Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Teasüti
    nagyúr

Jah nem. Vagyis egyelőre nem. Csak már elég sok és (viszonylag) bonyolult profilom van, hogy kár legyen ha valahogy elvész. :)

Azt a backup-ot végülis már megcsináltam, csak azt hittem csak a beállításokról készül, de akkor ezek szerint kompletten mindenről. Akkor zsír, köszi. :)

Most megint van egy kis időm, úgyhogy asszem, akkor kiváltok még egy app-ot a Tasker-ral, hogy az se foglalja a RAM-ot, mégpedig az ébresztőt. :)
    Az egyszerű része már megvan, hogy hétköznaponként 7-kor játsszon le egy zeneszámot, de azt hogy mondom meg neki, hogy jelenjen meg egy üzenet, amit ha leokézok, akkor abbahagyja?

Minden alkalommal, mikor a pipával kilépsz, készül auto backup is. Erre érdemes odafigyelni, főleg ha már ilyen 200 KB felett járnak a profiljaid, mivel hamar meg tud hízni a tasker mappája.

Miket készítettél eddig?
    Jól jönne az ihlet. :)

Nekem eddig egy olyan Task-om van, ami a gps koordináták alapján figyel egy légvonalbeli távolságot egy kezdőpont és az aktuális pozíció között és számon tartja, hogy mennyi idő alatt érek vissza a kezdőponthoz, aztán figyelmeztet ha el kell indulnom vissza. (nem szeretem az órámat figyelgetni, ha elkóborolok vmerre :)) )

Új hozzászólás Aktív témák