Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
A módosított profiljaim, projektekbe szedve:
[link]Másold az SD kártyán a "Tasker" könyvtár "projects" mappájába a fájlokat! (Ha nincs, hozd létre!)
Importálás:
-Tasker beállításaiban kapcsold ki a Beginner módot,
-Főképernyőn húzd le a fejlécet
-nyomj hosszan a most megjelent házikóra
-válaszd az "import" menüpontotElméletileg minden működik benne.
* Wifi automatika jól szuperál, ha szakad a kapcsolat, kikapcsolja akku kímélés miatt. Nem zavar már be neki, ha manuálisan ki/bekapcsolod.* Bluetooth automatika, kapcsolat vége esetén 3 perccel ezt is kikapcsolja, ha nincs új kapcsolat.
* "Night" profilba implementáltam a változó profil vége időt, a "Check Night End" task számolja ki mindig, hogy mikor kell kilépnie Repülőből. ("Do The Night Calcs" függőség!)
Wait paranccsal oldottam meg végül és ami még jobb, ha a telefon alszik, az nem zavar be a Wait parancsnak. Pent szerint - a fejlesztő - csinál egy "ébresztőt" a telefonnak, amikor lejár a várakozási idő, szóval addig tud aludni, utána meg feléled és fut tovább a Task.* Kicsit hozzáadtam néhol, kicsit felturbóztam, okosítottam itt-ott. Ami lényeges változás, hogy a Say parancsok külön task-ba lettek rakva, így ellenőrizhetővé vált, h hibátlanul lefutott-e a Svox parancs.
* hozzáfűztem pár kommentet egy-két helyen. Igaz elsősorban még mindig saját magamnak címezve, h később is tudjam mit miért csináltam. Kérdezni szabad, ha belekavarodtok.

* az Offhook profilba /Telefon projekt/ beraktam egy parancsot, hogy rögzítse a beszélgetést az SD kárya DCIM mappájába call.3gp néven. Ezt csak tesztelés céljából raktam bele, azért tudjatok róla (nálam sajnos nem működik)!
+ egy Mozi task a Telefon projektben, amit egy parancsikonnal hívok meg az asztalról.
+ egy "Incoming call" profil a Telefon projektben, ami a hívó fél nevét mondogatja pár másodpercenként. Én nem használom, ezért nem is aktív, viszont jól jöhet még később.
- dokkolás Task-okat eltávolítottam a függő változókkal együtt, nincs rá szükségem.
És még vmi, az xml fájlokat mentés után módosítottam, kiszedtem belőle a privát url címem a Google naptárhoz, és kiszedtem az edzőm telefonszámát.
Az időjárás meg Köpönyeg.hu rss-éből jön, Pécsre beállítva. Ezt a címet mindenki módosítsa magának, ahogy szeretné (Get Weather task)!
A Google naptár részeknél a HTTP Get parancsban mindenki cserélje ki a saját privát url címére a linket. A ? utáni paraméterekről találtok infót a neten, a kulcsszó az API.
A jövőben lehet nem lesz elérhető majd az előző link. Szúrja a szemem, hogy csak be van dobva a Public mappába.
(akkor még nem rendeztem külön helyre a Tasker fájljait)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Tasker - AZ Android alkalmazás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Bontatlan! Kingston FURY Renegade 1TB M.2 PCIe NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(akkor még nem rendeztem külön helyre a Tasker fájljait)