- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
homeless09 #12675 üzenetére
Nekem is kiírta, hogy DLC hack detected, aztán lett egy halom bu... szexi Mustangom
-
válasz
homeless09 #12675 üzenetére
és ez az én fagyási problémámon hogy segít ?
-
Cucori
tag
válasz
homeless09 #12658 üzenetére
Na akkor nem csak nálam van probléma látom... Hónapokig hozzá se szagoltam, most fiam akar játszani erre nem megy, csodás xD Azt hittem a mentésvisszaállítással volt probléma... legalább azzal nincs. Remélem.
Ja am SZIA ZSÖMI ÉS MOSQ xDDD
-
Lion81
tag
válasz
homeless09 #12656 üzenetére
Nálad is azt írja ki hogy a router ki van kapcsolva?
Nem lehet hogy ez az egész a hülye T-...E miatt van?Nálunk megyei szinten szarakszik az iptv-s rendszer és szinte nézhetetlen az adás! -
Mosquitoo
senior tag
válasz
homeless09 #12653 üzenetére
Nekem sem mén.
-
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #12626 üzenetére
Hát ez nem akar jó lenni....
-
Reaper
őstag
válasz
homeless09 #12624 üzenetére
Kalibrálási hibának tűnik, egy régi kormányom ugyanezt csinálta, próbáld meg a win saját kalibrálóját, vagy amit adtak a kontrollerhez. Utána újra állítsd be a játékban, ott is meg kell várni, amíg megtalálja a "null" pontot, majd akkor húzni a gombát a megfelelő irányba.
De majd csak jön valami kontrolleres aki ezt tudja, én csak kormánnyal játszom, de nagyon ilyesmi hibának tűnik -
homeless09
őstag
válasz
homeless09 #12623 üzenetére
A gombok működnek frankón, de nem tudom a gombákkal irányítani az autót, mert magától megy az autó és alapból jobbra kanyarodik.
-
Zolinho1026
tag
válasz
homeless09 #12621 üzenetére
Van egy TDU cam hack. Igen hasznos, mert a folyamatos kamera fordulást is kilehet kapcsolni vele.
-
Reaper
őstag
válasz
homeless09 #12608 üzenetére
Hmm, akkor nem értem, gondolom minden amit feldobott engedélyeztél, tűzfal, egyéb cuccok. Mondjuk, ha a tűzfal nem lenne engedélyezve, el sem indulna. A Steam fórumon nincs rá megoldás?
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
homeless09 #12608 üzenetére
Ha vannak különleges karakterek a jelszóban, próbáld meg sima betűkkel és számokkal, hátha az a baja.
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
homeless09 #12605 üzenetére
Az korrekt
Én se kaptam még mindig aktiváló emailt, de működik!
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
homeless09 #12602 üzenetére
Nem kell, csinálsz egy online profilt és onnantól kezdve amint a legelső autóddal gurulsz az utcán, az már multi.
Az online profilhoz regisztrálnod kell itt. -
Reaper
őstag
válasz
homeless09 #12591 üzenetére
Billel csak "full assist" mód, kivétel ez alól mondjuk az Impreza, meg a behemót SUV-ok.
-
atomeec
senior tag
válasz
homeless09 #12581 üzenetére
Gondolom ez most ilyen. Esetleg ha tűzfalban letiltod, akkor offline elindulhat (nem vagyok benne biztos, de mintha anno úgy lett volna, most nem tudom kipróbálni).
-
Mosquitoo
senior tag
válasz
homeless09 #12558 üzenetére
Sziasztok.
Én is a Steamen vettem meg a játékot 2 napja és megy gond nélkül, egy barátom ma vette meg és már neki is ezt a CD-kulcsos dolgot hiányolja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- DUNE médialejátszók topicja
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Formula-1
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest