- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ezt úgy gondoltam, hogy az air "on" állásban várakozik.
Nem. Beállított időközönként csekkolja a feltételt, h igaz-e. Az "until" szép angol szó, feltételezem egyértelmű.
Ez így ebben a formában azt jelenti: mostantól várj egészen addig - és óránként csekkold -, amíg a %AIR egyezik az "on" kifejezéssel.De a 4. sorba mivel tegyem egyenlővé a CELLID -t?
Például ezzel:
Én ketté bontanám a feladatot és csinálnék (ahogy csináltam is) egy olyan profilt, ami azt figyeli, mikor vagy otthon.
Ennyi. Ez egy modul, amit fel tudok használni bárhol máshol is. (Pl. úgy, hogy az aktivációját figyelem a %PACTIVE változóban)
Szájbarágósabban:
Új profil: Home
Context: Cell Near, stb
Enter Task: nem fontos, bármi kamu megteszi itt és most.
Ha ez aktiválódik, azt vizsgálhatod a %PACTIVE változóval.Hol találok ilyet, hogy %PACTIVE?
Javasolnám a kézikönyvet.
Jó így most repülőbe vágta magát, de mitől fog onnan kijönni?
1. airplane on
2. wait 1 h
3. airplane off
4. wait until cell signal > 0
5. Go to 1. if "otthon vagyok".
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Napelem
- Fűnyíró topik
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Spórolós topik
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Fekete titán - Samsung.hu rendelés, újszerű állapot
- Apple iPhone 15 87% Akku.Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 128GB 100% Akku. Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Lenovo Yoga Tab 3 Plus 3/32GB
- AKCIÓ! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB ZALMAN S2 TG Adata 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
- Ultimate előfizetés akár 3856 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest