- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bunda555
tag
Hangerőszabályozás CEC konfigra kerestem appot, akkor bukkantam rá a tvQuickActions appra, ami az alapproblémámra nem adott választ (egyelőre), de sok másra igen. Többek közt bármilyen egyedi menüt létre lehet hozni (lebegő, dokk, oldalsó...) bármilyen appal vagy paranccsal, a távirányító gombokat szabadon át lehet konfigolni, makrókat lehet készíteni és kiváltó eseményekhez rendelni. Van benne AFR funció vagy manuális képfrekvencia váltás és még ezer minden.
Én megvettem a pro-t, de próbálgattam a free verzióval is, azzal is tudja az alapokat. Most ismerkedem vele, annak nem feltétlenül ajánlom, akinek pl. problémát okoz a fejlesztői beállítások megtalálása, de azért nem tűnik atomfizikának és tudja a magyar nyelvet is. A free-t csak PC Goople Play-ből tudtam telepíteni, de gondolom androidos telefonnal playstore-ból is lehet közvetlenül a tv-re küldeni.
Mivel a CEC hangerőszabályozásra nem találtam eddig semmi használhatót és nem akarok egy távnál többet használni, rendeltem két ilyet:
A fenti appal átkonfigolhatók a gombok, az erősítő hangerőgombjait meg rá lehet taniítani a dedikált IR gombokra. Kíváncsi leszek, hogy beválnak e.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest