- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Egy óra, két rendszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo Y28 - okkal marad az árnyékban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
monchichi20 #700 üzenetére
Valószínű, hogy az X9006-nak jobb a képe, mert QLED. A sima LCD TCL-ekkel én nem voltam elégedett. Nekem is az előbbi van.
Egyébként meg jól felment az ára. 230 volt amikor még én vettem.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nekem is előbeálltásként van
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz
LilProphet90 #492 üzenetére
Nálad is van game mode? Mert ha igen, akkor nálad is jelen kell, hogy legyen, csak nem tűnik fel annyira.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz
LilProphet90 #489 üzenetére
Nekem az 500-as után jobb lett az összkép, de nem tökéletes. v511
Windowson működik a HDR. Ilyen nekem még sohasem volt, állandóan zöld glitcheket, vagy fakó képet kaptam. Sajnos játék indításakor elveszti a jelet. A HDR-t kikapcsolva nincs ilyen gond, de ez már így is egy nagy előrelépés.
HDMI továbbra sem látja mindig a jelet, még mindig ki kell húzgálni.
Instant power on működik.
HBO is, de lefagyott egyszer.
Az Android jó.
Párszor nem akart előjönni a settings menü.Ami viszont boirzasztóan károsnak tartok, az a kikapcsolhatatlan szappanopera effekt. Félek, hogy ez a büdös életben nem lesz javítva, mert egyszerűen nem tartják hibának.
Sajnos a TCL tv-knél az összes képjavító technológia kikapcsolása az a Game Mode picture preset. Igen ám, de ez csak HDMI-n keresztül érhető el, az androidon futtatott appoknál nem. Csak reménykedem benne, hogy az oroszoknak sem tetszik és valamikor megberhelik. Borzasztóan egyszerű és kényelmes lenne, ha ez a Game Mode mindenhol elérhető lenne. Ez csak engem zavar ennyire? Pl HBO Go-t kénytelen vagyok a hdmi-n keresztül böngészőből nézni, mert az appból, vagy chromecastból élvezhetetlen a film. Nem lehet komolyan venni ezzel a szappanopera mozgással.Szerk.: Én egyedül az alapjéán tudtam beazonosítani, hogy jobban működik az 511 az 500hoz képest és most először sikerült telepítenem pkg-t. Érdemleges infót én sem látok. Szerintem ez nincs rögzítve, főleg ilyen béta cuccoknál.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Igen és IGEN!
Akkor azt hiszem jöhet az ultimate tipp a frissítésre alkalmatlan pendrive-ok formázására
Adott egy Kingston 16 GB USB 2.0 pendrive.
Nekem MacOs-en FAT32-re formázva létrehozhatott egy rejtett partíciót, mert windowson láttam, hogy valami van rajta, de ez nem látható. Ilyenek bármilyen más esetben is előfordulhatnak és megzavarhatják a TV-t. Telepítésre is volt használva számtalanszor.Az eszköz letakarításához én a Rufus nevű programot használtam. Alapvetően telepítőlemezek készítésére való, de félreparticionált pendrive-okat is helyre lehet állítani vele.
Én így állítottam be. Fontos, hogy ne kerüljön rá semmilyen boot opció, és MBR legyen.
Míg ezt megírtam, felment az 511
Így telepítettem:
1. TV kikapcs, pendrive a service portba, konnektorból kihúz, fél perc várakozás.
2. Visszadugtam a konnektorba, majd 4-5 mp hátsó bekapcsoló gomb nyomva tartás után elkezdett villogni a led.[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nem teszem meg. Csak úgy itt hagytam...
Elég nekem az egyelőre, hogy hiába lett gyors az android, minden más számomra fontos dolog csak rosszabb lett az 500-assal. Már rávettem a kollégáim, hogy gyűjtsenek nekem pendrive-okat
Ami engem most nagyon zavar, az az intant power on hiánya, és a HDMI kaotikussága. Tény, hogy hackintosh-al mindig nehezebben találta a jelet, mint Windows-on. De akkor is... legyen már ez jó!
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Hang vagyok feltenni a TWRP-t, de viszket a tenyerem. Olyan egyszerű lenne Zip-el update-elni... Van fent 4pda-n olyan 519-es verzió is, amiből kiszedte az ember a felesleges letilthatatlan appokat.
Így egyébként van esély arra is, hogy rendszer szinten meg lehessen szüntetni a szappanopera effektet?
hmm jó lenne... Tudom, sokan szeretik, de szerintem kéne egy lehetőség, hogy mindenre alkalmazható legyen a game mode.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Kérdezném azokat, akiknek sikerült a frissítés, hogy milyen még ma is kapható, max 2000 ft körüli pendrive-al tették ezt?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Kissé bekavartam amúgy ezt a szervizmenüs resetet. Nyomtam most egy factory resetet is az androidból. A HDMI most jó, fel is csatlakozott 4k-n. Ez tegnap este nem seikerült. A motion clarity menüpont pedig egy vicc. Teljesen mást csinál, mintha a fényerőt venné maxra inkább. Marha érdekes... Pár képbeállítást átneveztek, vagy leegyszerűsítettek, de azért működnek. Olyan szerviz menü miért nincs ami kikapcsolja az összes szappanopera effektet?
Olyan boldog lennék.
Na mindegy, ez még mindig az 500-as. Szerzek majd még pendrive-ot vagy már nem is tudom... Az a baj, hogy lassan nem hiszem el, hogy lehetséges ez a frissítési módszer. Ez magic
Mondjuk az, hogy az instant power on nem működik, ez megöl
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Lett új pendrive, de ezt a zipeset nem próbáltam előtte. Kar, hogy nem az összes zipes. Sokkal egyszerűbb. Most összességében nekem ez így nagyon rossz lett. Ha az ennél újabb sem jó akkor hogyan lehet downgradelni? Azt sem értem, hogy egy tv-ben miért van kikapcsolhatatlan szappanopera effekt... Most komolyan kinek jó ez?
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ééérdekes... azt hiszem a beállításaim beszinkronizálta google-ből így minden letiltott dolog itt is le volt tiltva reset után
A rendszer tényleg sokkal gyorsabb, vissza is aktiváltam egy csomó appot. még használható is. A HDMI kaotikusabb mint volt. Pedig nekem ez lett volna a legfontosabb. Nincsen Game Mode beállítás, a motion clarity On és OFF. Off-on van, de mossa a frame-eket amit én gyűlölök és szívem szerint kiírtanám a TV-ből.
Ez most csak így hirtelen. Fel kéne tenni azt az 509-et. Amúgy te nem frissítettél már? Én azt hittem...
Tévedtem, presetből van több. Most a Game külön van.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Megint én vagyok az egyetlen aki nem tudja ezt a szart frissíteni. Mindent a leírás szerint csinálok. Két pendrive-al is próbáltam, a kábelt is kihúztam, reseteltem az egész kócerájt és cseszik villogni. Nekem is U55X9006 van. Én már ezt kajak nem fogom fel, pedig én is romoltam nem egy telefont. Mit rontok el? Bent van a pendrive (szerviz) és a TV hátulján olyan hosszan nyomom azt a gombot, hogy már az android logó is bejön...
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
TWRP?
Akkor van remény szoftveres oldalon
Lehet megpróbálom, mert nekem a motion clarity kikapcsolhatatlan chromecast alatt, illetve ha elalszik a gép miközben rá van dugva a TV, visszatéréskor sokszor hangyafocit kapok és ki-be kell kapcsolgatnom.
Lol a lengyelek:
Sorry. The administrator has banned your IP address. To contact the administrator click here
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ahh már én is gondolkodom, hogy felteszem ezeket a kiszivárgott frissítéseket, de hogyhogy nincs még kint a tcl oldalán? Mindenkinek jók ezek az új frissítések? Mert én a mostani szartól lassan a hajamat tépem.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Épp meg akartam nézni ezt a Plexet, de annó mindent letiltogattam, hogy gyorsabb legyen a TV. Mit keressek? Mert konkrétan a Plex-et nem találom és ha a launcherről indítom csak fekete kép jön...
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ja, igen ez nagyon fontos! Minden a game mode-ban működik a legjobban! A többi konkrétan semmire sem jó... rángat a kép, szétesik stb. Szomorú, hogy chromecast-nál ez nem állítható és eskü néha látok valamiféle darabosságot gyors mozgásoknál és szappanopera effektus is elő szokott jönni.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Lehet hülye kérdés de nem a szolgáltatói router miatt van? Erre kb semmi esély, de mi van ha mégis? Mással megy a chromecast nem? Áh nem értem...
Bajom nekem is volt az HBO Go-val, de inkább a sebességgel volt para, bár nagyon sokszor szétkapcsolt, és akkor nem tudtam beletekergetni... újra kellett indítani az appot.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nálam nem pont ugyanaz. De én a 7esből a frissebbet nem tudom feltenni. Csak szenvedek folyton az update-el és eljutottam arra a pontra, hogy leszarom. Persze a 8-ast ha kijön official, feldobom. (Vagy csak megpróbálom haha...)
Szerk.: Mondjuk arra már én is gondoltam, hogy nem tetszik a pendrive a rohadtnak. Időközben lett pár itthon, lehet majd megpróbálom. Az HBO Go-t próbáltad másik telóval is? Vagy ez most TV-s app?
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Jól hangzanak!
Én a színekkel nem variáltam annyit, mert minden képforrás más. Viszont a TV mellett van egy színhelyes Dell monitor és igyekeztem ahhoz kalibrálni a képet.
Pár dologgal kiegészíteném, mondjuk én Moive presettel használom.
Nekem elsőre a feketék nem voltak elég feketék (Oké, ilyen a technológia, de a monitorom meg IPS és ott jobban nézett ki). Ezért a Black stretch-et bekapcsoltam és a Black level-t 45-re vettem vissza. Ezeket videojátéknál érdemes visszaállítani, mert nem látsz semmit sötét helyszíneken.
Dynamic contrast - még jobb feketék
Brightness - Szerintem nem érdemes értelmetlenül magasra húzni, este elég kb 20-ason.
Color space - native (A forrás legjobb megjelenítéséhez elengedhetetlen)
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nekem működik az HBOGO. De állandóan állítgatja a képminőséget, kurva irritáló. Telefonról castolva.
Ja, a fenti használata közben 2x már újraindult a TV. Nem értettem.Látom sok kérdés felmerült a TV-kkel kapcsolatban, párra tudok választ adni!
A fém távirányító légegere működik az x9006-al, de nekem nem jön be, a simát használom.
Interpoláció alatt ha a frame összemosást érted, akkor az x9006-nál van, de nekem volt előtte egy másik TCL TV, amin nem volt. Véleményem szerint jobb ha nincs, mert ha bekapcsol valamiért akkor minden szappanopera és az fúj.
Ez a modell QLED!
A fényerő szerintem hatalmas, összehasonlítva az előző TCL TV-mmel elég nagy a különbség, kisüti a szemem ha nem veszem lejjebb. Tény, hogy nappali fényben a 80% nagyon tuti.
Mozgásmegjelenítésben a Game Mode a legjobb! (Nem a preset, hanem azon belül) Nincs képkockaösszemosás, de fura rángások sem, szerintem nagyon jó! Érdekes dolog, hogy cast-nál a game mode nem jön elő opcióként és előfordulnak rángatások. Ez nekem szoftveres bug-nak tűnik, mivel a képösszemosás ki van kapcsolva, de néha beragad. Ilyenkor vissza kell kapcsolnom és újra ki.
Úgy gondolom, hogy egy szoftverfrissítés megoldaná, HA TUDNÁM FRISSÍTENIAmúgy szeretem
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Eddig nagyon bejön a TV, bár frissíteni nem tudom! A HDR viszont nem valami jó, de lehet a Windows miatt. Zoltn-nak jó PS4-el, szerintem csak a Windows szar szokás szerint...
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Benéztem a távirányítót. A szürke, légegeres, mikrofonos nyavalyán nincsen settings (fogaskerék) gomb. Én megy nyomkodtam a 3 vonalas hamburger gombot, de az csak a TV inputon hozza elő a képbeállításokat. Rejtély megoldva! A frissítést meg majd kitalálom, most inkább használni fogom.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Megvan a TV. Eddig nagyon bejön a kép, viszont a kép beállítás gomb bugos, egy idő után nem akar bejönni... Kaptam fancy távirányítót is hozzá, lehet csak azon fordul elő, majd holnap megnézem. Sokkal felhősebb mint az előző, de jobb a betekintési szög, a kontraszt meg brutál.
DE EZT SEM TUDOM FRISSÍTENI! Ráadásul nem vagyok gyökér, egy csomó androidos telefont is mókoltam, tutira úgy csinálom ahogy le van írva és nem! A világból kivisz ezzel a TCL
Lehet csak az én lakásomban nem lehet, ki tudja...
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
234 000 az 55x9006 a media marktban: [link]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ja nekem is oledig kell valami. 450ért sok az is. A media box sem fontos, hiszen a chromecast tök jó. A másikban is az volt, de pl Sony-nál olvastam, hogy azzal meg voltak bajok. Így viszont marhára nem érdekel az "okostv" eskü csak a chromecast+ valami rettenet buta menü jó lenne ami külön hardveren fut mint a régi tv-kben. Úgy legalább nem lenne laggoló hangerőállítás. Az a halálom. Persze az is a Youtube app miatt volt
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
válasz
meridaharcos #66 üzenetére
Én csináltam photoshopban, de nem mentettem el.
Összeraktam neked egyet: [link]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Valószínűleg gyenge lehet a processzor. Egy újabb sony 1,5 giga rammal és kétmagos procival bár nem mondom, hogy hasít, de minden szinte(!) rögtön megtörténik. A google bejelentkezés meg azért lassíthatja, mert akkor sokkal több online process történik a háttérben.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
Úgy néz ki, hogy a legolcsóbb és a legdrágább modellekbe is ugyanolyan rossz hardver kerül az android alá. Ez azért elég szomorú. Meglátszik persze az oldal szoftverletöltési lapján is, ahol minden egyes modellhez lényegében ugyanazt a droid update-et szeded le. Ergo marhára nincs optimalizálva. Most kinéztem egy Sony-t pont ugyanebben az árban amit küldtél. Bár, hogy IPS, de az én szememnek valószínű az lesz a jó, mert a betekintési szögekkel a világból ki lehet zavarni ennél a VA-nál. Meglátjuk... Enyém is holnap megy vissza.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Ja értelek. Azok az amerikai modellek igaz? Én a RokuTV-t is irigylem. Jó az a rendszer, ez az android borzasztó.
Szerk.: Mondjuk az általad említetteknél is írja, hogy rosszak a betekintési szögek. Az nekem sem jön be és őszintén szólva irritál is. Hétvégén elsőként ezt fogom megnézni más TV-knél.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Be van, hogy amint tudja lője ki. Lehet egy idő után megteszi. Viszont ha egyszer már jól beállítottad a tv képét, akkor a settings menüre már nincs szükség. Az android "home screen" továbbra is gyorsan fut, illetve a rákötött gépnek a képét sem befolyásolja. Viszont a hangerő állítása az choppy marad amíg nem lövöm ki.
Lehet ezen az Android frissítés segít, de még mindig nem tudom hogy kell
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nálam a legjobb képbeállítások a következők:
Picture Preset: Movie
ezen finomhangolva pedig:
Mix Dimming: On
Backlight: 80
Saturation: 45
Content type: Video
Dynamic backligh: Off
Micro Dimming: OffAdvanced Settings
Contrast: 90
Sharpness: 0
Tint: 50
Black Level: 48
Black Stretch: On
Dynamic Contrast: On
Gamma: 2
Color temperature: Normal
10P White Balance: Off
Color Space: Native
RGB Mode: Off
MPEG NR: Off
Noise Reduction: Offadms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Összeraktam egy kis szösszenetet. Fotóztam pár monokróm képet, igyekeztem szakszerűen. Mellé egy videó, az Android sebességéről. Látszik, hogy a 4K után megakad a TV settings elég keményen. Azonban ez kiküszöbölhető azzal, ha a Youtube-ot kilőjük használat után. Amúgy a "Cast" telefonról nagyon jól működik. Lehet nem is érdemes a youtube appal vacakolni.
Szerk.: Az utolsó képen nem ennyire foltos a valóságban, illetve a fekete egy picit világosabb mint a fotón
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
-
fuze
őstag
Kavarászok itt ezzel a szerencsétlennel, de egy kicsit megkutattam mi a helyzet mondjuk LG, Samsung téren. Háát.. nem túl rózsás a helyzet. Nevetséges, hogy közel 300-ért sem kapsz jó színű/feketéjű TVket. Hétvégén megyek egy nagy kört pesten, hogy lássam a saját szememmel. Jövő hét péntekig még úgyis visszaküldhetem ha akarom
Másrészt a TV támogatja a HDMI CEC-t, így az android rendszert is ki tudnám kerülni.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Végül levontam a végső konklúziót és visszaküldöm a TV-t. Úgy érzem, hogy még jobban körül kéne néznem, akár nem TCL vonalon. Az biztos, hogy az Androidot kerülni fogom a rendszersebesség miatt. Itt van a kezemben egy 60e ft-os Xiaomi Redmi Note 5 és kegyetlen gyors. A TV 180-ért egy olcsó dzsunka 15 ezer ft-os mobil sebességét tükrözi. Számomra ez elfogadhatatlan. Én nagyon szívesen fizetnék akár 60e ft-al többet egy jó Android rendszerért. 240-et nekem megérne. Azonban úgy érzem, hogy a hétvégén csalódni fogok más márkák kipróbálásakor is.
Éppen ezért baromi kíváncsi vagyok mit tud a TCL gyári OS-e. Ha olyan mint a RokuTV, azzal ki tudnék egyezni. Egyébként sem értem, hogy ennek miért nincs európai verziója, hiszen egy baromi jó médialejátszó rendszerről beszélünk, ami nem ez a rubbish laggy Android.
Néztem még a TCL QLED verzióját, ami igen biztató annak ellenére, hogy baromira nem tetszik az alsó hangszórós káva. Viszont azért a pénzért már jöhetne a 100 Hz is, ami játékra nagyon klassz lenne.
Elgondolkodtam még az LG-n is a WebOS miatt, mert arról baromi jókat hallottam. Ott viszont a képminőségnek nagyon meg kell győznie, mert 200 alatt nem valami fekete az a fekete.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Tegnap lecsekkoltam és a homogenitása nagyon meggyőző. Photoshopban teljes képernyő beállítással bedobtam különböző színeket. Ha nagyon erősen skubizom, akkor a közepén látok egy minimális foltot, egyébként semmi. Teljesen fekete #000000 színnél a bal alsó sarokban látok egy szikra formájú bevilágítást, kb egy arasznyi méretben.
Ami szokatlan, az a betekintési szög. Én IPS monitorokhoz vagyok szokva és ott nem esik ennyire a kontraszt oldalról nézve és így nem tudom megítélni mennyire számít rossznak vagy jónak. Talán az sem volt szerencsés, hogy a TV a földön van. Most reggel feltettem egy dohányzóasztalra és meg fogom nézni így is. Esetleg bemegyek valami TV-s boltba ahol nem világítanak telibe mindent neonnal és kicsit átnézem a VA paneleket. Kíváncsi vagyok, mert ha tegyük fel a 140ezres tcl semmivel nem rosszabb ennél, akkor inkább kicserélem arra és máris spóroltam.
Ja, a panel ha érdekel: ST5461D07-2
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Én tudom hogy alsó kategória a 200, csak a véleményem mondtam el a tényről. Lehet Linus a szponzorokbol el, de amiket elmondott a tvrol az nem kamu. Egyébként tényleg nagyon jó a képe. Mióta nézegettem állíthatom ez a része eléggé meggyőzött. Egy LG ennyiért tuti nem így néz ki.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Figyelj, én nem vagyok elkötelezett TCL rajongó. Az általam rendelt típusról nagyon kevés infót találtam. Kíváncsi voltam arra, hogy igaz -e amit mondanak, hogy a márka belépő kategóriában veri a nagyokat. Na már most én amúgy is röhejesnek tartom, hogy 200e Ft belépő kategóriának számít. Így ha a tv-k között van olyan mint a Xiaomi a telefonok között, nekem az kell. Többször belefutottam cikkekbe, hogy az Egyesült államokban miért szeretik ezt a márkát, mitől van az, hogy az amazonon ez a Best Buy. Linus is készített róla videót és nekem ez elég volt ahhoz, hogy beleugorjak. Az alza visszafizeti az árát és ingyenesen vissza is szállítja. Lényegében bemutatóterem a lakás.
Most pedig jöhetnek a tapasztalatok. Anyukámnak plazma tv-je van otthon, így azzal tudom összehasonlítani. Én mindig egyből a feketéket nezem és meglepően jó ha rendesen be van állítva. Eddig a kép tetszik, oldalról nézve viszont esik a kontraszt, hiszen VA. Nemsokára besötétedik és többet tudok majd mondani.
Sajnos van viszont egy nagyon fájó hibája és ez úgy néz ki egyedi eset lesz. Az Android tv nálam valamiért botrányosan lassú. És ezt nem úgy értem, hogy mondjuk szaggatott vagy ilyesmi... Hanem pl a settings menu 10 mp might bejön. Amikor beüzemeltem nem volt ilyen. Aztán egyre szarabb lett. Érdekes hogy az Android tv menürendszer korrekt, de maga a tv beállítás szinte használhatatlan. Próbáltam factory resetelni de jelszót kér. WTF
Szóval ez elég nagy mínusz, de szerintem az androidnak valami baja van, hisz ez nem normalis. Spanom is külön biztosítást kötött a Sony TV jére csak a szoftverre, mert ha ott beszarik elég sok pénzt kell fizetni. Gondolom itt nincs így.
Megyek is át a tv topicba mit tudnak mondani a többiek.
[ Szerkesztve ]
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Jaj istenem persze. Emellett a Huawei, Xiaomi is egy kalap szar? Nem hinném. Ugyanez a helyzet a TCL-el. Az Egyesült Államok legnépszerűbb márkája az amazonon és a walmartban. Azért mert minőségi képet szolgáltat az alsó szegmensben, amit az általad javasolt LG és Samsung képtelen biztosítani. 200 alatt a márkás tv-k silány képminőséget produkálnak, ellenben a TCL nagyon is hozza a szintet. Persze mindezt az interneten talált információk alapján mondom, személyes tapasztalatom holnapra talán lesz ha az alza kihozza a garantált kiszállitási idő utolsó napján.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Nehéz amúgy eldönteni, hogy melyik a jobb, újabb. Néha tök bénák a specifikációk. Panel típus annyi, hogy VA, de nem tudtam kikutatni milyen gyártmány pontosan
Aztán még ott van az Edge led vs direct led. Ez most edge lesz, viszont fene tudja melyik jobb. A direct-nél láttam nagyon csúnya felhősödést.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Megrendeltem
az alza fizeti a futárt ha mégsem tetszik szóval itthoni bemutatóterem lesz. Majd beszámolok róla.
adms.hu | UI Designer
-
fuze
őstag
Bár lenne egy csomó hozzászólás
Én most erősen gondolkodom egy TCL 55DP660 vásárlásán, de sehol sem tudom megnézni élőben
Lehet megkockáztatom inkább.
adms.hu | UI Designer
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest