- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChillDown
csendes tag
válasz
interstate76 #1795 üzenetére
Én pl azt a szoftveres hibát vettem észre, hogy hiába vezetékesen vana routerre dugva a tv, kb naponta-kétnaponta egyszer eldobja a hálózatot, olyankor jelzi is jobb felül egy wifi jel piros csíkkal áthúzva, de amint belépek a beállítások hálózat vezetékes kapcsolat részbe, rögtön kiírja az ip címet stb és hirtelen lesz net. Nem annyira hiba, inkább csak furcsa, mert a korábbi tv-m nem csinált ilyet, azt egyszer csatlakoztattam és évekig jó volt.
Ami még segíthetett, hogy lássa a plex szerveremet, az hogy csatlakoztattam egy leformázott, de üres pendrive-ot a tvhez, illetve kézzel ki-be csatlakoztattam az utp kábelt és mindjárt fel is dobta az adathordozók menüben.
Engem is az elnevezés "Adathordozók" + a pendrive jel zavart meg és hogy amikor kiírta a hibaüzenetet "A TV-hez nincs USB-meghajtó csatlakoztatva!" ezek után eszem ágában sem volt ott keresni a DLNA lejátszó vagy a hálózattal kapcsolatos funkciót. A lényeg, hogy meglett.
-
ChillDown
csendes tag
válasz
Makszimusz #1794 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást,így már sikerült nekem is. A probléma az volt, hogy az adathordozók menübe nem kerestem.
-
ChillDown
csendes tag
válasz
interstate76 #1782 üzenetére
Erre lennék én is kíváncsi, akkor ezzel már hárman vagyunk minimum.
Kérdeztem a BB topikban [link] de válasz nem jött rá, pedig ott írták, hogy plex megy a tv-n:
"- DLNA player, visz mindent rendben Plexről. Semmit nem néztem végig, csak bele-beletekertem és több formátumot elindítottam. "
Ha valaki megtudna valamit ezzel kapcsolatban, jó lenne ha beírná ide, mert több embert is érdekelne a megoldás.
-
ChillDown
csendes tag
válasz
kiralytom #1779 üzenetére
Sajnos nem pedig a bestbuy topikban is írták, hogy valahogy plexel lehet átstreamelni rá, csak nem tudom hogy. A telefonos T-cast app csak a telefonon lévő dolgokat játsza le akkor meg mindegy ha pendrivera másolom a zenéket, de jó lenne, ha vezetéknélkül tudná kezelni a tv a tartalmakat, telefon nélkül.
-
ChillDown
csendes tag
Üdv.!
DP600-ason hogy lehet DLNA tartalmat elérni? Melyik appot kell megnyitni hozzá? Kerestem, de nem találtam, nem androidos és nem is "Roku" változatom van, hanem amit a Telekom árul, de ott fel van tüntetve, hogy dlna képes. Szokásos appokat amik kezelnék(vlc,kodi) nem találtam az "app store"-ban, esetleg pendrive vagy egyéb módon nem lehet rárakni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest