- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
- 65 órányi zenét ígér az Audio-Technica új TWS fülese
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyűrű
addikt
Természetesen az onkyo gyártotta. Ha azt így hívjuk, mert pioneer a belseje ill. közös gyártás. Amúgy meg nem volt olyan rég, hisz kb. fél éve hagyták jóvá az aqviziciót a voxxal, bár ott is volt valami huzavona. Nekem a jelenlegi tx-rz730 még jó, ez a második avr=em tőlük, de nem biztos hogy vennék már újat, onkyo néven. Valószínű hogy pár év kitérő után vissza fogok térni a yamahához, ahova régen is.
-
embe
nagyúr
Én a 677-t próbálgattam.
Visszament IMG-ből a 636. Ott rákerestem a csatornákra, és azonnal működött is a tévé, nem kellett semmit sem hitelesíteni.
Erre rátoltam a 653-t, és így minden maradt a régiben - a reggeli állapotban. Csak ráment egy kis időm.
Még esetleg annyi, hogy szerviz menüben a "DVB-T2 and country" menüvel nem lehet-e játszani ..?De én már nem állok neki most mókolni megint.
-
embe
nagyúr
Feltettem, de nem működik a régi UPC, és az 1 hete kihozott új Voda kártyával sem. Mindkettőnél hitelesítési hibát jelez.
Én megcsináltam az említett szervízmenűs resetelést is, de nem változott semmi.
Most megy vissza IMG-ből a 636, majd arra OTA-ból a V653. De legalább elmegy a délelőtt erre. -
gyűrű
addikt
Így van. A telo 3=szor annyi volt mint a shield.
De a különbség nem ez.
A Samsungnak több száz vagy ezer fizetett embere teszteli a OS=t éjjel nappal, mielőtt a cég kiengedi.
Az nvidiának a béta tesztereit mindet ki kéne dobni amiért ezt kiengedték, de ők ingyen csinálják.
A tclnek meg mi vagyunk a béta teszterei. 😀 -
gyűrű
addikt
Nos akkor vimu, nasról próbálva.
A automata frekvenciaváltás mindenhol jó úgy látom.TCL c825 ön a legtöbb dolby vision formátumot, hdr-t, Hdr10+ felismeri. Hang: dts-hd és dts-x nincs, és truehd /Atmos sem. 5.1 passtrough van, illetve eac3/Atmos.
Nvidia shield tv pro : legtöbb DV megy itt is hdr is, Hdr10+ nem.
dts-hd /dts-x megy szépen , Atmos/truehd akad.
Kicsit kipofozná a fejlesztő jó kis cucc lenne.
Mindenesetre a tv-n az egyetlen olyan lejátszó ami nagyjából jól használható..
Köszi 👍 -
gyűrű
addikt
Ez így van, olaszországban és angliában már biztosan ez a launcher verzió fut, ezt több felhasználó is megerősítette.
A Google TV-ről meg annyi hogy az usában, indiában, és dél afrikában, is az új tcl tv-k mind avval mennek, tehát itt a tcl nek kell kiadni, nem a realtek a hunyó. Legalábbis india és dél afrika biztosan ugyanazt a típust használja mint mi. -
tomisanzero
tag
Mégegyszer visszatérnék a témához. Olvasgattam, hogy végül milyen külső eszközt is kellene vennem streamelni, plusz letoltott tartalmak lejátszásához a jövőben, ha nem akarom a tv-t, mint forrást használni és kezdem azt látni, hogy: 1. egyre jobban bekavarodom a rengeteg (számomra)új két három betűs rövidítéstől
2. Nincs mindenes megoldás, ami mindent tud, mindent lejátszik? -
mikrofon
veterán
Ez így még jól is néz ki, de nekem a gyerekek miatt az alkalmazás sor alatti összes sír le van tiltva, mert gyakran belekeveredik a gyerekek számára "túlérdekes" tartalom, akinek még a képét sem kéne látniuk.
Így meg valójában a tv képernyőnem csak a felső része van használva.
Ezek szemben az ugoos saját launcher-jében különböző csoportok hozzátok létre mint pl.: For Kids; Games; Movie; Music; Utilities; others....
Ezek pedig szépen elrendezhetőek és egy szép háttérkép is berakható. Így sokkal látványosabb és használhatóbb számomra. Ráadásul normál távirányítóra van optimalizálva ez is nem pedig légegérre. Ehhez képest nekem az androidTV egy őskövületnek tűnik. -
tomisanzero
tag
Miért jó ennyi külső eszköz? Mik az előnyei a TV saját lejátszójával, vagy a Kodival szemben? Teljesen komoly a kérdés, laikus vagyok a témában. Nincs NAS-om, film gyűjteményem, szóval ennek az elérésén, könnyen kezelhetőségén kívüli előnyeik érdekelnének, mert nem tudom eldönteni koca filmesként, hogy szükségem van-e rá
-
mikrofon
veterán
Lehet hogy ez olyan ízlések és ficamok... De én kb az android tv rendszert utálom egyedül a shield-en meg a tv-n is. Nekem nagyon szimpatikus volt a stock android az ugoos saját "launcher"-jével. Egyszerűen szerettem. Jó konfigurálható volt, és jól használható is. Ráadásul minden programot, játékot fel lehetett rakni, nem volt korlátozva. Az android tv meg egy őskori izének tűnik.....
-
mikrofon
veterán
én azért jobban örülnék ha a Shield-re rakhatnám az Ugoos stock android rendszerét.
Amúgy légegér az ali-n kb 10 USD-ért kapható. Csak bedugod a TCL tv egyik usb portjába és már megy is. Én kipróbáltam és működött, de szinte csak böngésző esetén láttam értelmét.
Stock android-os tvbox-on szerintem nem olyan rossz a légegér, csak meg kell szokni. Ugoos Am6Plus-szal én szerettem. -
mikrofon
veterán
"Az Ugoos lejátszóm tudja mind2-t. Az LLDV-t van amikor használom de csak HDR10-es filmeknél."
Azt tudod esetleg, hogy ilyet az nvidia shield tv pro 19 is tud? Ha igen hogy lehet ezt elvarázsolni?Azt már írtad, hogy DV-ből az nvidia csak a mel-t tudja a fel-t nem idáig számomra nem is volt ismert a két fajta DV......
-
Vhiktor
nagyúr
Persze ezt értem amit mondasz, hogy jobban tetszik, de ha műszerrel kimérnéd, akkor látnád, hogy nem a szabványt követi, sokkal világosabb nála és a színek is el vannak csúszva, kb minden esetben.
Nyílván ez a teszteknél fontos, hogy objektíven össze lehessen hasonlítani a tv-ket.
Pl most hétvégén kalibráltam egy 83 collos Sony A90J oledet és ott kalibráltan a HDR-nek kb 10-20%al nagyobb volt a fényereje a Dolby Visionhöz képest és színhelyesebb lett a végeredmény mint DV módban.
Igen a player és TV led az amire gondolsz.
De vannak olyan sony tv-k amik nem tudják a tv ledet (kb egyisk sem, az A90J pl tudja). -
erwin89
csendes tag
köszi a segítséget.
samsung tab 6-om tud 450 mbps-t letöltésnél, 22 mbits-t feltöltésnél.
Próbálgattam az általad említett programot, és több másikat, de sajnos nem tudtam összehozni, hogy lejátssza a filmet. Volt, hogy elindult, de nagyon akadt a film. A laptomom feltöltésnél ugyanúgy tud maximum 22 mbit/s-t, csak a letöltésnél gyenge. Ami dlna szerverként üzemel, ott a feltöltés a fontos, nem? Ez a 20-22 mbits/s nem tűnik túl erősnek. Néztem videót, hogy hogy lehetne windowson megosztani egy mappát, és pl vlc-ből megnyitni a helyi hálózatokat, de nem látott semmit. Ma még próbálgatom, de bosszantó, hogy egy 2 gb-os mkv videót sem tudok dlna-val átjátszani sem androidon, sem windows-onKépernyőtükrözéssel a kisebb videók tűrhetően átmennek, bár ott is mint ha nem mindig lenne folytonos a kép.Túl sok időm még nem volt tesztelni. Te is ezt a dlna-t használod?
-
erwin89
csendes tag
azt írta a facebook TCL ügyfélszolgálat, ha nem elég a 200 mbps, akkor "javasolják a kábeles összekötést"
Azt nem tudom, hogy milyen szabványú a wifim, van egy 2,4 és egy 5ghz-s kapcsolódási lehetőség. Nincs esetleg tipped hogy androidra milyen program lehetne használható, hogy a tabletem legyen dlna szerver és a tv pedig felismerné? Ilyet se nagyon csináltam még.
Van egy régi windowsos laptopom is, de az max 50 mbps letöltést tud, kellemetlen, hogy a tabletem közel 10x-es sebességgel tud letölteni. Ha letudnád írni nekem, hogy hogyan kellene ilyen dlna kapcsolatot csinálnom, azt megköszönném, vagy egy linket küldeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magisk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Horizon Forbidden West
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- PROCASTER 40UNB700 40" 101cm televízió + Számla + Garancia
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest