Hirdetés
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- One mobilszolgáltatások
- Hivatalos a One UI 8 frissítés közzététele
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Törik-e a Pixel Pro, mint a tavalyi Fold?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Putu
kezdő
Sziasztok TCL fórumozók!
Kis beszámolót írnék TCL 55DC760 típusú tévémről.
Kezdem a csomagolással.
Szerintem, precízen megszervezett tökéletes a csomagolás.
Dizájn, szintén nagyon ott van a szeren és úgy van, ahogy már sok helyen írták, vékony fémkert, csillagalakú lábak, ami úgyszintén fém. A falikonzol rögzítés is ok (nálam így van). A cső alakú hangszóró kialakítás is igényes, nekem bejön. Nem nagydolog, de azért megemlítem, középen a TCL logó kikapcsolt állapotban világít.
Távvezérlők 2db. Sima távja abban különbözik C6- tol, hogy rec gomb helyet zoom gomb van.
Bluetoothos távja (fémházas) pedig abban különbözik a c6- tol, hogy a légegér gomb helyet beáll. g. van, vagyis légegér funkció nem működik, csak hang.
Többen írtátok, h a rendszert nem tudjátok frissíteni, nálam bekapcsolás után azonnal frissült and.8.0- ra. Azt nem tudom, h and. 7.0 felülette milyen, mert egyből 8-al indult. A 8-nál rendszerf. úgy lehet megtalálni, h a kezdőoldalon jobb felső sarkában lévő beáll. - névjegy -rendszerfrissítés.
Képmegjelenítéssel nagy bajom nincs. Kisebb felbontású (720p, 1080p,) tartalmakat is szépen jeleníti meg. 4K demó filmek (yt) pedig brutálisak még sötét szobában is. Nem tudom milyen egy tökéletes fekete a oled tévén, mert itt is szerintem fekete az fekete nem szürke és a fényerő is jó, a színek meg brutál jók. Mozgás is rendben, Forma 1 közben nem vettem észre akadozást. HDR 10 filmeket usb keresztül nézem saját médialejátszóján. HDR filmek is nagyon szépek. Remélem ps4 pro- hoz is jó lesz ahogy c6 –nál dicsérik. Hangok jobbak, mint lapos a társainál, de nincs olyan dinamikája mint egy JBL FLIP hangszórónak. Andorid 8.0 rendszerivel még elején akadozott búgos volt, de most már mint ha megszűntek volna, nincs akadozás, gyorsan reagál. Még a YT. is.
A negatívok:- látószöge nem a legjobb, oldalról fakulnak a színek. (ki néz oldalról tévét?)
- Enyhe felhősödés, bevilágítás látszódik (mintha csökkent volna már szinte nem is látszódik)
- HDR 10(nem csak) filmeknél nem tudom miért csinálja, hogy a hangokat optikai kimeneten keresztül a többcsatornás Dolby hangokat csak sztereóba küldi az erősítőnek, de a DTS(X;HD) hangokat pedig több csatornásan (5.1;7.1) továbbítja. Ja, még hozzá teszem eleinte a Dolby több csatornás hangokat is továbbította.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Nincs megállás akkuméretben
- Erősítő, hangfalak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- ÁRZUHANÁS! LG 55QNED87T 139 cm-es 4K QNED Gaming Erőmű, 120Hz-el és 3ms válaszidővel!
- PHILIPS 50PUS8909/12 Amlibight 4K HDR Smart 144 HZ GAMING TV
- SAMSUNG (QE65LS03AAUXXC) 165CM 4K Q-LED FRAME SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ!
- Hisense 75E77NQ Pro 144Hz, 4k, 189cm, dobozos, garanciás
- SAMSUNG (QE65QN800A) 165CM 8K NEO-Q-LED AKCIÓ
- Bomba ár! HP ProBook 645 G1 - AMD A6-5350M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G17 G713IM 17 notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest