- Közeleg a Fairphone 6 első főverziófrissítése
- iPhone topik
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Elmentünk fotózni a Xiaomi 17 Ultrával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
válasz
Teasüti
üzenetére
Szia!
Szerintem pontos. Egyetlen dolog, h egyszer Kelenvölgybe voltam és ott a Gazdagréti állomás volt legközelebb. (A logot nézve BP41-es állomás) egyébként nem rossz és az akksit se zabálja nagyon!

Én sem vagyok programozó, de mivel milyen étterem az, aminek nix honlapja, kicsit tanulgattam a JS-t. Egyébként a Taskernek vannak ilyen saját parancsai, amik ott vannak a wikijükben. Asszem van vmi leírás a splittelésről. Csak Taskerből egyszerűbb pl a logolás.
-
slice14
veterán
válasz
Teasüti
üzenetére
Szerintem elégé pontos. Én pl fél óránkénti frissítést állítottam be, hogy ne használja az akkut annyira. Mert így ís kb 250 soron kel végigrágja magát.
Én az svox-mariskát használom, mert a vocalizer-el többet kel dolgozni pl a hónap nevének kimondásával. Legalábbis az svox kimondja simán hogy júőnius, de a voca csak az hogy 06. Vagy csak én vagyok amatőr.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- BESZÁMÍTÁS! Palit Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xbox One S 500 GB
- Lenovo X390 i7 8665U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest