- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
Új hozzászólás Aktív témák
-
Faby
senior tag
Üdv!
Nem tudom, valaki próbálta-e már a (Vodaf)One TV szolgáltatását telóról átküldve, vagy böngészőből?
Keresővel nem találtam infót, így kipróbáltam.
A TV egy 50C805, a net Digi 1000/300, wifin.A tapasztalatok:
1. cast működik a ONE alkalmazásból POCO F6-ról TCL a TV-re, bár mintha kicsit röcögne, döcögne, nem olyan folyamatos a kép.
2. böngésző a TV-n. USB-s touch pados billentyűzettel próbáltam, hibátlanul működött.
Meglepődtem (eddig még nem próbáltam) sem a Chrome, sem a Firefox nem érhető el alapból. APK-ból lehet, hogy telepíthető, nem próbáltam.
A TV alap böngészőjével nem megy, nem tudok belépni, a felh.név és jelszó mezőket nem tudom kitölteni.
További böngészők (a TV saját PLAY áruházából)
Zeus Browser: weboldal betölt, bejelentkezés működik, élő adás elindul, teljes képernyőre váltás nem megy, visszaugrik
Open Browser: weboldal betölt, bejelentkezés működik, élő adás elindul, teljes képernyőre váltás megy, visszajátszás megy, sima, folyamatos a lejátszás és az élőkép is. Kép-a-képben jelleggel reklám van.Egyelőre ennyit próbáltam, ha valakinek van tippje böngészőre, azt szívesen fogadom.
Minden esetben ki kellett írni a teljes címet: https://www.one-tv.huEgyébként nem rossz, de a klasszik TV-t nem hiszem, hogy kiváltja, nem annyira kényelmes a használata.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Windows 11
- További aktív témák...
- LG 50QNED85T3A 4K UHD Smart 120Hz TV Kiemelkedő Képminőség, Professzionális Gaming!
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- HIBÁS Samsung UE40K5572 alkatrésznek
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3241
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest