- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope
tag
Sziasztok!
Egy ideje már használom a Taskert, lehet, egyszerűbb lett volna az életem, ha korábban ráakadok erre a fórumra.
Néhány látszólag nagyon egyszerű dolgot nem tudtam megoldani.
Pl. nincs lehetőség arra, hogy minden nap azonos időpontban lefusson egy task. Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni. Mondjuk ez esetben nem gond a 12 óra, de azért ez így nem túl elegáns.Amit viszont nem tudtam megoldani, az a notification state hiánya, csak event van. Így egy notif. kezdetét le tudom kérdezni, de a végét (megszűnését) viszont nem. a %NTITLE sajnos nem törlődik, megőrzi az utolsó állapotát a notif. törlése/megszűnése után is.
A user guide-ban egyetlen helyen van említve egy "Notification Click" event, de részletezve nincs, illetve a Taskerben sem található meg.
Amit szerettem volna: ha elmulasztott esemény van (email, sms), akkor a notif.-t figyelve időközönként ismételné a riasztást (beállítástól függően vibr. és/vagy hangjelzés).Bocs, hogy kipanaszkodtam magam

Üdv:
Nope
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Pulse Radeon RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 83%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs