- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
gjoco1 #26407 üzenetére
Hát ja !
Ha lenne egy újabb verseny, és ezzel neveznél, ki nem találnám, hogy te csináltad !
De fasza lett !!!Szerk: A téli is baba !
Gipsztigris: Jó kis újévi fogadalom...
Az AICP-ben van olyan, hogy képernyőkiterjesztés; ez eltünteti a nav,- és a status bart is...
Simításra előjön, majd úja el... -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gjoco1 #26224 üzenetére
nincs benne G3.
pss-el is megoldható, custom háttér és húzd le az összes sávot nullára.
ilyen lesz. -
zeon.hu
nagyúr
válasz
gjoco1 #26221 üzenetére
png-be ment.
transparent hátteret passzolom, a régi scrren maker tudja.
valahogy így. -
zho-lee
addikt
válasz
gjoco1 #26209 üzenetére
Szia!
Szerintem nem hiányzik semmi.
Úgy jó ahogy van.más: írtuk hogy a perfect screenshot ultra nem nagyon megy. Nálam is FC-ozott szépen.
Tegnap éjjel rászántam magam, és full gyári állapotra hoztam a Note-t.
Kellett már a repartos rom.
Nos, a Psu tökéletesen működik!
(meg minden más is) -
zho-lee
addikt
válasz
gjoco1 #26100 üzenetére
Igen, csak tudod, tegnap este rohantam, és annyira fullon voltam, hogy nem jutott eszembe
Bedobtam egy hs-t ide, igaz ott feszít most is a Note-n, és használom.
De valószinű tök gáz lehet, senki nem írt rá semmit..
Nem bírtam ma dolgozni a hs-en, sajnos el kellett mennem egy kicsit motorozniMost futottam bele a Next launcherbe megint.. Lehet, most lesz egy kis időm, megkukkolom..
Izgatott eddig is, de amit szeretnék, nem tudta még eddig.szerk: (#26099) Probert75
szerintem egy kissé többetmondó háttér, és tuti lenne
Egy "technology" vagy egy "blur" témájú kép nagyot dobna rajta.
Esetleg valami egyszerűbb "retro" témájú -
zho-lee
addikt
válasz
gjoco1 #26084 üzenetére
Jóestét mindenkinek!
Jocó, mit lehet tanulni a nénitől..
Igéretes...mintaz is,hogy a kép már tökéletes.
Csak megszelídíted azt a launchertNos én még a kiskutyák szintjén vagyok,mindig csak próbálkozom,de már stock romon.
Megy is minden
Ma esti egyszerű, két kimerítő nap után, most retró a hangulatom.Baromi nagy kép: [link]
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
gjoco1 #26076 üzenetére
Minimalistic Text: Widget.
nem zooper ugyan, de elég jól testre szabható (lehet bele betűtípusokat is importálni) és magyarul is ki tudja írni.
én zooperrel együtt használtam, csak egymásra húztam a widgeteket. -
Adamis
őstag
válasz
gjoco1 #25993 üzenetére
Olyan sokszor néztem már, nekem nagyon bántja a szemem. Nem tudom, hogy van ez nálatok: a nyújtott képek, mint ezen is a lány, nem zavar benneteket? Nem csak Jocó, hanem más is tett már be ilyeneket, csak most pont ez alapján jutott eszembe. Semmi baj, ha nem, lehet, hogy már én vagyok öreg...
-
kakukkmarci
senior tag
válasz
gjoco1 #23073 üzenetére
Elhiszem, nincs is ezzel gond.
Nem is a screenekkel volt a gond (bár szerintem ez a szalagon gyártott, és mindennapi, koncepció nélküli összeválogatós HS készítés nekem is sok), hanem a feltétel és válogatás nélküli elfogadással és dicsérettel, degondolomremélem ezt nyilván te is vágod.
A tényleg jó és egyedi HS-t soha senki nem hurrogta le, de mostanában már azt sem, amit le kellett volna. Én spec. azért, mert ha menthetetlennek látom, inkább hagyom az egészet.
Azt gondolom, hogy ez egy ilyen éra, néha becsúszik egy-egy erősebb poén, de; és főleg ha az utólag ki is lett javítva/meg lett magyarázva, akkor tudni kell elfogadni, megbocsátani.
Tehát: ezért meg ne sértődj!
Én is befejeztem az OFF-olást. -
twine
veterán
válasz
gjoco1 #23067 üzenetére
Pedig eszembe nem jutott rosszindulatból, vagy "bántásból" írni...viccnek szántam (bár ahogy mondják, minden viccnek van alapja)...Még ha "pöppet" vulgáris is...
Roppant szenzitív a topicDe igen azt hiszem eljött az idő, hogy töröljem a topicot a kedvencek közül...mert ha ide nem azt írja az ember hogy :"uuu de király,,, nagyon nagyon nagyon jók vagytok",,, abból azonnal sértődés lesz....Hát hajrá,, érezzétek jól magatokat,, úgy kb. Öten itt a topicban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest