Új hozzászólás Aktív témák
-
TommiStyle93
csendes tag
Sziasztok!
55 C728
Kb. fél éve Android TV-t upgradeltem Google TV-re, azonban sok anomáliát okoz...
Amikre használjuk: Tv nézés (Telekom IPS box) , Xbox series x , VLC lejátszó , Youtube.
Főbb problémáim:
-Gyakran rózsaszín-zöld pixelcsíkok jelennek meg a képernyő közepén, csak teljes újra indítás után tűnnek el.-Kb 2-3 naponta fekete képernyővel kifagy a TV, újraindítás/kikapcsolás nem lehetséges, CSAK a konnektor kihúz-visszadug oldja meg a fagyást.
-xbox-nál dolby vision-os játékoknál szerintem nem működik a DV, ugyanis csak HDR ikon jelenik meg a sarokban. (mintha szemmel is látható lenne, hogy nem éri el a DV szintet)
Jelenleg ez a rendszer van rajta: Google TV
Tudnátok kérlek segíteni, hogy mit érdemes csinálnom?
Váltsak vissza Android TV-re?
Melyik op.rendszer melyik verziója jelenleg a legstabilabb?Előre is köszönöm szépen ha tudtok segíteni!
-
TommiStyle93
csendes tag
válasz
Black&White #10123 üzenetére
Igen az NTFS volt a hiba, fat32-vel felment simán V407.
Köszönöm szépen!
-
TommiStyle93
csendes tag
válasz
Black&White #10104 üzenetére
Valamiért nem akar nekem összejönni...
55C728 V083 jelenleg.
V407 zip fájlt letöltöttem, kicsomagoltam, az Update.img fájlt rámásoltam egy 16 gigás frissen formázott NTFS pendrivera, kikapcsoltam a tv-t, bedugtam a pendrive-ot, kihúztam a tv-t a konnektorból, visszadugtam, majd azonnal elkezdtem hosszan nyomni a tv hátulján a bekapcsológombot, pár sec múlva kiírta hogy software update error, majd bekapcsolt normálisan a tv...
Jó mondom akkor előröl kezdem... De ezután már ennyit sem írt ki a tv, csak simán bekapcsol...
Nem értem mit csinálok rosszul?? -
TommiStyle93
csendes tag
válasz
Black&White #10087 üzenetére
Szia,
Ezt rá tudom rakni V083-ra is? (55C728)
Letöltöttem pendrivera rá raktam a zipfájlt (formázott ntfs pendrive) majd rendszerfrissítés helyi csatornáról, de azt írta hogy nem talált semmit a pendriveon.
Ezután megcsináltam ugyanezt úgy hogy kicsomagoltam a zip fájlt a pendrivera, de ugyanez az üzenet fogadott.Sajnos vannak problémáim a V083 verzióval, ezért szeretnék már végre valami stabil/abb verziót rátenni...
-
TommiStyle93
csendes tag
válasz
barnidani #9507 üzenetére
Nálam az oldotta meg a dolgot, hogy a képmódbeállítás az ugye automatikusan Jaték-ra van állítva ahogy xboxra váltasz, viszont a Rendszerbeállításoknál a Játékmód legyen kikapcsolva (a Sport mód alatt van), mert ha mindkét helyen Játék mód van bekapcsolva akkor nálam a kettő kiüti egymást és a hang is elment meg a kép is villogott/kattogott.
V083-as rendszer van a Tv-men , 55C728
-
TommiStyle93
csendes tag
Az intelligens kép beállítást ki/be kapcsolgatom, nem változik semmi.
Rámentem, hogy alapértelmezett képbeállítások visszaállítása, leokézom, nem változott semmi a menüben... Ugyanez a hangbeállításoknál is ...Másik téma: tegnap néztünk filmet az alapértelmezett lejátszóval pendriveon, majd ma délelőtt ugyanezt a filmet lejátszottam a vlc playerrel is, most megint elindítanám ugyanazt a filmet az alap lejátszóval és már azt írja ki, hogy nem támogatott formátum...
szerk.:
Harmadik téma: X-box series x dolby vision bekapcsolva, Dolby Atmos bekapcsolva, 120 Hz bekapcsolva, a TV-n játék mód bekapcsolva, ALLM on, VRR on, indítom a játékokat, betöltővideóknál a TV 1 sec-enként váltogatja, hogy játékmód ki- játékmód bekapcsolva, valamint a felbontás, a Herz is ugrálva váltakozik, valamint a dolby Vision és Atmos is ki-be kapcsolódik, ezek közben a TV ijesztő reccsenő hangokat kiadva, mint ami szét akarna szakadni az idegtől.... ez kicsit zavaró... a kislányom sírva hagyta itt a TV-t, mert fél tőle... -
TommiStyle93
csendes tag
Sziasztok!
55C728 V072
Tegnap üzemeltem be a TV-t, láttam, hogy a kép/hang beállításoknál rengeteg féle lehetőség van, gondoltam azt majd ma beállítom a youtube-on található kalibrálós videó alapján. (amit ezúton is köszönök szépen
)
Ma bekapcsolom a TV-t, nézem a kép/hang beállításokat, és eltűnt az a menüpont, hogy képmód meg az is, hogy Hangmód...
Lehet én bambultam el, vagy valamit véletlen kikapcsoltam, de tudtok segíteni, hogy miként tudnám visszahozni azt a két menüpontot?
Előre is köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest