- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ovális kamera és Exynos az S26 Ultra pletykakosarában
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
#48613632 #15964 üzenetére
összeségében én is elégedett vagyok vele! jó ár érték arányú tv.
(esetleg az időzitett bekapcsolást ha valaki megmutatná, nem találom hol lehet napokra lebontva megdani a taskokat hogy mikor hánykor kapcsoljon magától be ki mint pl egy régi buta samsungon ahol tudtam 5-6 ilyen taskot hozzáadni..)van egy két release film ami valahogy nem az igazi, de meg kell próbálni többet vagy hdr+-t.semmivel sem rosszabb mint a DV, tele a yt hdr+ vs dv összehasonlító videókkal, nekem az jött le hogy tényleg csak izlés dolga ha egyáltalán látszik a különbség...
(de szerintem szarok eleve a remux relasek is, azért van hogy 1-2 sötét)tényleg ha már relase:
Aquamanból tud valaki nekem linkelni vagy release nevét megadni (n**e) hdr+ vagy dv változatot amivel ez a tv megbírkózik?(vimu)
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS Touch i5-1235U 4.4Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest