Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
Basszus, tökéletesen megfogalmaztad, megelőztél, de pontosan ezt a példát akartam én is említeni, ugyanez jutott eszembe
Hogy egy festménykiállításra sem ecsettel és színpalettával megyünk, hogy átpingáljuk a mi szájunk íze szerint a festményeket."Továbbá a film egy művészeti alkotás."
Így van, ugyanígy vagyok a fentiek mentén a filmekkel is.
De már nem szeretném tovább offolni a topikot ezzel a témával, bár érdekes téma ez is, csak nem ide tartozik, ezért is raktam off-ba.
Jah, gondoltam, hogy az eredeti kópia is eleve nagyon jó minőségben készült ennél a filmnél (Alien 2), de az meglepett, hogy ennyire szép és jó. Csak nem tudtam eldönteni, hogy történt e utólagos bármilyen feljavítás, vagy egyszerűen ilyen jó volt az eredeti felvétel. Mert azért ez elég ritka, ilyen jó minőségben még nem láttam hasonló korabeli filmet. Igaz, nincs is meg túl régóta a TV, az eddigi kisebb (43"-os) TV-inken nem láttam azért ennyire. A projektoromon meg pláne nem, mert hiába vetítek 100"-on, közel sem 4K vetítőm van. Mondjuk azt tudtam, hogy a régi filmszalagok nagy felbontást tudtak tárolni képkockánként, de azért ehhez brutálisan jó optikával ellátott kamerák kellettek. Meg persze extra jó minőségű filmszalagok.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Sharp 55FN2EA UHD Android LED Smart Televízió, 139cm
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE75QN95A) 190CM 4K NEO QLED PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Új Lenovo E14 Thinkpad WUXGA IPS Ryzen7 7730U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Hogy egy festménykiállításra sem ecsettel és színpalettával megyünk, hogy átpingáljuk a mi szájunk íze szerint a festményeket.
Vhiktor