- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Mobil flották
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76 #36833 üzenetére
Most látom csak, hogy szerkesztettél.
WHVA -t a Samsung adott modelljeiben is megnézheted, ha kíváncsi vagy rá és előbb megjelenik, mint a TCL. Amire van esély. Én tuti ránézek valamelyikre, mert engem is érdekel.
Samsung -ot leginkább a TCL CSOT látja el, magasabb szériában szintén várható a WHVA.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Morph76 #36833 üzenetére
Szerintem majd ősz környékén várható szimpatikusabb akció. Idén EB/VB vagy Olimpiai sem lesz, ami esetleg korábban bemozgatná az árakat. De nyilván minden attól függ, hogy mi várható még nálunk gazdasági szempontból.
Ezt most politikától mentesen írom. Csak kénytelen vagyok megemlíteni, mert ettől kicsit kiszámíthatatlan a piac.
Nyáron azért már esni szoktak az árak, de az ősz, illetve az ünnepi szezon lesz izgalmasabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Gaming notebook topik
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Plazma TV topic
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest