Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Új olcsó Redmi telefonnal bővült a Xiaomi magyar kínálata
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Google Pixel topik
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
boborján2
senior tag
65C835 fényerő kérdés...
Ma bekapcsolva sötétebb volt a kép SDR rartalom alatt. (tippre kb. 15-20%)Beállításokba belépve , 35%-on volt a fényerő ahogy eddig is. Viszont ahogy kiválasztottam ,hogy módosítom és ahogy előjött az energiatakarékossági figyelmeztetés , azonnal visszaugrott a fényerő a 35%-os (valós!)értékre és úgy is maradt.
A menükben esetleg van erre utaló beállítás valahol elrejtve?
Ha nincs ilyen vagy már kikapcsoltam korábban ,akkor ez egy firmware bug lenne?
1hete van meg a tv , most találkoztam ezzel először.
Esetleg az android miatt érdemes lehet heti egy restartot nyomni,mert valami beakadt a háttérben?Egyébként összességében,1 hét után a többedik HDR filmet megnézve, ez egy nagyon fa*a tv.
Maximálisan elégedett vagyok vele.Megjegyzés ,illetve tapasztalat
1-2 film után nem lehet véleményt mondani egyik tvről sem. Egyszerűen van olyan ami tényeg túl sötét ,vagy fakóbb ,színtelenebb és van amelyik eszméletlen jól van világítva és élnek a színei olyan szép tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Bomba ár! HP EliteBook 8440P - i5-520M I 4GB I 250GB I DVDRW I 14" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest