Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Ez így ebben a formában azt jelenti: mostantól várj egészen addig - és óránként csekkold -, amíg a %AIR egyezik az "on" kifejezéssel.
Pontosítok: amíg ez meg fog egyezni azzal. Tehát ha már teljesül a feltétel, akkor nem vár tovább.Enter Task: nem fontos, bármi kamu megteszi itt és most.
Ha ez aktiválódik, azt vizsgálhatod a %PACTIVE változóval.
Vagy az egyszerűség kedvéért mondjuk itt beállítasz egy %Home változót és ezt beírhatod majd a ciklus feltételébe vhogy így: If %Home ~ 1. Stb.(#984) bogil99
Lehet az az oka, h már én se vagyok olyan türelmes, mint eleinte.
Újabban már csak rendelkezésre bocsájtom a forrásokat és irányt mutatok, ritkán csinálok meg mások helyett feladatokat manapság.
Nincs kedvem túráztatni magam (ingyen persze, a szabadidőm rovására), ugyanakkor még is én felügyelném ezt a topikot, vagy mi a szösz. Sajnálnám ha kihalna, miután annyi energiát öltem bele. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Dell PowerEdge R820 4x Xeon 688GB ECC RAM
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nincs kedvem túráztatni magam (ingyen persze, a szabadidőm rovására), ugyanakkor még is én felügyelném ezt a topikot, vagy mi a szösz. Sajnálnám ha kihalna, miután annyi energiát öltem bele.
de nem tudsz rávezetni, mert itt most minden türelmemet elveszítettem, és most megyek őrjöngeni.