- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
LilProphet90
senior tag
-
Zoltn
senior tag
https://venz.tech/products/v10-proplus
Random kínai vacak olcsóért. Lényeg hogy ez tudja a gigabites hálózatot.
-
Zoltn
senior tag
Marad a készülék!
Az egész google accountomat letöröltem róla, azóta nincs vele semmi baj!
Vettem egy tv okosító boxot, pattintottam fel CoreElec-et, és NASról mennek a 4k filmek fainul.Amúgy a tv-ben nincs valami erős HW, alkalmatlan egy 4k remux lejátszására akár HDD-ről.
Viszont a panel ami benne van meggyőzött! HEVC 4k filmek alatt van egy kis gond a mozgásmegjelenítéssel, de szerintem csak a tömörítés miatt. PS4pro-n a 4k HDR játékok valami eszméletlen szépek!!!!!!! És a mozgással sincs semmi baj. Tesztben említették, hogy nagy az input lag, engem nem zavar, nem is játszom olyanokkal, ahol számítana igazán.
A feketék a helyükön vannak, kontranszt meglepően jó, szinek csodálatosak. Haver samu 6102eséhez képest egy csoda!
A negatívumokra viszont számítani lehetett, nem véletlen olcsóbb a többi gyártónál. De ahol kell ott hozza az elvártat
Ajánlott annak aki csak megjelenítőnek használja. Aki YT, meg androidot akar használni az vegyen mást.
-
törölt tag
Csak megjegyzem, hogy nem kell lemondani az androidos applikációkról, manapság egy TV boxxal nagyon jól kiváltható a smart rendszer, ráadásul médialejátszónak sem utolsó. [link] és [link]
@ (#63) Jassz:
Ez csupán a te véleményed. A tények azonban nem ezt mutatják. Példaként említhető a 2017-es év slágerterméke, a TCL P607-es modellje, mely a tengerentúlon került forgalomba, és számos elismert, független tesztoldal elismerését elnyerte (pl.: [link]). -
Zoltn
senior tag
A ps4en van YT, nézem arról max. Meg érdekes, hogy a chromecast működik, letiltott kliensel is. Úgyhogy telóról is rá tudom lőni a tv-re.
Betekintési szögekkel nincsen bajom, pedig direkt próbálgattam otthon. Nem is értem ezt a betekintési szög mizériát, a VA monitoromon is szépek a színek bárhonnan nézem. -
Zoltn
senior tag
Letiltottam a YT-kliens, és úgy működik a tv ahogy kell. Egy reccenés lag sincsen.
Amúgy minél többet használom, annál jobban bejön!!!!!Tegnap megnéztem a BladeRunner2049-et, elég jól nézett ki, a mozgásokkal sem volt semmi gond.
PSpron elkezdtem a HorizonZeroDawn-t, és ilyen állejtős a látvány!
Szerintem maradni fog a készülék.
-
fuze
őstag
-
Zoltn
senior tag
YT-ot még nem kapcsoltam ki.
De tegnap felraktam a legfrissebb droidot, bár nem változott a helyzet, azt vettem észre, hogy amig nem jelentkeztem be a google fiókomba, addig csodálatosan folyékony volt a rendszer. A tv első indításakor ugye a droid kéri a google accod, ezt most kihagytam, és láss csodát minden szuper volt. Amint bejelentkeztem összeesett az egész.
De barátkozom a készülékkel, tegnap nagyon jót moziztam, csodásak a 4khdr anyagok. Ámulok bámulok, szebb mint az élet! -
fuze
őstag
Be van, hogy amint tudja lője ki. Lehet egy idő után megteszi. Viszont ha egyszer már jól beállítottad a tv képét, akkor a settings menüre már nincs szükség. Az android "home screen" továbbra is gyorsan fut, illetve a rákötött gépnek a képét sem befolyásolja. Viszont a hangerő állítása az choppy marad amíg nem lövöm ki.
Lehet ezen az Android frissítés segít, de még mindig nem tudom hogy kell
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest