- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- Még el se terjedt, de már másolnak
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
st6969
őstag
Sziasztok!
3 hónapja van meg a tv (65C805 3,3m-ről nézzük), tetszik a feketéje, meg úgy összességében minden, egy dolgot kivéve.
Követem a topic-ot, de ilyet nem igazán olvastam még senkinél: elsősorban tv adásoknál (HD is), illetve telefonról tükrözött videónál vehető észre, hogy olajfestmény szerűek egyes elemek (főleg az emberek arcánál látszik nagyon, főleg akkor, ha kicsit távolabb van, de közelinél is észrevehető, hogy próbálja mosni a képet az algoritmus.
Élesség 0-án áll, a beállítások Vhiktor videójában lévőek szerint beállítva. Fw még a gyári, nem merek frissíteni, de valahogy az az érzésem, hogy ez a tv sajátossága, fw-vel nem orvosolható probléma. Nem akarom elhinni, hogy csak én látom. Előző tévénken (Samsung 46F6400) nem tapasztaltam ilyet, persze nyilván az kisebb volt, de rengeteget vetítettünk ki telefonról, és soha nem volt ilyen probléma. A TCL mintha ilyen furán dolgozná fel a képet, összemossa a pixeleket
Tapasztalt valaki hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Egérpad topik
- eBay
- További aktív témák...
- LG 65QNED87T 165 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- Samsung 55" QLED 4K Q60D Smart Quantum HDR TV
- Samsung QE55QN85D 55" Neo QLED, Mini LED, 4K, 120 Hz, HDR10+
- Utolsó 1 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- Vadiúj számlás SSD-k
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest