- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- 
			  Mobilarena TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Bunda555 tag válasz  Bunda555

üzenetére Bunda555

üzenetéreVol egy kis időm elszórakozni a tvQuickActions appal, ezeket a paneleket raktam össze magamnak. Hátha más is gagyinak érzi a gyári menüket és a távirányító elb**tt kiosztását   Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...) Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...) Home gomb hosszúnyomásra. Home gomb hosszúnyomásra. Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások) Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások) Fiókváltás gombra Fiókváltás gombra Settings gomb beállítása Settings gomb beállításaADB paranccsal még azok a gombok is klónozhatók másik gombra, amire nincs művelet az appban, pl. a zseniálisan a numerikus billentyűzetbe rejtett gyorsbeállítások menü. Ugyanígy beállítható pl. az androidos smartbox tetszőleges gombja is a tv távjára. 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- SAMSUNG (QE75Q800T) 190CM 8K SMART PRÉMIUM LED TV ! AKCIÓ
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- SAMSUNG (QE85QN85B) 215CM NEO-QLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...)
 Lebegő panel a nem használt ch gombra programozva: hdmi1/screenshots mappa/hdmi3/gyorsbeállítások. (az ikonok nekem beszédesek, 1000+ konból lehet választani...) Home gomb hosszúnyomásra.
 Home gomb hosszúnyomásra. Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások)
 Settings gomb hosszúnyomásra (duplanyomásra a gyorsbeállítások) Fiókváltás gombra
 Fiókváltás gombra Settings gomb beállítása
 Settings gomb beállítása 

Vhiktor
 Vhiktor