Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nope
tag
Sziasztok!
Egy ideje már használom a Taskert, lehet, egyszerűbb lett volna az életem, ha korábban ráakadok erre a fórumra.
Néhány látszólag nagyon egyszerű dolgot nem tudtam megoldani.
Pl. nincs lehetőség arra, hogy minden nap azonos időpontban lefusson egy task. Konkrétan egy widgeten lévő dátumot szerettem volna frissíteni éjfélkor, de csak 12 órás időintervallumot lehet megadni. Mondjuk ez esetben nem gond a 12 óra, de azért ez így nem túl elegáns.Amit viszont nem tudtam megoldani, az a notification state hiánya, csak event van. Így egy notif. kezdetét le tudom kérdezni, de a végét (megszűnését) viszont nem. a %NTITLE sajnos nem törlődik, megőrzi az utolsó állapotát a notif. törlése/megszűnése után is.
A user guide-ban egyetlen helyen van említve egy "Notification Click" event, de részletezve nincs, illetve a Taskerben sem található meg.
Amit szerettem volna: ha elmulasztott esemény van (email, sms), akkor a notif.-t figyelve időközönként ismételné a riasztást (beállítástól függően vibr. és/vagy hangjelzés).Bocs, hogy kipanaszkodtam magam

Üdv:
Nope
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest