- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini #4415 üzenetére
vhol egy külföldi fórumban futottam bele, h a variable search and replace-nél lehet használni reguláris kifejezéseket. az alapján csináltam, mert a js-nek nem tudtam hogy álljak neki, úgyhogy ha azt leírod azt megköszönöm, mert ez 3 sor, ill. annyi, amennyi infó kell a %track-ból
szóval így néz ki:
a search részhez ezt írtam: (?<=artist=).+(?, catUri) ez a %track-ból, azt a részt keresi meg, ami az artist= után szerepel és levágja a , catUri előtti résznél. ha a Store Matches In részhez írsz egy változót, mondjuk jelen esetben én %artist-ot írtam, ekkor az %artist1 fogja tartalmazni a nekünk kellő részt.
szóval ez annyi sor lesz, ahány infó kell, és mindig meg kell nézni, h mi jön utána és azt írni a + utáni zárójelbe, mert ha csak a vesszőnél akarom elvágni, akkor vmiért nem működik -
törölt tag
válasz
Mr Dini #4403 üzenetére
Csak gondolatébresztőnek!
A Poweramp nem engedelmeskedik az Androidos médiavezérlő parancsoknak? Azokat "input keyevent X" parancsokkal is tudod vezérelni. Ezek az érvényben levő médialejátszásra érvényesek, amennyiben az adott lejátszó ezeket használja. Taskerben nincsenek médiavezérlő utasítások?
Ha indítani akarsz egy számot, akkor használhatod az ACTION_VIEW intentet. Az uri sorban kell megadni a fájl elérési útját. Ez alapján, a rendszer, az adot fájltípus szerinti, alapértelmezett alkalmazásnak továbbítja az intentet. Ha az a Poweramp, akkor azzal fog indulni.Ami a fentebb említett feladatot illeti, nem ismerem a Poweamp lehetőségeit. Megnéztem a Music Folder Playeremet és abban beállítható, hogy mi a teendő, ha lejátszotta a mappában levő, összes számot. Van "ugorjon a köv. mappára" opció. Ha a mappanevek elé sorszámot teszek és a 01 -es első számával indítom a lejátszást, akkor a síma médiavezérlőkkel lehet befolyásolni a lejátszást. Sztem a száminfókhoz sem kell spec. API. Ez a Folder Player meg tudja jeleníteni a szám infót a "rolón". Nem teszteltem, de 4.3 -tól a 3rd. party appok értesítései is lekérhetők.
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini #4403 üzenetére
[ezen] az oldalon elég jól le van írva minden, én is csak innen tudom ezeket, de még van olyan rész amit nem értek.
a play/pause az pont az elején van, az Action com.maxmpz.audioplayer.API_COMMAND lesz, az extra pedig cmd:1
a szám címét én is próbáltam, úgy csináltam ahogy az előző hsz-emben írtam, tehát event alatt intent received com.maxmpz.audioplayer.TRACK_CHANGED és kapsz egy %track nevű változót, ezt pedig lehet split-elni, de egy-egy számnál előfordult h nem írta ki csak a változó nevét. biztos van egyszerűbb és jobb megoldás, de mondom még nem értek mindent belőle -
spe88
senior tag
válasz
Mr Dini #4384 üzenetére
Köszi a válaszokat!
@Somatom:
Értem, de ez esetben végig bekapcsolva van a Wifi, szóval eszi is a rendszert, tehát maradok akkor az eredeti ötletnél, hogy a naptáramhoz igazodjon a wifi!@Mr Dini:
Akkor ezzel a Waittel azt is be lehet állítani, hogy ha van egy esemény Google Naptárban, ami mindenap mondjuk előfordul, de mindig máskor kezdődik, illetve végződik, akkor a kezdő és végpontjához igazítja a taskot?Tehát, ha holnap reggel 8-kor kezdődik és 14:00-kor végződik valami, akkor mondjuk 7:30-kor tegye rezgőre és 14:30-kor tegye vissza normálra!
Rá következő nap 7-kor kezdődik és 13:00-kor végződik ugyanez az esemény, akkor meg 6:30-kor és 13:30-kor tegye ugyanezt!Az egyetlen közös a két naptár eseményben: a nevük. Olyan naptár funkciót (nem tudom még mi a pontos tasker neve) pedig nem találtam, ami mondjuk az esemény kezdetére, illetve végére állítaná fel a függvényt. Csak ilyenek vannak, hogy %CALTITLE és még egy-kettő, ami nem releváns!
Szóval ezt ti hogyan állítanátok be?
Köszi
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini #4316 üzenetére
az óránkénti időjárásból szeretném kinyerni a kondiciót, hőmérsékletet és a csapadék valószínűségét. de ezt a következő 8 órára akarom megjeleníteni, de ugye minden óra egy külön csoport az hourly_forecast-en belül és nem tudom hogyan definiáljam h az első órából nyerje ki a szükséges adatokat, majd a másodikból és így tovább.
pl a napi előrejelzés közül így nyerem ki a szükséges szöveget:setGlobal("Todaydetails",httpdata.forecast.txt_forecast.forecastday[0].fcttext_metric);
ez működik gond nélkül
de az óránkéntinél nem tudok rájönni, hogyan csináljam, próbáltam a fenti logika alapján a következő órára, tehát most 0-rasetGlobal("Hourly1condition",httpdata.hourly_forecast.FCCTIME.hour[0].condition;
de nem jó már erre sem, nemhogy a maradék 7-re.
amint időm engedi beleásom magam a js topikba, mert megéri megtanulni, de addig megköszönök minden segítséget
-
ltpalermo
csendes tag
válasz
Mr Dini #4304 üzenetére
azt látom én is h gyorsabban fut le, csak nem tudtam h ilyesmikre is lehet használni
én is csináltam időjárást a wunderground-ról. próbáltam a tiéteket is alkalmazni, de vmiért folyamatosan csak üres változókat kaptam, hiába cseréltem ki az api key-t a sajátomra.
végül egy netes leírás alapján sikerült a jelenlegi időjárást és az előrejelzést megcsinálni, csak egy helyen akadtam el, az óránkénti időjárás előrejelzést sehogysem tudom js-el kinyerni. nincs benne semmi amivel ki tudnám szűrni pl a fokot, eső valószínűségét ilyesmi. ill. biztos van, csak nem értek annyira hozzá
folyamatos variable split-tel sikerült, működik is, de ugye sokáig fut le és nem túl szép
esetleg ránéznél nekem? hátha neked menne -
-
-
slice14
veterán
válasz
Mr Dini #4157 üzenetére
Úh, bocsi... Van egy home profilom, ami leviszi 4-re a hangerőt. a nem vagyok benne a wifi körzetében, akkor visszaállítja 11-re. Igen de itt a csavar, hogy van külön night profilom, ami lekapcsolja a home-ot. Ez is wifi connect alapú. Nem kapcsolgatom a wifit tasker-rel, mert nem látom értelmét.
Össz-vissz van 5 hang proilom 3 taskal.
Home - Vol 4
Default - Vol 11
Night, Night Free, Work - SilentTehát ha nem wifin, ill otthoni wifin vagyok, akkor él s default. Kivéve ha látja a melóhely wifiét.
-
-
-
slice14
veterán
-
törölt tag
válasz
Mr Dini #4094 üzenetére
Persze. 3rd. app értesítés elkapás csak 4.3 -tól van. Én Elixír Widget -tel csinálom a manuális indítást. Abban is lehet értesítési sávba kirakni parancsikon widgetet. Robotparancs indításához van külön opció, de sztem ha egy Tasker profilhoz lehet parancsikont rendelni, akkor azt is el tudja indítani.
-
-
válasz
Mr Dini #3997 üzenetére
Igen, az eszköz rendszergazdáknál is engedélyezve van a secure settings.
Keyguard nálam lollin is működött némi anomáliával fűszerezve ami mint utólag kiderült ebben hibában nyilvánult meg.
"Csak egy röpke kérdés. Van a set pin mellett piros x vagy valami, ami mutatná, h nem működik? Mert ha nincs akkor érdemes diagnosztizálni a hibát."
Lehet csak nem értem, vagy elbeszélünk egymás mellett
Nem akarom lejelszavazni a telefont, csak azt szerettem volna ha tudná kapcsolgatni az adatforgalmat, ehhez kellene a secure settings -
Roxkex
senior tag
válasz
Mr Dini #3954 üzenetére
Természetesen a root megvolt ! De sikerült megcsinálni , valamiért disable volt a tasker
De már jó
<Adamsky> Azért szeretném , hogy állítsa magától , mert akkor amikor nem vagyok wifirelőve akkor legalább nem erőszakoskodik , hogy szinkronizáljon .. De majd kiderül , hogy ha gyorsabban (ÉREZHETŐEN!) merül a program miatt a teló akkor offolom
-
Mr Dini
addikt
válasz
Mr Dini #3903 üzenetére
Na, most jutottam el a tesztelésig... {A gyerkőc az előbb nyelt le egy legokocekát
}
Bocs rosszat csináltam neked, mert nem incoming call, hanem phone ringing kell neked! {A benti gépen csak vmbe van droid, azon meg nincs hívás}
A phone ringinggel csak az a baj, hogy az egy event. Az eventhez pedig nem lehet exit taskot csinálni... Szal ha hív xy, akkor kihangosít, de utána nem némul meg rezgőbe. Lehet külön profillal kombinálni, hogyha inaktívizalódik a ring profil, akkor némuljon meg, illetve ha kiszámolod kb hány percet telefonálsz, akkor nem kell annyit szenvedni...
-
Gurat
csendes tag
válasz
Mr Dini #3900 üzenetére
Valamit valószínűleg én szúrok el de nem aktíválódik.
A tasker-ben a profil-nál importáltam majd a számot átírtam és az on-ra húztam a sávot
a tasks résznél mgjelent a call temp és call back meük de még mindig no active profil van kíírva és nem is működik.Hogyan kellene aktíválni?
A beállításokban szétnéztem de semmi ilyesmit nem látok/találok. -
Bozek
nagyúr
válasz
Mr Dini #3871 üzenetére
Menü - Preferences és a Display Off-nál van ilyen, hogy Accelerometer. Ez alapból úgy van beállítva, hogy When Power Connected, tehát kikapcsolt állapotban csak akkor figyeli, ha töltőre van dugva a telefon. Állítsd Yes-re és akkor mindig figyeli. Ha így is problémákba ütközöl, akkor meg a Yes, And Keep Android Awake.
Bár ha hívásod van, akkor úgyis feléled a kijelző, szóval nem is értem, hogy miért fordulhat elő nálad ez a probléma.
-
bosmajor
tag
válasz
Mr Dini #3861 üzenetére
1. Pofával lefelé elnémul
2. Ébresztés lelövése után elmondja az időjárást
3. Beszélgetés után homescreen (előtte gyakran jártam úgy, hogy a másik fél egy pillanattal hamarabb bontott és én a bontás mozdulatával már hívtam is vissza)
4. Végül a legjobb: ha nincs a fülemnél ótómatice kihangosít (többek között vezetés közben nagyon hasznos)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen széket vegyek?
- Már játszható a Titan Quest II korai változata PC-n
- További aktív témák...
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Sealed: Ugreen 25000mAh PD 145W Power Bank Abyss Blue
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest