Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 13 4G
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ERPY
őstag
Hozzád fordulnék, de bárkihez szól aki tud segíteni.
Már lassan ott tartok hogy megy a kukába a Tasker is, na nem mintha az alkalmazással lenne hiba, hanem egyszerűen nem tudom megoldani amit szeretnék.
Wifi ki-be kapcsolásról lenne szó. Próbáltam megcsinálni amit ajánlottál, de vagy nem jó, vagy én voltam béna. Valszeg az utóbbi.
Na szal leírom mi van nekem, csak ami ide tartozik, és egy hülyegyerek szintjén (ez lennék én) kérlek írd le hogy mit állítsak vagy javítsak.Otthoni profil:
Ha wifi connected bármihez, akkor Auto Brightness OFF, Display Brightness 0Utcai profil:
Ha wifi not connected semmihez, akkor Auto Brightness ON, Wifi OFFWifi ellenőrzése profil:
Minden 10 percben, Wifi set ON, if %WIFI ~ OFFVan még egy rakat beállításom, de az már nem ehhez tartozik, és mindegyik tökéletesen működik.
A fent leírtakban biztosan nem okés valami (logikus mert akkor működne), de amit nem értek, hogy maguk a műveletek szuperül lefutnak, az Otthoni és az Utcai értelemszerűen okés.
A wifi ellenőrzésekor szépen bekapcsol a wifi, kapcsolódik is a routerhez, át is vált 1-2 másodpercre Otthoni profilra az Utcai profilból ki is írja hogy kapcsolódva, majd kikapcsolja a wifi-t és visszavált Utcaira.
Nemrég kezdtem a Taskerrel ismerkedést, szal nem vagyok profi, ezért is kérnék egy számomra lépésenkénti megoldást, hogy megtudjam oldani.Igazából ez azért lenne fontos, ha nem vagyok itthon ne zabálja le a wifikeresés az akksit, ellenben 10 percenként ha ránéz az csak olcsóbb energiából.

A mobilnetem mindig aktív, azt sose kapcsolom ki, ha kell ottvan, ha wifi-n lóg a tella akkor meg úgysincs használva.
Thx a segítséget előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest