Új hozzászólás Aktív témák
-
Swenk
aktív tag
válasz
mikrofon #25813 üzenetére
Igen, ezt szeretném csinálni, de bevallom, nem tudom, hogy hogyn tudok rátalálni a firmvare-ra. Nekem jelenleg ez a Telegram kicsit kínai, mint a TV, pedig, ahogy írtátok orosz.
Beütöttem a fórum keresőbe, de csak egymást jól értő szakik beszélgetését találtam: "ezt szedtem le a telegramról, nem adja a kódot, a fórumon mondták stb."
Erről a Telegrammról csak itt hallottam a fórumon.Addig jutottam, hogy egy üzenet küldő platform, de akkor mi köze a firmverekhez?
Odáig jutottam, hogy megnyitom a telegram oldalt és előjön egy QR ábra, közepén egy ikonnal. Aztán alul ad egy lehetőséget a mobilszámos belépésre. Beütöm, kér egy jelszót, de az sosem ok. A mobilszámra, amit megadtam a desktop app-ban , sms-ben küld egy számot, beütöm, next és semmi. A mobil app-ban ismét kéri a számomat és hozzáférést a híváslistához, és engedélyezést a hívások fogadásához. Hosszúmküzdelem után most úgy állok, hogy üdvözölt a Telegramban egy kiscsirke. Aztán, hogy ebből hogy lesz tcl firmvare lövésem sincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPad topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Jogász topic
- További aktív témák...
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- LG 75QNED87T 190 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- TCL 55C745X2 FALD, 144Hz, 2029.07-ig gyári garanciás, dobozában, fóliás, karcmentes TV.
- Eladó Sony TV
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3514, 92% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest