Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Messze nyolcezer fölött!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope
tag
Sziasztok!
Egy ideje már használom a Taskert, lehet, egyszerűbb lett volna az életem, ha korábban ráakadok erre a fórumra.
Néhány látszólag nagyon egyszerű dolgot nem tudtam megoldani.
Pl. nincs lehetőség arra, hogy minden nap azonos időpontban lefusson egy task. Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni. Mondjuk ez esetben nem gond a 12 óra, de azért ez így nem túl elegáns.Amit viszont nem tudtam megoldani, az a notification state hiánya, csak event van. Így egy notif. kezdetét le tudom kérdezni, de a végét (megszűnését) viszont nem. a %NTITLE sajnos nem törlődik, megőrzi az utolsó állapotát a notif. törlése/megszűnése után is.
A user guide-ban egyetlen helyen van említve egy "Notification Click" event, de részletezve nincs, illetve a Taskerben sem található meg.
Amit szerettem volna: ha elmulasztott esemény van (email, sms), akkor a notif.-t figyelve időközönként ismételné a riasztást (beállítástól függően vibr. és/vagy hangjelzés).Bocs, hogy kipanaszkodtam magam

Üdv:
Nope
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Óra topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-F - i7-8565U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 512GB 14" áthajtós-érintős FHD+ Gar.: 1 év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (utolsó DARAB!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs