Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope
tag
Sziasztok!
Egy ideje már használom a Taskert, lehet, egyszerűbb lett volna az életem, ha korábban ráakadok erre a fórumra.
Néhány látszólag nagyon egyszerű dolgot nem tudtam megoldani.
Pl. nincs lehetőség arra, hogy minden nap azonos időpontban lefusson egy task. Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni. Mondjuk ez esetben nem gond a 12 óra, de azért ez így nem túl elegáns.Amit viszont nem tudtam megoldani, az a notification state hiánya, csak event van. Így egy notif. kezdetét le tudom kérdezni, de a végét (megszűnését) viszont nem. a %NTITLE sajnos nem törlődik, megőrzi az utolsó állapotát a notif. törlése/megszűnése után is.
A user guide-ban egyetlen helyen van említve egy "Notification Click" event, de részletezve nincs, illetve a Taskerben sem található meg.
Amit szerettem volna: ha elmulasztott esemény van (email, sms), akkor a notif.-t figyelve időközönként ismételné a riasztást (beállítástól függően vibr. és/vagy hangjelzés).Bocs, hogy kipanaszkodtam magam

Üdv:
Nope
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Samsung Galaxy S24 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Apple iPhone 14 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi