- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rakesz1231
újonc
Sziasztok!
A következő témában kérnek segítséget,hátha van valakinek ötlete a problémára?!
Vettem a gyermekeiknek, egy TCL 32S615 Tv-t. Már az első beüzemelése el 2 hibát tapasztaltam. 1. Nem talált földi sugárzású digitális adót csak 14 et, a 65 ből. 2. Nem játsza le az MKB kitersztésű fájlokat. Elindul, megy szépen majd kb 3 másodperc múlva megáll a kép, de a hang megy tovább...🙄😥. Visszaküldték gariba, alaplapot cserélték, de ugyanaz. Majd a szervizek beszélve kiderült, hogy az ország régió választásnál Németországi kell választani és jó lesz. De ez sehol nem volt leírva.!!!?Az első probléma orvosolja. De a 2.???? A leírás szerint tudnia kellene az MKB formátumot lejátszani. Próbáltam többféle pendriveról, winyóról, mindenhol ugyanaz!
Tud esetleg valaki segíteni?? Valakinek valamilyen tapasztalat??? Előre is köszönöm! Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest