- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChillDown
csendes tag
válasz
interstate76 #1795 üzenetére
Én pl azt a szoftveres hibát vettem észre, hogy hiába vezetékesen vana routerre dugva a tv, kb naponta-kétnaponta egyszer eldobja a hálózatot, olyankor jelzi is jobb felül egy wifi jel piros csíkkal áthúzva, de amint belépek a beállítások hálózat vezetékes kapcsolat részbe, rögtön kiírja az ip címet stb és hirtelen lesz net. Nem annyira hiba, inkább csak furcsa, mert a korábbi tv-m nem csinált ilyet, azt egyszer csatlakoztattam és évekig jó volt.
Ami még segíthetett, hogy lássa a plex szerveremet, az hogy csatlakoztattam egy leformázott, de üres pendrive-ot a tvhez, illetve kézzel ki-be csatlakoztattam az utp kábelt és mindjárt fel is dobta az adathordozók menüben.
Engem is az elnevezés "Adathordozók" + a pendrive jel zavart meg és hogy amikor kiírta a hibaüzenetet "A TV-hez nincs USB-meghajtó csatlakoztatva!" ezek után eszem ágában sem volt ott keresni a DLNA lejátszó vagy a hálózattal kapcsolatos funkciót. A lényeg, hogy meglett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bonatlan Philips 43" (108cm) 4K LED TV - 43PUS7609/12
- SAMSUNG (QE50LS03D FRAME) 127CM Q-LED SMART PRÉMIUM ART TV ! uj modell AKCIÓ
- SAMSUNG (QE65QN90BAT) 165CM NEO Q-LED SMART! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE75QN90FAT) 190CM 4K NEO QLED SMART 165HZ 2025-26 MODELL! AKCIÓ
- LG 65UT81003LA 55 colos UHD AI UT80 4K Smart TV Magic Távirányítóval!
- Bomba ár! HP Elitebook 855 G8 - Ryzen 7 5850U I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest