Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
CWorm
aktív tag
Hm, köszönöm davtsik-nak és bacusnak a hozzászólásokat, én eddig azt hittem, hogy amikor egy enter task beállít valamit, akkor az úgy is marad akkor is, ha a profil már nem aktív, ezért én ahol tudom, visszaállítom a dolgokat változókkal, de akkor ezek szerint felül kell vizsgálnom az eddigi beállításaimat.
davtsik:
Ez a profil:
State: Orientation: Face Down
Event: Phone ringing
Szerintem azért nem működne, mert ha jól értelmezem a Tasker működését, akkor a bejövő hívás érkezésekor csak akkor aktiválódna ez, amikor a telefon lefelé néz. Mivel az event az egy egyszeri valami, nem pedig állapot. Vagy tévedek? Esetleg a phone ringing egy kivételes event, ami addig áll fenn, amíg csörög a telefon?bacus:
Ezt majd még elolvasom holnap is, amikor nem leszek fáradt és sörös.
Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.--
Közben még eszembe jutott egy általános kérdés:
Tudja valaki, hogy a Task-ok között, amikor hozzáadunk egy újat, akkor a "Settings"-en belül található sokminden setting mire való, hogyan kell használni? Bármelyik választom ki, csak annyi van bennük, hogy
If,
Label (optional)
és ennyi. Szóval nem értem, nem kell megadni semmit...?-
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- Corsair 64GB KIT DDR4 3200 MT/s CL16 Vengeance LPX - bonatlan, új
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár szerintem értem, csak most nem fogom fel (AutoIT-ben már elég sok script-et írtam). Kérdés, hogy vajon kideríthető-e valahonnan, hogy mik azok a dolgok, amiket visszaállít a program egy profil inaktiválódása után, és miket nem.