- MWC 2026: Úgy kell ide az aktív hűtés, mint kígyónak a sportcipő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope
tag
Sziasztok!
Egy ideje már használom a Taskert, lehet, egyszerűbb lett volna az életem, ha korábban ráakadok erre a fórumra.
Néhány látszólag nagyon egyszerű dolgot nem tudtam megoldani.
Pl. nincs lehetőség arra, hogy minden nap azonos időpontban lefusson egy task. Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni. Mondjuk ez esetben nem gond a 12 óra, de azért ez így nem túl elegáns.Amit viszont nem tudtam megoldani, az a notification state hiánya, csak event van. Így egy notif. kezdetét le tudom kérdezni, de a végét (megszűnését) viszont nem. a %NTITLE sajnos nem törlődik, megőrzi az utolsó állapotát a notif. törlése/megszűnése után is.
A user guide-ban egyetlen helyen van említve egy "Notification Click" event, de részletezve nincs, illetve a Taskerben sem található meg.
Amit szerettem volna: ha elmulasztott esemény van (email, sms), akkor a notif.-t figyelve időközönként ismételné a riasztást (beállítástól függően vibr. és/vagy hangjelzés).Bocs, hogy kipanaszkodtam magam

Üdv:
Nope
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Autós kamerák
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Micro Four Thirds
- EAFC 26
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest