- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 
			  Mobilarena TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

turho addikt Jól leöregeztél  én a kicsit is a tv felé irányítom én a kicsit is a tv felé irányítom Amúgy frankó a szerviz, se tegnap, se ma nem jelentkeztek egyeztetni a javítást. Most is játszottam 1 bő órát, gyönyörű lenne a kép, de vibrál, remeg, digitális torzulások vannak, és vagy 2 percenként blank screen. 
 Sötét részeken látszik, hogy fényerőpulzálás is van, mintha a gammát ugráltatnám. Jellemzően pár perc, negyedóra haszná le at után romlik a dol ok g, "hidegen" nem kezdi el azonnal a hülyeséget...
 Álítok frissítést, felbontást, cseszik rá. Az öreg 82 cm másodtv LG-n meg kifogástalan a pc. (Bár csak fhd-ban).Mi ez a Google tv dolog? Most ezt akarják c728-ra is? 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65UM7100PLA 4K TV
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75LS03FW) 190CM NEO QLED FRAME SMART UJ MODELL! AKCIŐ
- Samsung QE50Q80D 50" QLED 4K Dolby Atmos Smart TV / AirSlim dizájn
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

én a kicsit is a tv felé irányítom
 én a kicsit is a tv felé irányítom  Vhiktor
 Vhiktor