Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giot
addikt
válasz
Viszlát #1699 üzenetére
SPOILER
Szerintem az hogy Raj pia nélkül is tud kommunikálni a nőkkel, elég nagy durranás így hat év távlatából.Egyébként nagyon hullámzó volt az évad. Voltak igazán jó részek, de sok volt az erőlködés is. Remélem nem fogynak ki a szuszból. Vagy ha igen remélem észreveszik és időben lezárják a sorozatot.
-
Giot
addikt
Remek rész volt.
Bár a Prof karakterében volt egyfajta keserűség, szomorúság. Így az egész kicsit keserédes volt. Szokatlan de jó rész. -
Giot
addikt
Jó rész volt, nincs miért károgni!
-
Giot
addikt
válasz
rétisün #1452 üzenetére
Részemről még annyi, hogy aki az elejétől nézi, nézte, valószínű annyira megkedvelte a karakterek, hogy annak ellenére nézi tovább, hogy nem azt kapja amit megszokott.
Úgy gondolom az tudná elfordítani nagy tömegekben, az eredeti fanokat, ha a karakterek teljesen kifordulnának a szerepükből. Ha karakteridegen helyzetekbe, párbeszédekbe, kényszerítenék.
Ezt talán nem játsszák el.
Remélem. -
Giot
addikt
Hónapokkal ezelőtt letöltöttem a századik részhez készült összefoglalót.
Ebben beszélgetnek, a szereplőkkel, és a készítőkkel, amolyan visszatekintő.
Ebben Chuck Lorre egyik utolsó mondata az volt, amikor arról kérdezték hogy hogyan tovább, mik a tervek, hogy:
"mi nem a Lost írói vagyunk fogalmunk sincs merre megy a sorozat"
Szerintem ennek lehetünk tanúi, jelenleg nincs igazi csapásirány, és ötletelnek. Ezzel nincs gond, amíg nem karakteridegen, vagy "sorozatidegen" (bár ilyen szó nincs) részeket kapunk. De ez a jelenlegi attól függetlenül, hogy még így is sokat derültem rajta, kicsit idegen volt a sorozattól. Attól amihez hozzászoktunk.
-
Giot
addikt
Kicsit ..... Jóbarátok hangulata van. No nem mintha túl sok részt láttam volna a Jóbarátokból. Tehát lehet tévedek
. Remélem visszatér a sorozat a régi kerékvágásba.
-
Giot
addikt
Pontosan azért kellettek a lányok(vagy új karakterek) a sorozatba, mert ha nem hoznak új karaktereket szép lassan unalomba fulladt volna. Az új karakterek új lehetőségeket, helyszíneket, poénokat hoztak, illetve új lehetőséget adtak, a sorozat íróinak. A másik ami életben tartja a sorozatot, amit említettek is előttem, az a karakterfejlődés.
Hogy pld Sheldon vagy Leonard is képesek voltak valamennyire fejlődni jellemüket tekintve, ugyanakkor nem léptek túl nagyot ahhoz hogy már hiteltelen lenne, hisz mindig visszaköszön a kocka.
Szerk: szerintem
Szerk szerk: "cicit a nezoknek" Pontosan Penny kavarja meg az állóvizet ezzel indít a sorozat, lányok nélkül nem működne.
Szerk szerk szerk:szerintem
-
Giot
addikt
válasz
rétisün #1381 üzenetére
Kicsit fura szinkronnal eleinte, ezt aláírom. De én szinkronosan kezdtem anno az 1. 2. évadot úgy néztem, így nem idegenek a hangok. Sőt szerintem elég jól összeválogatták a szinkronszínészeket.
Talán Penny szinkronja aki kicsit néha idegenül hat.
Igaz fura volt Amy szinkronja elsőnek.Bernie-é is.
(#1382) leslieke:Lehet rászánom magam.
-
Giot
addikt
Kösz a válaszokat!
Ez elég szomorú. -
Giot
addikt
Üdv!
Nem igazán vagyok gépben, akarom mondani képben,megint kimarad egy rész?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest