Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ehhez bármilyen bluetooth eszköz jó, amit párosítani tudsz a telefonnal. Az eszközt kell meghekkeld, hogy legyen ki/bekapcsoló gombja.
Lehet egy rossz bluetooth füles, mintha itt olvastam volna róla az itcafe.hu főoldalán, hogy van már 3e forintért is .., vagy egy régi gps modul, amit már nem használsz, vagy csinálsz egy sajátot egy arduino és egy bluetooth modullal, ott korlátlan lehetőségeid lesznek.
A bluetooth near funkcióval ha érzékeli a tasker, akkor egyik állapot ennek az exit taskjához a másik állapot.
Azt tudomásul kell venni, hogy ez nem olyan mint egy olyan bt gomb ami pl a fényképezőt vezérli alapból, mert a telefon lehet csak több mp után veszi észre, hogy bekapcsolódott az eszközöd.
Én a bukósisakom bt interkomját bekapcsolom, összekapcsolódik a telefonnal elindul egy profil, amikor kikapcsolom az eszközt, akkor kikapcsolódik. Szerintem ez ugyanez mint amit te szeretnél.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest