- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz
Weeman1 #11439 üzenetére
A barackvirág szint le kell cserélni szürkére(valami világosabb árnyalatura, pl galambszürkére) és egyből válalhato konzervativ nézetet vallo férfiembernek is..
bazijoe73:ha nem akarsz belepiszkálni mélyebben a rendszerbe, akkor használhatsz rá egyszerű appot is. Playrol le lehet kapni párat pl Omega statusbart. Én a pro-t használtam, rengeteg skin tölthető le.
-
-
qamu74
őstag
-
plejik
addikt
válasz
Weeman1 #9129 üzenetére
Tudom, de nem jött be nekem az a rom valamiért nálam nem az igazi, viszont amit most használok az jónak tűnik. De lehet megpróbálom kiszedni a romból, bár nem tudom sikerül e
Ja és az S3 as időjárás widgetet , (pitypangos vagy miszösz) ,hogyan lehet átlátszóvá varázsolni?
-
qamu74
őstag
válasz
Weeman1 #8851 üzenetére
ÉN ICS-n használtam MIHome Launcherrel.
MIUI témák(800MB) -
qamu74
őstag
válasz
Weeman1 #8782 üzenetére
Premium Widgets & Weather
Megvettem , nem bántam meg ,sok óra választék van és gyönyörű az animációja és a grafikája!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest