- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
RCH
tag
Sajnos nem.
Akárhogyan babrálom a telót és a Taskert, nem mûködik a hívás közbeni csengôhang bekapcsolás, pedig szemlátomást minden OK. Kicsit túrtam a neten és azt olvastam, hogy bizonyos telefonokon hívás közben nem lehet állítani a csengôhangot. Ezek szerint a telefonom bizonyos.
Viszont lehet, hogy mûködik fordítva: munkahelyen a csengés be van kapcsolva, és a task némítja, ha _nem_szerepel_ a hívó a listámban.
Szóval invertálom a dolgot, meglátjuk hogyan kezeli a teló. (Velem nem fog ez a kis huncut kiba... babrálni!) -
Teasüti
nagyúr
Ehhez nem kell ciklus. Egy változóban benne van minden. Miért nem elég csak keresni benne? Miért végzel vizsgálatot egyesével?
Éppen úgy kellene csinálni, mint mondjuk egy %PACTIVE vizsgálatnál: *ki* oszt' jóvan.
Ez egyetlen feltétel parancsonként.Amúgy meg regex-nél már működik a zárójelezés? Én ezért tértem át JS szkriptekre, mert Tasker-ből nem tökéletes a regex. <setting> nem tiszta még.
Az csak példa gondolom, mert regex-ben nem értelmezett tudtommal.
-
Teasüti
nagyúr
Az ott regex akar lenni?
Ha jól értem, akkor a task-ban a task-nak átadott változóban tárolt eredményeket vizsgálod. Én úgy tudom AV átadja az összes lehetséges találatot a Tasker-nek.Ha lesz időm, ránézek majd neked. Elég sok profilom kell legyen, amiben task-ban vizsgálom a találatokat.
-
glaci
őstag
Ha az exit taskba beteszed azt a késleltetést majd a feltételes stoppott, amit írtam, akkor elvileg nem kapcsolgatja ki-be!
(Csak a profilt, de a beállításokhoz már csak akkor nyúlna, ha tényleg kiveszed a tartóból és eltelt X idő.)Ettől függetlenül, persze ha már megoldottad másképp és jól működik, akkor hagyd úgy és "élvezd"!
ERPY:
Nem elfordulás baja van, hanem, hogy ha nagy sebességgel érkezik egy élesebb kanyarba, akkor a gravitációs szenzor "ingája" "túlleng" a határértéken és úgy érzékeli, hogy már nem áll függőlegesen. Persze ez csak pár pillanat, de így deaktiválódik a profilja egy pillanatra. (Ezért írtam Neki a késleltetéses dolgot.) -
fil
őstag
Triggernek - a már említett nfc-n kívül - használhatnál bluetooth-ot ,vagy wifi-t is. Na jó ez utóbbi azért extrém. A bt-nél viszont stabilabb. Az nfc ,hátrány ,hogy közel kell lenni hozzá ,tehát nem maradhat a telefon zsebben.
Én sokáig a bt fm transmittert használtam erre a célra. A hátránya az volt ,hogy a cucc kirázódott a szivargyújtó aljazatból ,akkor megszakadt ,ha meg megszakadt ,akkor nem kapcsolódott újra autómatikusan sokáig. Most wifi-t használok -
glaci
őstag
Próbáld meg a beállításokban az Orientation State Accuracy -t nagyobbra állítani, akkor talán érzéketlenebb lesz a kanyarra.
Vagy az exit task elején legyen egy valamekkora wait, majd utánna stop, ha a profil újta aktív és csak utánna a többil.Persze ha van NFC -d, használhatod azt is. (De azért az még nincs mindenkinek szerintem.)
-
Teasüti
nagyúr
Mire ez lefut, addigra oda is értél...
Van már AutoContacts?
Szégyen, hogy ezt évek óta nem tudja még mindig a Tasker.Ha ügyes vagy megoldod ragozással is.
Csak el kell sajátítani hozzá egy szkript nyelvet és végig iterálni a fölös karaktereket, míg találatot nem ad a telefonkönyv. -
Teasüti
nagyúr
Ehhez AutoVoice sem kell. Get Voice már elég régi megoldás.
AutoVoice esetén viszont gyúrni kell kicsit a minta felismerésre és élhetőbb lesz. Vagy a találati pontossággal van gond?
Vannak globális változók is, meg helyi változók, amiket átad a plugin az Enter Task-nak. Azokból ki lehet bogarászni a címet. Gondolom ezzel nem mondtam újat, ha már AutoVoice-ot használsz.Most az a célom, hogy a "visszakérdezôs" megfejtésnek hála felokosítsam a már mûködô AV taskokat.
Hajrá!Kár bonyolítani btw.
Lassú és nehézkes lesz. Túl sok fölösleges munka, hogy valóban lekezeljen minden valószínű opciót. Már egy 2 válaszos struktúra összerakása is legalább 4-6 különböző reakciót kíván egymásba ágyazva. -
glaci
őstag
Az írásjelekre látok esélyt, mert a Tasker -es Get Voice simán megértette az origo.hu -t és nyitotta utánna a böngészőben. Viszont a szmájli és a törlés szerintem már nagyon necces. Legfeljebb úgy tudom elképzelni, ha a taskban a %VOICE tartalmát átmented egy tömbbe, majd figyeled, hogy az utolsó parancs mi volt. Ha számára ismeretlen, akkor visszaugrik az elejére és várja a folytatást, ha "törlés", akkor megy a levesbe az egész / utolsó, ha "ennyi", akkor megy a szöveg oda, ahova szántad.
Mondom ezt úgy, hogy az Általad használt AutoVoice -t nem használom / ismerem.
(Ezt az egész beszélősdit nem is használtam eddig, csak Miattad próbáltam ki!)Szerk.:
Persze ha már vizsgálgatjuk, hogy milyen parancs hangzott el, akkor a "szmájli" -ra akár ki is cserélnetjük egy "" -re!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Bontatlan Sony WH-1000xm5 bluetooth fejhallgató.
- Eredeti Bose QuietComfort Bluetooth fejhallgató
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged