Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Le tudnád írni, karakterre pontosan, h milyen parancsok vannak a profilokban?
Vhogy úgy, ahogy én szoktam:Profil neve
Context: (elérési út/név) [feltételek és paraméterek]
Enter task:
1. (pl. Variable Set %var to 1 if %pos ~ *home*)
2.
...
Exit task:
1.
2.
...Mert így nem elég exakt, szintaktikai vagy szemantikai hiba is okozhatja, miközben logikailag akár helyes is lehet.
(pl a %WIFI értéke nem lehet "OFF", mivel kisbetűket ad vissza. És Tasker-nél ez nem mindegy.)Vagy exportáld a profilt és töltsd fel ide!
Egyébként majdnem biztos vagyok benne, hogy csak vmit elhibáztál, mivel ez egy teljesen hétköznapi feladatnak tűnik.
-
ERPY
őstag
Ehez még hozzáfűzném, hogy mégsem megy minden annyira rendben. Ha elmegyek otthonról, értelemszerűen mobilnetre kapcsol, de a wifi-t mégse kapcsolja ki. De van hogy kikapcsolja, de akkor nem kapcsolja vissza. Szal érdekesen működik. Engem erre egy teljesen más alternatíva is érdekel, de így jelenlev használhatatlan. Lehet felejtem ezt is a picsbe, mint a llama-t, az is össze vissza csinált mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest