- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
atillaahun
üzenetére
Az instant eseményeket leszámítva (pl Event), a többinél visszaállítja eredeti értékre a változtatásokat. Bár nem minden funkciónál, azt hiszem a fogaskerék jelű parancsoknál igen.
Ezt vki megnézhetné, hogy így van-e.
Pl repülő módot visszakapcsolja elvileg kilépő Task nélkül is, ha lejár a Context.(#32) mandras81
Passz, gúgli a barátod. Biztos akad pár beállítás, amihez kell, de nem mindenhez.
Nálam ez nem volt kérdéses, emrt elvből root-olt romot használok.
(#37) ERPY
Mintha láttam volna changelog-ban ICS támogatást. Display brightness parancsban be van pipálva az azonnali hatás?(#38) S_xperia_S
Hogy hogy többször mondja? Lehet többször aktiválódik a profil egymás után. Milyen Context-tet állítottál be?(#39) atillaahun
Context:
- battery state 0-15% (vagy 15%-100% invertálva)
- power state "any" invertálva(#40) S_xperia_S

Nem volt betervezve, hogy publikálom, ezért ne várjon senki se dokumentációt, vagy kommenteket.
De azért nagyjából megvan, h mit miért csináltam. Lehet kérdezni. 
(#41) suti_88
Naná. Csak a kreativitásodon múlik, h mivel spórolhatsz. Amúgy maga a progi nem bántja az akkut. Bár RAM-ot tud enni, ha több tucat profilod van és mindegyik aktív egyszerre. Optimalizálással ezen is lehet faragni.
(#42) wayne1
You are welcome!(#43) atillaahun
Tedd fel a Secure Settings-et és azzal fog tudni GPS-t kapcsolni a Tasker is.(#44) bohoc71
Fentebb említettem, hogy visszaállítja a módosításokat. De azt nem tudom, h pontosan milyen feltételek mellett teszi ezt és mely parancsoknál. Vki utánanézhetne.(#46) bohoc71
Fura, nekem is CM Gingerbread van fent, és megy rendesen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

De azért nagyjából megvan, h mit miért csináltam. Lehet kérdezni.