Hirdetés
- iPhone topik
- Pulzust is mér az Apple az AirPods Pro 3
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittlaren
csendes tag
Üdv!
Vettem egy TCL 50P715 4K UHD LED tv-t, alapvetően elégedett vok vele, de azért még jócskán kell majd babrálnom a beállításokkal, de sok hasznos info-t szedtem fel itt a fórumon
Egy dolog nem tiszta viszont, hogy hiba vagy feature: a tévé, a PS4 pro - több HDMI kábellel is próbáltam, mindhárom HDMI csatolón - bekapcsolását követően egészen addig nem ad képet, amíg a kontrollert meg nem pöcögtetem, akkor rendben megjön a kép. (korábbi tévéimen ha bekapcsoltam a konzolt, az adott HDMI forráson azonnal adta a jelet.) Nem tudom, hogy ezzel a vélt hiba (?) jelenséggel összefüggésben, időszakosan a jobb sarokban felvillan a HDMI akárhány felirat, a képfelbontás/képfrissítés számszerű adataival egyetemben. Kell vmit mókolni a menüben? Ilyesmire gondolok, mint HDMI eszköz vezérélése a készülék által, vagy vmi hasonló. Előre is köszönöm, ha valaki veszi a fáradságot, és segít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A15 FA507NV 15 notebook - R7 7735HS 32GB DDR5 512GB SSD 1TB SSD RTX 4060 6GB W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest