- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Bemutatta a Garmin a Tactix 8 órát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
Üdv!
Lenne egy kérdésem az Android felülettel kapcsolatban. A Google Play áruházból letölthető appoknál mennyire korlátozott az elérhetőség?
Konkrétan: nekem egy 32"-os Hyundai Androidos tévém van, hétvégi házban való használatra. Amúgy nem rossz eszköz, de például a Play áruházban nem jelenik meg egy csomó ismert alkalmazás (Chrome, Opera, VLC, Wifi Analyzer és még sok más).
Nem tudom, hogy ez gyártótól függ, vagy a tévék esetén korlátoz a Google, esetleg a verzió játszik be. Nálam 9-es Android van. Köszönöm.
(amúgy a YouTube alkalmazásban sem talál meg elég sok olyan videót, ami a PC-n elérhető)Bocsi, ez új hozzászólás lenne, csak félrement.
[ Szerkesztve ]
42LM660S
-
LilProphet90
senior tag
Elhiszem hogy zavar, az én típusomnál nincs jelen szerencsére, vagy nem működik. Én ezt a kép tisztasága->LED mozgás törlés opciót nem értem 8-as droidnál, villódznak tőle a háttér LED-ek, valami nagyon bugzik vele.
Neked is 2-3 perc alatt lement a telepítés? Mondjuk telefonon se volt anno hosszabb egy-egy telepítés recovery-ből, csak sok helyen 10-15 percet láttam.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
LilProphet90
senior tag
Bocsi, kifutottam a szerkesztési időből.
Kb 2-3 perc alatt lefutott a frissítés, de semmi különbséget nem látok, a verziószámot meg nem tudom sehonnan kihámozni (AIDA64-gyel sem). Ti mi alapján tudjátok beazonosítani, hogy felment-e? 511-et és 519-et is felraktam. 2018 májusi 5-i biztonsági frissítést ír.
Anno ugyanez volt hetesnél, de ott még lehetett látni a beállításokban a verziószámot, és akkor nem frissült.
[ Szerkesztve ]
Zenei alapok, remixek: http://www.reverbnation.com/lilprophetmusic
-
fuze
őstag
Kissé bekavartam amúgy ezt a szervizmenüs resetet. Nyomtam most egy factory resetet is az androidból. A HDMI most jó, fel is csatlakozott 4k-n. Ez tegnap este nem seikerült. A motion clarity menüpont pedig egy vicc. Teljesen mást csinál, mintha a fényerőt venné maxra inkább. Marha érdekes... Pár képbeállítást átneveztek, vagy leegyszerűsítettek, de azért működnek. Olyan szerviz menü miért nincs ami kikapcsolja az összes szappanopera effektet?
Olyan boldog lennék.
Na mindegy, ez még mindig az 500-as. Szerzek majd még pendrive-ot vagy már nem is tudom... Az a baj, hogy lassan nem hiszem el, hogy lehetséges ez a frissítési módszer. Ez magic
Mondjuk az, hogy az instant power on nem működik, ez megöl
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
redati
tag
Ok. Bocs nem akarok sértő lenni, csak tényleg nem értem, hogy mért nem megy. De akkor a user hibát egyértelműen kizártuk.
És a helyi sem megy ugye a v500-al ?
Már csak a pendrive probléma maradhatott.
Erre nem csak itt panaszkodnak,(én is) hanem a lengyel-orosz fórumon is. Nekem is van 4 pendrive. 2 giga nem ismeri, van egy 4 gigás nem ismeri. Van két tök egyforma, ugyan az a márka, 16 gigás, és abból is az egyiket nem ismer fel. -
-
redati
tag
Lengyelt próbáld meg mobilnetről.
Az oroszt én még nem mertem. Nehogy ikeás tv legyen belőle
Ahogy néztem a lengyelen komolyabban tesztelik mielőtt kirakják az oldalra. Inkább ezt javaslom neked is. Elvileg vissza lehet rakni a gyári v373-at is ha gáz van. De azt még nem próbáltam.[ Szerkesztve ]
-
a2d2
addikt
Na ez a HDR nekem sem akar összejönni Win 10 alatt.
Ha beállítom hogy HDR kép menjen át, akkor az egész asztal fekó lesz. Ez még ok.
Kirakok egy HDR filmet, azt lejátssza láthatólag színhelyesen.
Viszont ha bármilyen játékot elindítok akkor azt írja a TV hogy nincs jel.
Ezután ha kikapcsolom windowsban a HDR-t és újraindítom akkor tökéletesen elindul a játék.Most én is ott tartok hogy kikapcsoltam.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Úgy érted kiírja a TV felül hogy HDR módba kacpsolt?
Nekem MPC-HC-n keresztül volt ilyen. Utána elindítottam ugyanazt a filmet a windows 10 beépített filmnézőjével (nem a mediaplayer!) és tökéletes lett a kép, szóval asszem darálom is le ezt az MPC-t mert úgy néz ki túlnőtt rajta a windows 10 gyárija.A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
a2d2
addikt
Nem lehet hogy gyenge a kábeled?
Én megnéztem a specifikációkat és a HDR-hez 2.0a-s kábel kell.Ezt vettem: [link]
Amikor megjött a doboz és sima 2.0-ás matrica virított rajta akkor kicsit lesápadtam gyorsan rágoogliztam a kábele és ez a videó volt az első találat, itt is azt mondják hogy ezen már átmegy a HDR de egy másik olcsóbb kábelen pl nem:
[link]Gyorsan kipróbáltam tegnap Windows 10 alól és szépen átváltott a TV HDR módra.
A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
fuze
őstag
Benéztem a távirányítót. A szürke, légegeres, mikrofonos nyavalyán nincsen settings (fogaskerék) gomb. Én megy nyomkodtam a 3 vonalas hamburger gombot, de az csak a TV inputon hozza elő a képbeállításokat. Rejtély megoldva! A frissítést meg majd kitalálom, most inkább használni fogom.
adms.hu | UI Designer
-
Zoltn
senior tag
Amúgy egyre jobban szeretem. PS4pro-hoz zseniális.
Legutóbb elkezdtem nézni Deadpool2-t, és elfelejtettem felhangosítani a házimozit, és lehalkítani a tv-t. Eltelt egy jó 30 perc mire észbekaptam, hogy nincsenek mély hangok.De amúgy egész vállalható a hangja.
Vegyél hozzá egy amlogic-os tv boxot filmezni.
És tényleg jó működik a chromecast google account, meg YT kliens nélkül!Pár évig remélem hibátlanul teszi a dolgát.
A kövi meg úgy is oled lesz!
"Music is your only friend. Until the end!"
-
zpapp28
csendes tag
Fogalmam sincs már hogy hol olvastam, de nem mi vagyunk a célpiac. Elsősorban USA és a távol-kelet a cél számukra, Európában pedig UK, Németo, Fro és Lengyelo. Nem értem hogy miért nem Spanyolo került be negyediknek, elvégre az hasonló méretű mint a lengyelek. Ahogy látjátok Mo nincs rajta listán és szerintem jó sokáig nem is lesz így mi csak a lepattanókat kapjuk majd...
-
fuze
őstag
-
zpapp28
csendes tag
"Ja, a panel ha érdekel: ST5461D07-2"
Ezt találtam:
-
zpapp28
csendes tag
Android TV lassulásra már találtam videókat. Saját tapasztalat nincs mert még mindig nem költöztünk be így csúszik a tv vásárlás is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- 10 gigabites hálózat USB4 Type-C kapuból a QNAP átalakítóival
- Home server / házi szerver építése
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SSD kibeszélő
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest