11 nap) "simán" összejöhet az 1000.
Ja és Fay Lau is ki lett végezve ezzel a karakterrel is -
-
Anonymus23
veterán
Semmi extra, ez a Negotiator szett.
Ugye mindenhol 15% WD, a többi meg CHC/CHD.
Nincs kötelező benne, a lényeg, hogy a CHC 60% körül legyen (AR-nél, a Bakers vagy M1A pedig elvileg 5%-al kevesebb), ahogy ezt elérted mindenhol CHD legyen.
A térdes meg persze a Fox.
Itt a HC-n az AR egy MK16, mert bár viszonylag lassú, de akkorát lő mint egy ágyú
A lőszeres direktíva miatt nem mindegy, hogy 1 lőszer mekkorát sebez
Gyakorlatilag a teljes HC ezzel a szettel ment le.Nomrál karakteren a mellényen GlassCanon van, itt direkt Unbreakable.
A fegyvereken mindegyiken DTTOOC a 3. attrib. -
arnikusz
veterán
Az 7 a Shepherd rank azt csinálom most az 50 Commendation pont miatt, így a 7155 lesz majd 7205, a max commendation pont 7355 jelenleg az nem lesz meg már ez az utolsó commendation amit megcsinálok.
Ez a sárga burst szett, csak unalomból raktam össze meg esett egy Carbine 7.
Egyébként as Sheperd rank mutatása bugos. -
Anonymus23
veterán
Nincs ebben semmi, ha valaki csak Heroic WT + minden lehetséges/értelmes direktívával tolja ez simán benne van.
Nekem is majdnem 7000 SHD szint van, + van egy majdnem 1000-es HC karakter, ha ezt összeadod, az már ~8000.
Van barátlistámon olyan, aki jóval több időt tolt a játékba, mégis kb fele annyi SHD-ja van, rohadt sokat számít, hogy mit játszol, és azok mennyi XP-t termelnek. -
granini
őstag
"Ez a közel 9000-es szintű ezzel kel,ezzel fekszik?
Vagy 2-3emberé.."
Jaaa igen a Meshal család, vietnámiak, ismerem őket alattunk laktak egy időben.. Meshal papa nagy gamer, a nagy fia is, a lánya meg a kis ikrek.. közös account.. az öreg ügyes szaki volt, botokat meg scripteket programozott, persze feketén mert hivatalosan nem dolgozhatott.. a vegyesboltot is főleg az asszony vitte.. -
-
alibiman
aktív tag
Nos, összeraktam egy ilyen cuccot. Ahogy gondoltam, ez kizárólag csapatban jó, inkább támogatásra. Szólóban elképesztően lassú. Vault CP4-es bosst a 2. menetben nagy park keleti szélén - ott ahol TC szokott lenni tudtam elkapni -addig szaladt. A játék nagy részében kb. az volt, hogy bujkáltak elölem. Pedig nagyon kicsit lőttem, viszont a pajzzsal nem tudtak mit kezdeni.
-
alibiman
aktív tag
Megkaptad a választ, amit akár én is írhattam volna. Annyival egészíteném ki, hogy az emberek különböző stílusban nyomják. Van, aki a "tömegmészárlás" híve.
Mocskos nagy tűzerő, pontosabban DPS, kaszálja vele a tömeget. Én jobban szeretem a precíz levadászást. Ezért kedvencem az AR, Rifle és a pisztoly. Csapatban nekem nagyon ritkán fogy el a lőszerem. Nem állítom, hogy hatékony lennék, de egy CP4-es Rage direktívával azért 4-5 perc szólóban. Ha nem futnának el a bossok állandóan, kevesebb is lehetne...
A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy néha engem is elkap a hév, és bizony jól esik nagyokat darálni egy LMG-vel, vagy felgyújtani az egész bandát. -
granini
őstag
Fú, sok kérdéset tettél fel..
- EB az első Raidből esik (Dark Hours) - ide egyébként egy stabl dps build elég végig, tehát nem kellenek speckó buildek hozzá
- Fegyverek : LMG (Infantry MG5 pl..) és SMG (SIG MPX pl..) is jó lehet, ha arra épited a buildet. Ne csak a sebzés számot nézd, az RPM is elég fontos, és a stability meg accuracy is. - Az Infantry MG5 pl 900 rpm, 100-as tár, és az egyik legstabilabb a nagy LMG-k közül.. próbálgasd őket, nincs tuti megoldás kinek mi jön be.
- A Rifle (és különösen mondjuk az M1A classic meg talán az MK17) a legjobb választás mid range-re.. Nagyot üt, pontos, relative jó a reload speedje, cserébe kisebb a tár, lassabb az rpm-je. 25 méter felett érdemes ezzel csipegetni a mobokat, aztán ha közel jönnek vagy te közelebb mész akkor érdemes váltani LMG / SMG / AR-re amelyik tetszik. (AR és SMG mellé tudsz vinni pajzsot is közelre, LMG mellé pl nemigen, ez is lehet szempont..) -
-
sith7
félisten
Nem izélek ... merev pc -s voltam én is, több mint 20 éven át, de ha ezt tudom, hogy ez a konzolon való játék ilyen, már váltottam volna korábban, most meg ... többszöröse egy gépfejlesztés egy konzol árának, és akkor se fog neki menni fullba, fix 60 fps - sel MINDEN játék éveken keresztül ... konzolon pedig igen.
Több embernek felnyitottam már a szemét, és utólag örült neki, most is van több ember a munkahelyemen, akiknek kezd low lenni a pc, és most tettem bogarat a fülükbe, gépfejlesztés vs konzol témában.
-
Anonymus23
veterán
Igazából nem csak a Divison1/2 van a világon, nem beszélve arról, hogy teljesen más a kettő (PC vs konzol).
Nehezen tudom elképzelni, hogy akinek szgépe van, az csak játékra használja, bár biztosan van ilyen is, de ez a kevesebb, és az a halmaz aki ebből csak Div2-vel tolja az meg még kisebb halmazSzerintem olyan kicsi, hogy szabad szemmel már nem is látható
Kár ezen a témán feszengeni, ebben nincs igazság, max vélemény.
-
sith7
félisten
Amit Arnikusz is javasolt, elmentem Summitra, normal nehézséget állítottam, és betettem summit challenge - ket. Pl.: 3 dzint 15 perc alatt, xy headsot , burned/bleed enemy stb.
Ha ebből 5 megvan, akkor megvan a capacitor is ... nem nehéz
Sötét
Azt hiszem tudom miről beszéltek, van a beállításokban egy dolog, neutral lighting a neve ha jól rémlik, na azt kapcsold ki
-
Janusz001
őstag
-
granini
őstag
Skill tier - nem, az felesleges. 6 skill tier-t tudsz összeszedni, afelett overcharge van, de az nem úgy működik hogy felteszek 7-et és akkor overcharge. Azt csak bizonyos itemek / skillek tudják előidézni és viszonylag rövid időre. Tehát a fenti buildben elég az 5 skill tier + 1 ami jön a technikusból.
Capacitor - nemtom jól értelmezted-e de akkor kapod meg ha egy session-on belül egymás után megcsinálod az 5 challenget egyhuzamban..
-
granini
őstag
Ez a Striker King ez funbuild. Nyilván nem veszi fel a versenyt semmivel se dps-ben se armorban. Azt tudja hogy a bulletking 1000 feletti rpm-mel darál, azt kb semmilyen mob nem bír megállni a lábán tőle, tölteni meg nem kell.. mókás.. Partiba jó ahol mondjuk van bent 2 normális build és akkor lehet vele bohóckodni.. meg Summitra jó ahol bemész a szobába megnyomod a balegeret és akkor engede el amikor kijöttél a másik végén
Rouge-ot azért próbáld ki Heroicon is majd, más érzés lesz.. A Scorpio shoti itt mutatja meg igazán mennyire űbertáp lett.. armoros/pajzsos builddel eddig is kb valahogy lehetett tankolni a rugókat, de ez a shoti konkrétan gatyára terrorizálja őket a 4-5 féle státusz effekttel.. belemászol az arcába, 6-7 headshot és csá..
(Még jó hogy Massive többször elmondta hogy nem akarják hogy bármelyik exo fegyver is best in slot legyen.. ja hát.. nem lett az télleg.. ja de..
)
-
Roland861010
veterán
Minden videó elindul, minden videóban szájba rágósan el van magyarázva mit miért mivel kell használni MAGYARUL!
Az oldal most kapott új dizájnt és folyamatosan bővül a tartalom.
YT csatornán is folyamatos videók vannak köztük a frakciók ki alakulásáról és mi miért történik.
Nagyon sok energiát tesznek bele a srácok hogy olyan buildeket állítsanak össze amivel mások nem vagy kevesen próbálkoznak.Telefonon is rá néztem az oldalra és mennek a videók.
De nem akarlak meggyőző, mert semmi érdekem nincs benne.
-
TommyS_27
senior tag
Sajnos a Div2 PvP-t kezdetektől leszarják. Mindig van valami broken "meta"unbalanceolt fostenger sajnos ez a része és ahogy ez kinéz nem is igen fog változni. Játszottam sokat ezzel is (talán tul sokat is) de egy idő után a PvP igénytelensége miatt szinte csak PvE-t játszottam. Hónapok óta most kezdtem el megint játszani vele, de már közel sem köt le annyira mint előtte. Maradok a CoD Warzonnál ott legalább foglalkoznak azzal is amivel kell
-
qukesz
senior tag
-
Hublot
őstag
Persze! Felvettük az egészet.
Még az is rajtavan mikor megöl engem az EB fegyverem.
Nem azért rakta ki mert menő vagy hú de kemények dz ben hanem azért mert vicces volt a komment.”EÍmbot”
Látom pont a lényeg nem jött át neked.
ui: még olyan felvételem is van mikor El Patronnál nincs bekapcsolva az aimbot és szanaszét lőttük 5x a csapatával együtt. Utána elkezdte felvenni a játékot és lelőhetetlen volt. -
granini
őstag
-
Roland861010
veterán
Van dps buildem kimondottan AR-re kihegyezve 55% chc és 150 feletti CHD 150ezer körüli weapon dmg.. csapatban ezzel semennyire nem maradok el maximum az shd különbség kijön.
Jelenleg 207SHD szinten vagyok ezzel a buildel HC gyorsan halok még a tank builddel halhatatlan.Azon is gondolkodtam hogy challengen játszok vele 4 direktiva és megy mellé a cp4 farm.
-
granini
őstag
Igen, a lootról megfeledkezünk.. hogy adott partin belül az átadható, és azért az nem mindegy hogy full egyedül kell mindent összegyűjtögetni, vagy cserélgetheted a másikkal. Csomó jó cuccom klánból kaptam mert neki az már pont volt, vagy jobb volt stb..pl a Ridgeway mellényt egyedül atomnehéz összefarmolni, nálunk klánban meg amikor nekem esett a második (mert az már general pool volt..) simán átpasszoltam és a klántárs simán skippelte az egész procedúrát.. mert annyira nem motiválta a summit level 100.
A random egyébként se arról szól hogy mindenből egymás után egyszer kiesik a tuti, hanem hogy térdesből a harmadik godroll esik hasitasiból meg még egyszer se láttam jót..
-
Roland861010
veterán
X szint felett már az a cél hogy minél nehezebb legyen a játék beállítása.
Jelenleg én folyamatosan Challengen tolom + 3 direktíva. Ebből a cpket 4-esre húzom.
Menne a HC is de sokszor csak barangolás van a játékban és olyankor nem szeretek szenvedni.Főleg nem a kiegészítőben ott van hogy 3-4 esemény is egybe szalad.
Azt egyedül lekezelni már necces HC-n nekem még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest