- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Akkor a saját alkotásaim:
[link]
SD kártyán a Tasker nevű mappába kell barakni a zip-ben lévő almappákat, vagy értelemszerűen a benne a lévő fájlokat.Tasker-ben meg a legfelső soron a Home ikonra hosszan bökve feljön egy menü, ahol az "import" paranccsal tudjátok hozzáadni a projekteket (igen, komplett projekteket exportáltam, remélhetőleg így a legegyszerűbb). Arra figyeljetek, hogy Beginner módban nem biztos, hogy meg tudjátok oldani az importálást. Nem vagyok benne biztos, h megjelennek a projektek vagy úgy egyáltalán az importálás.
Ami nem működik úgy, ahogy szeretném:
Hardver projekt - Wifi és Wifi conn profil (az elképzelés, hogy ha szakad a kapcsolat, akkor kikapcsolja a wifi-t. Na most ezen még agyalnom kell, mert ha én kapcsolom ki a wifi-t, akkor ez a profil visszakapcsolja.
)Idő projekt - Night End profil (itt a context nem működik, mivel a %TIME változó nem dinamikus - vagyis nem frissíti magát, csak akkor ha lekérdezik az értékét. Ergó vagy ciklusban kéne vizsgálni a %TIME-ot, vagy vmi más okosságot kell kitalálni)
Lábjegyzetbe még: vmiért itt a "Repcsi Off" Task lefutása esetén aktiválódik a "Brightness" Task. Erre még nem jöttem rá, talán vmi bug lehet. Napló szerint néha így viselkedik legalábbis.A Google naptár részeknél a HTTP Get parancsban mindenki cserélje ki a saját privát url címére a linket. A ? utáni paraméterekről találtok infót a neten, a kulcsszó az API.
Kérdésekre legjobb tudásom szerint válaszolok, de előljáróban közlöm, nem vagyok se profi, se különösebben tapasztalt, se informatikus.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- LG 32GP850-B 32'' Sík QHD 165 Hz 16:9 G-Sync/FreeSync NanoIPS Gamer Monitor - Karácsonyi akcióban!
- RYZEN 7 5800X + hűtött VRM-es A520 alaplap + 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Noblechairs Epic - Valódi bőr
- iPhone 15 PLUS 128GB kék sérült kijelző, KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 90%! Fulldoboz!
- GAMER PC - i7-7700, 16GB DDR4, GTX 1650
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)