Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Maxximus
    őstag

Az a baj, hogy ha nem kapcsolod be a hívásvárakoztatást, akkor a telefon nem értesül róla, hogy keresnek. Ez nem a taskeren múlik, hanem Rajtad!

Aztán, ha már van várakoztatás, akkor lehet próbálkozni. Bár kérdéses, hogy ha blokkol, akkor tud-e különbséget tenni a folyamatban levő és a várakozó hívás között! Ilyet még nem csináltam.

Első ötletem, hogy ha hívás van folyamatban, akkor aktiválja a csörgés figyelő profilt. Majd ha az aktiválódik, akkor mentse a hívó nevét és blokkolja. Persze kérdés melyik hívót menti, ha az aktívat, akkor azon kívül mindenkit.

Mondom mindezt úgy, hogy nem próbáltam ilyet, így nem tudom miképp működik ez a taskerben ha egyáltalán van ilyen lehetőség.
    De a logikáját én ilyennek képzelem.
    Aztán majd kijavítanak, ha rosszul gondolom.

De, természetesen tudom, hogy ebben az esetben nem megy ha nem kapcsolom be a hívásvárakoztatást.
    Igen ez lenne a lényeg, hogy a várakozó hívásokat blokkolja mindig, így az ilyenkor hívónak foglaltat jelez (tudom valszeg nem rögtön egyszer ki fog csengeni neki) én meg tudom, hogy hívás közben ki keresett, utána vissza hívom.
    Ehhez egyébként kelleni fog szerintetek a root?

Új hozzászólás Aktív témák