- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Basszus, tökéletesen megfogalmaztad, megelőztél, de pontosan ezt a példát akartam én is említeni, ugyanez jutott eszembe
Hogy egy festménykiállításra sem ecsettel és színpalettával megyünk, hogy átpingáljuk a mi szájunk íze szerint a festményeket.
"Továbbá a film egy művészeti alkotás."
Így van, ugyanígy vagyok a fentiek mentén a filmekkel is.
De már nem szeretném tovább offolni a topikot ezzel a témával, bár érdekes téma ez is, csak nem ide tartozik, ezért is raktam off-ba.
Jah, gondoltam, hogy az eredeti kópia is eleve nagyon jó minőségben készült ennél a filmnél (Alien 2), de az meglepett, hogy ennyire szép és jó. Csak nem tudtam eldönteni, hogy történt e utólagos bármilyen feljavítás, vagy egyszerűen ilyen jó volt az eredeti felvétel. Mert azért ez elég ritka, ilyen jó minőségben még nem láttam hasonló korabeli filmet. Igaz, nincs is meg túl régóta a TV, az eddigi kisebb (43"-os) TV-inken nem láttam azért ennyire. A projektoromon meg pláne nem, mert hiába vetítek 100"-on, közel sem 4K vetítőm van. Mondjuk azt tudtam, hogy a régi filmszalagok nagy felbontást tudtak tárolni képkockánként, de azért ehhez brutálisan jó optikával ellátott kamerák kellettek. Meg persze extra jó minőségű filmszalagok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- Lexus, Toyota topik
- Magisk
- Futás, futópályák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest