- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Megvan a TV. Eddig nagyon bejön a kép, viszont a kép beállítás gomb bugos, egy idő után nem akar bejönni... Kaptam fancy távirányítót is hozzá, lehet csak azon fordul elő, majd holnap megnézem. Sokkal felhősebb mint az előző, de jobb a betekintési szög, a kontraszt meg brutál.
DE EZT SEM TUDOM FRISSÍTENI! Ráadásul nem vagyok gyökér, egy csomó androidos telefont is mókoltam, tutira úgy csinálom ahogy le van írva és nem! A világból kivisz ezzel a TCL Lehet csak az én lakásomban nem lehet, ki tudja...
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Benéztem a távirányítót. A szürke, légegeres, mikrofonos nyavalyán nincsen settings (fogaskerék) gomb. Én megy nyomkodtam a 3 vonalas hamburger gombot, de az csak a TV inputon hozza elő a képbeállításokat. Rejtély megoldva! A frissítést meg majd kitalálom, most inkább használni fogom.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Eddig nagyon bejön a TV, bár frissíteni nem tudom! A HDR viszont nem valami jó, de lehet a Windows miatt. Zoltn-nak jó PS4-el, szerintem csak a Windows szar szokás szerint...
adms.hu | UI Designer
-
bbsofficial
aktív tag
[link]
Ez mennyire jó vétel? Displayspec szerint VA paneles. -
Zoltn
senior tag
válasz bbsofficial #106 üzenetére
Ebben aHDR csak támogatott formátumként van jelen, az alacsony fényerő miatt nem lesz látható, de amúgy ennyiért jónak tűnik.
"Music is your only friend. Until the end!"
-
Seirei
tag
Üdv,
Emagnál a nagy "akció" keretén belül én is berendeltem egyet.
Leginkább gépre kötve szánom filmezős/sorizós/gamepaddal játszós vetitőnek, amint megjött, bedobom én is a két fillérem.[ Szerkesztve ]
-
Seirei
tag
Megjött a tv.
Valóban gyönyörű képet ad némi finomítás után viszont nálam előjöttek brutál problémák amik miatt ez instant visszaküldés leszEgyik fő gond a felhősödés/bleed. A készülék mind a 4 sarkában. És elég durván, a sötét jelenetek élvezetétől totál megfosztva.
Másik gond: magától kikapcsol a tv.
Ezen beszartam mikor tapasztaltam, de konkrétan elindítok egy black test videót, elsötétül a képernyő, majd nem reagál semmire, csak ha ki-be kapcsolom.
Film közben néhány mp fekete jelenet esetén, képernyő ismét elsötétül, megint restart szükséges.
Beállítást nem igen találtam rá tehát kétlem hogy szoftveres a gond.Sajnálom pedig mert ez egy remek tv lenne, de azért én sem tehetem meg hogy 150 ezret egy ilyen silány, QA-t aligha látott szarra dobjak ki
[ Szerkesztve ]
-
Seirei
tag
A döntés végül rajtad fog állni hogy bevállalod vagy sem.
Eddigi látottak alapján ezek az európai verziók rohadtul le vannak butítva a US-ben lévő roku típusokhoz (kerestem kalibráló videókat és mindenhol r617-s menü szerepel, jóval több opcióval mint ami ebben a p6-ban található).Az önmagától kikapcsoló hibát azóta úgy tűnik sikerült orvosolnom (át kellett rakni a content type-t pc-re), bár továbbra is vakarom a fejem hogy mi okozhatná más type-ra állítva hisz ugyanúgy kapja a jelet hdmi-n keresztül.
A sarkoknál a felhősödéssel pedig egyelőre úgy vagyok, hogy még meglátom, de mintha kevésbé lennének feltűnőek miután w10 képernyő beállításoknál benyomtam az HDR-t. Este kiderül, akkor tervezem 2 sötétebb UHD filmet megnézni.
[ Szerkesztve ]
-
Örni
senior tag
Emagon van most akcióban 76900-ert egy 40"-os nem smart tv. Vajon minőségre jobb lehet mint egy Vestel gyártmány?
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Seirei
tag
Korrigálnám előző hozzászólásaim, nem felhősödés hanem bevilágításról volt szó amit szintén sikerült orvosolnom tv-s topicban olvasott megoldásokkal (backlight, dark beállításokkal való játszogatás illetve mikroszálas ruhával való feszes törlés).
Windowsban azóta kinyomtam az HDR-t is mert csak fakóbbak lettek a színek sötétebb filterű médiáknál.
Összegzésképp így 2 nap elteltével hogy mégis csak marad a tv, körülményes lehet sima felhasználónak aki out of the box vár egy kész dolgot de szerintem így is megérte
-
a2d2
addikt
Írtam a beszállító cégnek. Akkor van 5 év garancia ha Médiamarktnál, Emagnál vagy UPC-nél vesszük a készüléket.
Srácok ha lesz most akcióban kuponnapokon x9006-os akkor lehet nem várnám ki a DC760-ast.
Csak annyi a kérdésem hogy fel tudtátok-e tenni erre is az oreo-t? A dizájnon kívül jelenleg ezt látom még egyedüli gyenge pontnak a másokhoz képest.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Putu
kezdő
Sziasztok TCL fórumozók!
Kis beszámolót írnék TCL 55DC760 típusú tévémről.
Kezdem a csomagolással.
Szerintem, precízen megszervezett tökéletes a csomagolás.
Dizájn, szintén nagyon ott van a szeren és úgy van, ahogy már sok helyen írták, vékony fémkert, csillagalakú lábak, ami úgyszintén fém. A falikonzol rögzítés is ok (nálam így van). A cső alakú hangszóró kialakítás is igényes, nekem bejön. Nem nagydolog, de azért megemlítem, középen a TCL logó kikapcsolt állapotban világít.
Távvezérlők 2db. Sima távja abban különbözik C6- tol, hogy rec gomb helyet zoom gomb van.
Bluetoothos távja (fémházas) pedig abban különbözik a c6- tol, hogy a légegér gomb helyet beáll. g. van, vagyis légegér funkció nem működik, csak hang.
Többen írtátok, h a rendszert nem tudjátok frissíteni, nálam bekapcsolás után azonnal frissült and.8.0- ra. Azt nem tudom, h and. 7.0 felülette milyen, mert egyből 8-al indult. A 8-nál rendszerf. úgy lehet megtalálni, h a kezdőoldalon jobb felső sarkában lévő beáll. - névjegy -rendszerfrissítés.
Képmegjelenítéssel nagy bajom nincs. Kisebb felbontású (720p, 1080p,) tartalmakat is szépen jeleníti meg. 4K demó filmek (yt) pedig brutálisak még sötét szobában is. Nem tudom milyen egy tökéletes fekete a oled tévén, mert itt is szerintem fekete az fekete nem szürke és a fényerő is jó, a színek meg brutál jók. Mozgás is rendben, Forma 1 közben nem vettem észre akadozást. HDR 10 filmeket usb keresztül nézem saját médialejátszóján. HDR filmek is nagyon szépek. Remélem ps4 pro- hoz is jó lesz ahogy c6 –nál dicsérik. Hangok jobbak, mint lapos a társainál, de nincs olyan dinamikája mint egy JBL FLIP hangszórónak. Andorid 8.0 rendszerivel még elején akadozott búgos volt, de most már mint ha megszűntek volna, nincs akadozás, gyorsan reagál. Még a YT. is.
A negatívok:- látószöge nem a legjobb, oldalról fakulnak a színek. (ki néz oldalról tévét?)
- Enyhe felhősödés, bevilágítás látszódik (mintha csökkent volna már szinte nem is látszódik)
- HDR 10(nem csak) filmeknél nem tudom miért csinálja, hogy a hangokat optikai kimeneten keresztül a többcsatornás Dolby hangokat csak sztereóba küldi az erősítőnek, de a DTS(X;HD) hangokat pedig több csatornásan (5.1;7.1) továbbítja. Ja, még hozzá teszem eleinte a Dolby több csatornás hangokat is továbbította. -
a2d2
addikt
Te hol tudtad ezt beszerezni?
Ma írtam a forgalmazónak aki azt válaszolta hogy kb egy héten belül várhatóak. Nem tudom számít-e de a 65-ösről beszéltünk.
Esetleg x9006-ost nem láttál előtte? Az qled de csak 3000:1-es kontrasztot írnak rá erre az újra pedig 4000:1-est amit nem értek.
Kb hány fokos elmozdulástól kezdődnek az anomáliák? Most IPS-es tv van itthon és ez a legnagyobb félelmem.
Nem értem miért kell lebutítani az eu modellt. Felvétel helyett zoom? Meg a légegér kb a legjobb funkció egy távnál androidos boxokhoz is vettem.
Köszi!A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok .
Én is nézegetem a tv-t és figyeltem a hozzászólásokat,de azt nem tudom pontosan hogy mi vagy mik azok a
(lényeges) különbségek az x9006 és a dc760 között ?
Ha valaki egy pár mondatban leírná azt megköszönnémAz igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Carvus
senior tag
-
a2d2
addikt
-
a2d2
addikt
Srácok, megjött a TV.
Létezik hogy nincs semmiféle kép interpoláció ezekben? Mert akkor már csomagolom is vissza
Remélem csak én nem találom hirtelen.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Na, mesélj.
Jelenleg nekem most az a legnagyobb gondom a TV-vel hogy ha letöltök egy 4k HDR demó fájlt azt gyönyörűen visszaadja, de ha pl youtube-ról lejátszom ugyanazt akkor förtelmes a kép. Ugyanez van a sima TV adásokkal is. Mintha valami miatt ezeknél nem kapcsolná át a HDR-t és ilyen mosott marad minden.
Az az 1700 amúgy nem a picture performance index, magyarul egy globális mutató melyek alapján összehasonlíthatóak a különböző gyártók TV-i?
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
slesoma
csendes tag
Sziasztok en most a kovetkezo keton gondolkodom TCL 55x9006 es LG 55SK7900PLA
esetleg akinek van 55x9006 osa a lg nano cell hez kepest milyen a kepe ha barki is ossze tudta hasonlitani sajnos tcl gyorben nem tudtam eloben megnezni ...a media felvite az arat a tcl-nek akciosan a kis szemetek ...[link]
[ Szerkesztve ]
-
LilProphet90
senior tag
Lehet valamit tudni a tavalyi modellek 8-as frissítéséről?
Mostanában használom HBO GO-t, és néha újraindul közben a TV.
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
Zoltn
senior tag
válasz LilProphet90 #142 üzenetére
Én fel sem tudom rakni az hbogot! Se semmilyen itthoni tvzos appot!
Annyira felbasz!"Music is your only friend. Until the end!"
-
a2d2
addikt
Én is pont horizon go-t szerettem volna telepíteni, meg kodit, felmásoltam a fájlokat pendrive-ra, de a TV-n már csak a filmeket mutatja a fájlmenü alatt is.
Első lépésként valami fájlkezelőt kellene telepítenem, de hogyan ha nem látom az apk fájlokat?
Muszáj lesz bejelentkezni a google fiókba és az áruházból letölteni vagy van kiskapu?A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Jelenleg nagyon úgy néz ki. Holnap tudom folytatni a tesztet. Én találram HBO go-t az áruházban viszont Horizon Go-kerestem. Apk fájlból telepítettem is csak el volt forgatva a kép. Majd szedek le ilyen screen rotation programot.
-
Zoltn
senior tag
Annyira para, hogy gányolni kell.
Nem értem mért nem lehet simán felrakni ezekat a programokat.
Nálam amúgy a telórol küldéssel sem működik sem a horizongo sem hbogo.A tv csodálatos, viszont ez az androidTV hatalmas csalódás!!!!
[ Szerkesztve ]
"Music is your only friend. Until the end!"
-
a2d2
addikt
Viszont a google magyar nyelv felismerője mestermunka. Telón is így keresek már régóta most itt sem hiányzik már annyira a légegér mert mindent felismer a tv.
Ja meg bármennyire is korlátozott már a kodi miatt is többet ér nekem az egyéb OSeknél.[ Szerkesztve ]
-
fuze
őstag
Nekem működik az HBOGO. De állandóan állítgatja a képminőséget, kurva irritáló. Telefonról castolva.
Ja, a fenti használata közben 2x már újraindult a TV. Nem értettem.Látom sok kérdés felmerült a TV-kkel kapcsolatban, párra tudok választ adni!
A fém távirányító légegere működik az x9006-al, de nekem nem jön be, a simát használom.
Interpoláció alatt ha a frame összemosást érted, akkor az x9006-nál van, de nekem volt előtte egy másik TCL TV, amin nem volt. Véleményem szerint jobb ha nincs, mert ha bekapcsol valamiért akkor minden szappanopera és az fúj.
Ez a modell QLED!
A fényerő szerintem hatalmas, összehasonlítva az előző TCL TV-mmel elég nagy a különbség, kisüti a szemem ha nem veszem lejjebb. Tény, hogy nappali fényben a 80% nagyon tuti.
Mozgásmegjelenítésben a Game Mode a legjobb! (Nem a preset, hanem azon belül) Nincs képkockaösszemosás, de fura rángások sem, szerintem nagyon jó! Érdekes dolog, hogy cast-nál a game mode nem jön elő opcióként és előfordulnak rángatások. Ez nekem szoftveres bug-nak tűnik, mivel a képösszemosás ki van kapcsolva, de néha beragad. Ilyenkor vissza kell kapcsolnom és újra ki.
Úgy gondolom, hogy egy szoftverfrissítés megoldaná, HA TUDNÁM FRISSÍTENIAmúgy szeretem
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- BestBuy topik
- Jogász topic
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is