Hirdetés
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Képernyőmentes Fitbit jön a Google-től
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Olcsón ad sokat, de a minősége... Kukirin G2 Ultra teszt
- Apróbb változással jön a Pixel 11 az első képek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Próbálkozom újra.
Tehát van egy profilom, ami ha a telefon csatlakozik egy BT eszközhöz, akkor elindítja a Spotify-t és a lejátszást is. Lásd
.
Működik is rendesen, elindul a zene, a Tasker-ben látom, hogy zöld a profil, tehát csatlakozik a BT eszköz.Ehhez hozzá akartam adni egy exit task-ot, ami a BT eszköz csatlakozás végeztével (tehát amikor kikapcsolom a külső eszközt) kikapcsolja a telón a BT-t és kilép a Spotify-ból.
Na most a gondom az, hogy az exit task hozzáadása után már nem működik jól a profil, ugyanis a BT eszköz csatlakozása után azonnal végrehajtja az exit task-ot és leválasztja a BT eszközt (holott exit task nélkül még rendben elindul a Spotify).
Megnéztem azt a log-ban, hogy az eredeti felállásban (azaz még exit task nélkül) hogy működik a profil, hátha kiszúrok valamit, lásd
.
Egészen az OK részig értem, de mit jelent a végén az exitOK-stop-start-stop sorozat? Ennek van köze ahhoz, hogy az exit task hozzáadása után azt azonnal végre is hajtja az eszköz csatlakozásakor, és nem csak az eszköz manuális leválasztásakor (ahogy annak lennie kellene)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Slim 1TB HDD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - 0420AB
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.
.