- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
TommiStyle93
csendes tag
Az intelligens kép beállítást ki/be kapcsolgatom, nem változik semmi.
Rámentem, hogy alapértelmezett képbeállítások visszaállítása, leokézom, nem változott semmi a menüben... Ugyanez a hangbeállításoknál is ...Másik téma: tegnap néztünk filmet az alapértelmezett lejátszóval pendriveon, majd ma délelőtt ugyanezt a filmet lejátszottam a vlc playerrel is, most megint elindítanám ugyanazt a filmet az alap lejátszóval és már azt írja ki, hogy nem támogatott formátum...
szerk.:
Harmadik téma: X-box series x dolby vision bekapcsolva, Dolby Atmos bekapcsolva, 120 Hz bekapcsolva, a TV-n játék mód bekapcsolva, ALLM on, VRR on, indítom a játékokat, betöltővideóknál a TV 1 sec-enként váltogatja, hogy játékmód ki- játékmód bekapcsolva, valamint a felbontás, a Herz is ugrálva váltakozik, valamint a dolby Vision és Atmos is ki-be kapcsolódik, ezek közben a TV ijesztő reccsenő hangokat kiadva, mint ami szét akarna szakadni az idegtől.... ez kicsit zavaró... a kislányom sírva hagyta itt a TV-t, mert fél tőle... -
mikrofon
veterán
A nyomtatott persely a legjobb mert annak a hossza is lehet egyedi.
Vagyis az lenne a legjobb, ha a konzolhoz adott műanyag hengerek, közvetlenül a menettel ellátott fém lemezen ülnének fel,a mi meg a kijelzöpanelhez lenne fixen, stabilan rögzítve....
De már az is jó lenne, ha a műanyag bemélyedés egy milliméterrel nagyobb átmérőjű lenne, hogy a konzol tartozék műanyag persely rendesen beférjen..... -
Saccco
nagyúr
No jelentem, ezen nem lóg a tv!
Lehet korrigálni a pivot dőlést is. Nem lett foltos a képe. Igaz a felső két rögzítő kapott egy akkora perselyt, ami pont kihozza szintre a mélyedést.Kimaxoltam a mozit. TCL 65C728 + TCL TS6110 + AlzaErgo M325B Convey XL, azt hiszem elégedett vagyok ezzel így.
-
Saccco
nagyúr
Megjött... Azt hittem rosszul látok, amikor átvettem... Egy laza 118x60x9cm-es dobozban van. 40x20mm laposovál csövek vannak keresztben, a kar 50x20mm-es zártszelvény, a beakasztók 2mm, a hátlap 3mm vastag anyagból van, sőt lehet 3,5mm.
A vicc kedvéért rátettem a korábbi konzol front lapját, az nem bírta a tv-t.
-
turho
addikt
Látod, minden relatív
Különben, nekünk a nagyobbik szobaban úgy van elhelyezve, hogy a hatunk mögötti világossárga falon van 3 festmény. Ha van a szobában egy minimális fény, a 3 fekete négyzet tükröződik kicsit.
Amit viszont szeretek, VA-hoz képest elég széles a nézőszög is. És, hogy pixelhiba nuku.Ha a vrr-t megjavítanák egy következő frissítéssel, más szempontból imádás a gép.
(Mondjuk az fasza, hogy a broki szervizesek a standby ledet elfelejtették a panelra dugni panelcsere utan. Így nincs fehér LEDDe ezért én nem hívom ki őket megint...).
-
tocijozsi00
csendes tag
13 nappal a vásárlás után vittem vissza személyesen az euronicsba.vásárlás is személyesen volt.egyedi elbirálásba,megfelelő indokkal az áruház igazgatoja dőnthet ugy hogy csere.nálam az indok :nincs bekapcsolás időzittő.munkába járáshoz kora reggel kellene az ébresztés.tcl c725 csere hidense a7gq.
-
Saccco
nagyúr
Forrás:
Post in thread 'TCL 2021 Android TVs (C05/G05/BeyondTV6/BeyondTV4)' https://forum.xda-developers.com/t/tcl-2021-android-tvs-c05-g05-beyondtv6-beyondtv4.4255729/post-85984721V Gyári firmware - R custom firmware
Böngészés csak saját felelősségre! -
Brandynew
őstag
Ez mondjuk nem biztos, nekem még egy nagyon régi fw-t tart legfrissebbnek (mondjuk nekem tök jól működik, ezért is nem a frisset használom). A TCL weboldalán, a modell adatlapján lévő fw tekinthető stabilnak szerintem. Amiket itt linkelnek, azok alpha és béta verziók (amíg hivatalosan nem publikálnak valamit, addig annak számít egy szoftver).
-
turho
addikt
Járatom 1 órája. Vrr, freesync on, allm, 4k120, hdr, stb.
Vanguard (ha már a szponzoruk...).
Kicsit vibrál néha, a szintingadozás főleg szürkén látszik néha de nem halál vész.
Ellenben most nem szakadozik, gyorsabban is vált módot (lekopogjam, eddig...). Tehát nincs a fekete kép, elmegy-visszajön az input jelenség.Panelcsere volt, és most a v72 van rajta, ami gyárilag felmászott.
Nem is merem frissíteni mostHosszú távú próba szombaton lehet úgy is. Menni kell dolgozni.
Piros pont, hogy makulátlan állapotban kaptam vissza a tv-t.
Fekete, hogy s szervizes szerint ez nem gamer tv, meg nekik erre nincsenek műszereik. Azért rendeltek és cseréltek panelt, mert én ezt kértem.
A nálam látott hibát ők nem tudták reprodukálni.
Kiderült, hogy HDMI generátoruk sincs.... -
Na azert hazudok, mert egy fura dolog azert csak akad az oled-en. Marmint nem tudom megmagyarazni mi is az, de nagyon sotet tartalomnal, kicsit fura erzesre, tul sotet
rainman72: igen, de neha tenyleg csak neha tul soknak erzem. De ez az elso oled nekunk. Megvaltas, hogy nincsennek a sotet kepben szurke"foltok"
-
t-joco
tag
Köszi!
Viszont,ha jól látom, a C728 Direct Ledes, így nagyobb esély van DSE "hibás" készülékbe belefutni. Eddig 5 Direct Ledes tvt küldtem vissza DSE hiba miatt, ez nagyon tud zavarni, nem tudja megszokni a szemem. Érdemesebb lenne Edge Ledes tvt venni, vagy ott is ugyanúgy előfordulhat DSE, és inkább adjak 1 esélyt a C728-nak?
Vagy inkább Oled-be gondolkodjak?!
-
turho
addikt
Jól leöregeztél
én a kicsit is a tv felé irányítom
Amúgy frankó a szerviz, se tegnap, se ma nem jelentkeztek egyeztetni a javítást. Most is játszottam 1 bő órát, gyönyörű lenne a kép, de vibrál, remeg, digitális torzulások vannak, és vagy 2 percenként blank screen.
Sötét részeken látszik, hogy fényerőpulzálás is van, mintha a gammát ugráltatnám. Jellemzően pár perc, negyedóra haszná le at után romlik a dol ok g, "hidegen" nem kezdi el azonnal a hülyeséget...
Álítok frissítést, felbontást, cseszik rá. Az öreg 82 cm másodtv LG-n meg kifogástalan a pc. (Bár csak fhd-ban).Mi ez a Google tv dolog? Most ezt akarják c728-ra is?
-
Levente1991
tag
Végülis nem gond, inkább kettő legyen, mint egy se, csak furcsa, nem tapasztaltam még ilyet.
Szintén nem probléma, csaz észrevétel: az alábbi video szerint a TV két lába beljebb is szerelhető, nemcsak a két szélére, ezáltal keskenyebb állványon is elfér. Ennek nagyon örültem, de ma kicsomagoláskor jöttünk rá, hogy ezen bizony csak a szélén van hely felcsavarozni a lábakat, beljebb nincs, ezáltal nem fér el az állványon, marad neki egy kisasztal és vehetünk nagyobb bútorlapot.
Tényleg nem lehet, vagy csak elkerülte a figyelmünket?
-
sellerBP
tag
-
embe
nagyúr
De én ezt már megválaszoltam neked.
Nálam is a Samu, Dell laptop TCL tévé is ezen a csatornán érzi jól magát. -
balkoger
tag
Bizony ez nagyon jó ár [rainman72 #8119]
Nekem max 55"-ös kellett ez is baromira nagy, de nagyon megéri a 65"- ért is.
Ha hazavittem volna szerintem feleségem páros lábbal rúgott volna ki, most is hallgatom még , hogy az 55-ös beteríti a fejünket is. -
turho
addikt
És jó az itthoni Tcl szerviz? Tapasztalat? Holnap bejelentem, ha marad a hiba....bár nem szívesen, de ez van.
Bosszantó, hogy játék közben van, hogy 10 masodpercenként elmegy a kép 2 masodpercre
Minden metódust végigpróbáltam .. vrr ki-bel, allm, kábelek, források, felbontások.
Hol célszerű bejelenteni, hogyan, nem tudod véletlenül? -
mikrofon
veterán
Én is egyet értek ezzel. 3-3,5m-ről nézem a 65c728-at. Nekem semmi bajom nincs a távolsággal. Nem érzem kicsinek és látom a 4k es 1080p tartalom közötti különbséget is.
És szerintem is a c728 megéri a felárat.Hdmi2.1 hiányánál nagyobb kérdés hogy jó lesz-e e-ARC nélkül. Nekem emiatt kellett kb két hónapon belül a 55c715-öt cserélnem.
-
laci laci
addikt
A hisense szót átírtam,mègis,mégis, mégis..
Na jó ez már off téma..
fojtviki válasz: Most egy 4 èves lg-t használok az mellé vettem,de nem játszok soha és szinte este használom ha van annyi időm netflix és youtube-ra..Szerintem jó lesz,vettem rá azonnali csere garanciát is.. -
Brandynew
őstag
Köszi, akkor nem fizetek elő újra HBO Go-ra.
Én nem is igazán látom értelmét Netflixen a legnagyobb csomagon kívül másnak, hiszen most már nem lehet kapni nem 4k-s tévét, nem? Vagy ha lehet is, ritkaságszámba megy. 4k pedig csak a legnagyobb csomagban van, szóval ez elég gyorsan eldől.
-
Levente1991
tag
Szia!
Én az alacsonyabb árkategóriákban nézelődöm 150-160.000 forintig, ezért is szeretnék az ünnepek közeledtéig várni vele, hátha addigra mennek lejjebb az árak a jelenleg drágábbak közül is. Mindig bluetooth fülest használok, szóval ennek külön örülök, hogy jól működik.
Kodit, Plexet, SmartTube-ot és Puffin böngészőt fogok használni a leendő készüléken, TV adásként pedig csak sportot fogok nézni telekomos set-top-boxot csatlakoztatva, más csatorna nem érdekel. Ezeken szeretném zökkenőmentesen.
+1 pont a márka mellett, remélem, hogy a fent említett árkategóriában megtalálom majd a legjobbat. Köszönöm a tapasztalataidat!
-
Rogiii
aktív tag
A gyereknek ment a grincs( új animációs), este meg a La Casa de Papel új évadából 1 részt, filmből 4khdr a Gemini man (ez szép volt), de ugye ez valós 4k.
Filmből még a Préri urait raktam be ez is full hd relase volt, és ez is elég gatya volt.
Youtubot is próbálgattam, de ott is a 4k hdr viedók szépek voltak, a sima videóknál már nem volt olyan szép.
Amihez tudom hasonlítani az egy 65q80r samu és egy 65xh900 Sony. Ezeken lényegesen szebben néznek ki az adott anyagok.
Szerintem ezzel a konkért tv-vel lehet valami hiba, ezért is küldöm vissza, mert semmi kedvem gariztatással kezdeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged