Hirdetés
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
TCL LCD és LED TV topic téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakesz1231
újonc
Sziasztok!
A következő témában kérnek segítséget,hátha van valakinek ötlete a problémára?!
Vettem a gyermekeiknek, egy TCL 32S615 Tv-t. Már az első beüzemelése el 2 hibát tapasztaltam. 1. Nem talált földi sugárzású digitális adót csak 14 et, a 65 ből. 2. Nem játsza le az MKB kitersztésű fájlokat. Elindul, megy szépen majd kb 3 másodperc múlva megáll a kép, de a hang megy tovább...🙄😥. Visszaküldték gariba, alaplapot cserélték, de ugyanaz. Majd a szervizek beszélve kiderült, hogy az ország régió választásnál Németországi kell választani és jó lesz. De ez sehol nem volt leírva.!!!?
Az első probléma orvosolja. De a 2.???? A leírás szerint tudnia kellene az MKB formátumot lejátszani. Próbáltam többféle pendriveról, winyóról, mindenhol ugyanaz!
Tud esetleg valaki segíteni?? Valakinek valamilyen tapasztalat??? Előre is köszönöm! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen switch-et vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Warhammer 40.000
- Filmvilág
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Projektor topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 55QNED80T3A 4K UHD Smart AI TV MAGIC MOTION TÁVIRÁNYÍTÓVAL!
- Samsung tv 65" ue65tu8002kxxh
- LG 55SM9010PLA 4k Nanocell TV! 55"/Nano IPS/Dolby Vision/Atmos/4k-120hz/Freesync/HDR10/"Gaming TV"
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Neo QLED 4K Smart TV-k 2025 - GYÁRTÓI garanciával, AJÁNDÉKKAL
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Az első probléma orvosolja. De a 2.???? A leírás szerint tudnia kellene az MKB formátumot lejátszani. Próbáltam többféle pendriveról, winyóról, mindenhol ugyanaz!
Tud esetleg valaki segíteni?? Valakinek valamilyen tapasztalat??? Előre is köszönöm! Sziasztok!
Vhiktor