Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Hozzád fordulnék, de bárkihez szól aki tud segíteni.
Már lassan ott tartok hogy megy a kukába a Tasker is, na nem mintha az alkalmazással lenne hiba, hanem egyszerűen nem tudom megoldani amit szeretnék.
Wifi ki-be kapcsolásról lenne szó. Próbáltam megcsinálni amit ajánlottál, de vagy nem jó, vagy én voltam béna. Valszeg az utóbbi.
Na szal leírom mi van nekem, csak ami ide tartozik, és egy hülyegyerek szintjén (ez lennék én) kérlek írd le hogy mit állítsak vagy javítsak.Otthoni profil:
Ha wifi connected bármihez, akkor Auto Brightness OFF, Display Brightness 0Utcai profil:
Ha wifi not connected semmihez, akkor Auto Brightness ON, Wifi OFFWifi ellenőrzése profil:
Minden 10 percben, Wifi set ON, if %WIFI ~ OFFVan még egy rakat beállításom, de az már nem ehhez tartozik, és mindegyik tökéletesen működik.
A fent leírtakban biztosan nem okés valami (logikus mert akkor működne), de amit nem értek, hogy maguk a műveletek szuperül lefutnak, az Otthoni és az Utcai értelemszerűen okés.
A wifi ellenőrzésekor szépen bekapcsol a wifi, kapcsolódik is a routerhez, át is vált 1-2 másodpercre Otthoni profilra az Utcai profilból ki is írja hogy kapcsolódva, majd kikapcsolja a wifi-t és visszavált Utcaira.
Nemrég kezdtem a Taskerrel ismerkedést, szal nem vagyok profi, ezért is kérnék egy számomra lépésenkénti megoldást, hogy megtudjam oldani.Igazából ez azért lenne fontos, ha nem vagyok itthon ne zabálja le a wifikeresés az akksit, ellenben 10 percenként ha ránéz az csak olcsóbb energiából.

A mobilnetem mindig aktív, azt sose kapcsolom ki, ha kell ottvan, ha wifi-n lóg a tella akkor meg úgysincs használva.
Thx a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- PLC programozás
- Türelem, még mindig készül a Marvel Blade játéka
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen alaplapot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- LEGO klub
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7600 8GB OC HIBÁTLAN!!
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 4060 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 PLUS 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest