- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
emre33
addikt
Motorola 6120E modemmel a 80Mbit necces lesz.
Miért? Ez a modem csak 4 frekit tud kezelni, azaz 80/4=20Mbit jut egy frekire.
Egy freki elméleti határa valahol 35Mbit körül van.Van 8 használható freki a tarr hálózatába, de 6120e egyszerre csak 4 tud kezelni
6120e esetén saját magad át tudod rakni a másik 4 frekire, de ez se megoldás.
De ha egy adott körzetbe/szegmensbe több ember elkezd letölteni, akkor nem lesz 80Mbit sebességed.Erre a 8 freki egyszerre történő használta lenne a megoldás, ott csak 10Mbit jutna egy frekire.
Sokkal több esélyed lenne a folyamatos maximális sebesség elérésére.Csakhogy ehhez modem csere kellene, ezt viszont információm szerint a tarr nem tervez modem cserét!
-
-
emre33
addikt
De hogy jóról is beszéljek:
Maximális 550-560 feltöltés helyett ha 540 korlátozást állítok be, akkor a ping 10-15 körül van.
Eddig ez jóval magasabb volt!Feltöltés mellett a netezés sokkal gyorsabb!
Nem véletlenül vártam ezt a 4 frekit évek óta.
De ha nincs korlátozás, akkor halál van, nem kicsit!
-
emre33
addikt
Nem, szerintem az a gondod mint nekem:
Régen utorrent-be nem kellett feltöltési korlátozás. Max-al ment felfelé, és 200 ping volt.
Most már kell, mert ha nincs szabadon hagyva 5-10Kbyte feltöltési sebesség, akkor 100-200Kbyte-ra lassul be a letöltés, és 1000 feletti ping, vagy folyamatos csomagvesztés.
magyarul használhatatlan lesz a net.Kb: 2 órája tesztelem, és tuti ez a baja.
-
Tutu7030
veterán
Igen. http://192.168.100.1/
-
-
Rosep
senior tag
Na hát megoldódott az ügy aztán. Én itthon próbáltam mindent: leállítottam a szervert, újraindítottam gépet, modemet, routert. Nem lett jó. Hívtam őket, elég hamar visszahívtak. Ugyanezt végig csináltatta velem az ürge és utána furcsa mód jó lett... Az már egy másik dolog, hogy aztán egész du. nem volt net.
De még mindig csak 50M. -
-
HIJ
őstag
Sztem még mindig nincs Digitális csatorna. Remélem mire hazaérek helyreáll...
Egyébként így már nekem is jobban megéri a HD csomag. Eddig csak egy D1 volt előfizetve, hogy legyen normális adásom, de így már 14 HD csatorna 2235 -ért egész jó ajánlatnak tűnik. Írtam is nekik egy mailt reggel, de még nem válaszoltak, hogy mennyivel olcsóbb ha hűséget vállalok.
-
HIJ
őstag
Összességében 11 ért kapsz 50 megás netet és mindent az HBO -n kívül.Ráadásul ez nem kerül Ft -ba, mert kafetéria, ami ugye egy halandónak megint csak álom.
Ezzel csak arra akartam kilyukadni, hogy had reklamáljak már, hogy drágák, ha én a 120e -s fizetésemből magyar forintban áldozok 13500 -at havonta a 15 megás netért meg 1 db digitális csomagért...
Ja és nekem fel sem ajánlja hogy fizessem be egybe, pedig megtenném. Ilyenkor mi van?
Olyan alapon ahogy a Part -hoz bemegy, kiülhetne Paks főterére is ilyen csomagokat kötni...
-
j.bond
csendes tag
-
HIJ
őstag
Akkor most min is vitatkozunk? Végül is kiderült hogy drága nem? A T -nek is meg van a hálózata, amin 6k ért ad adott csomagot, a Tarrnak is meg van a hálózata, amin meg hasonlót ad kb 12 -ért? Ja és arról nem is beszélve hogy a tarr sem akkora császár a szolgáltatás minőségét tekintve... Had kérdezzem már meg hogy te mennyit fizetsz a tarrnak?
-
emre33
addikt
Mivel a Nóta TV is a Digi csatornája, így érthető hogy eltűnt. Ugyan az a helyzet.
Ok szerintem: Ár és a csatornák helyzete az analóg csatornakínálatban.http://dtvnews.hu/hirek/kikerulnek-a-digi-erdekeltsegu-csatornak-a-tarr-kinalatabol
2013. január 1-től nem lesznek láthatók a Tarr analóg és digitális kábelhálózatain a DIGI-hez tartozó DIGI Sport 1, DIGI Sport 1 HD, DIGI Sport 2 és 1 Music Channel csatornák, valamint a Tematik Kábel-es Musicmix, Nóta TV és PV TV sem.
ATV HD megjavult
-
HIJ
őstag
Elvileg már az Invitel megvette a Tarr -t, ha igazak voltak a kb egy évvel ezelőtti fülesek. Annyi hogy még két évig nem változik semmi, aztán fogja az invitel ténylegesen átvenni. De szvsz nagy változásokra az árakban nem kell számítani, amíg nincs aki megszorongassa őket a piacon. És lássuk be, hogy a T-com egyenlőre az IP tv -vel nem valami nagy fegyvertény.
Na majd a Lucas -os példa akkor lesz helytálló, ha megnézzük az új Star Wars filmet
-
kabelmania27
Topikgazda
Másik szogáltató UPC, harmadik Digi.
UPC-nél tegnaptól hűség nélkül is elő lehet fizetni csomagokat.
Invitelt kihagytad. Ahol van DTV és docsis3 net ott családi csomag 72+7 (választható minicsomag: Horizont) csatorna, net:25/5 2 év hűséggel 8490 ft/hó
Nálam nincs d3 és dtv ugyanennyi a havidíj 6/1net, 37analóg adás (600Mhz-s hálózat van, ahol 850-es van több adás van), telefon. -
emre33
addikt
"TV-iken észre veszik ezt a fos minőséget, amit a csatornák 70%-a mutat."
He? Tarr digitális csatornáinak minőségét felesleges szidni/vitázni, kép és hangminőségbe verhetetlenek! Mert a csatornák nagyrésze a BIX-ből jön, és változtatás nélkül adják tovább!
Míg több más szolgáltató a műholdas jelet továbbítja és vagy jó kis minőségbe újrakódolja.
-
Tutu7030
veterán
-
Mike88
senior tag
Én ugyan nem vagyok előfizetője a kábelszolgáltatásuknak, de konkrétan ezt már ajánlottam nekik, kb. ilyen árat javasoltam én is. Azt mondták nem érné meg nekik, szóval erről ennyit...
Persze, hogy ez miként jött ki nekik eredményként, azt már nem részletezték, de feltételezem azzal számolnak, s persze teszik mindezt rosszul, hogy nem tudnának működni kiegészítő szolgáltatásként. Én viszont úgy gondolom, hogy abszolúte működne a dolog. A HelloHD is volt akkora marha, hogy mire elért az ország arra a szintre, hogy elterjedtek a HD felbontást tudó TV-k, addigra elhagyták az eredeti profiljukat, s most van egy maroknyi előfizetőjük pedig most működne a dolog! -
sch_a
addikt
A Sport1/2/M is átáll HD-ra decembertől. Vajon a TV2-t is lehet majd HD-ban nézni digitális előfizetés nélkül, mint a többi mindigtv-s adót? Mondjuk amennyit én tv-zek... Csak sportot nézek, M1-en gyönyörű a kép, még akkor is amikor nem HD. Digisport1/2 és a Sport1/2 meg borzalom...
-
emre33
addikt
Igen, mert az automatikus csatorna keresést nem küldték ki kötelezőnek.
Az a baj, hogy sok ember nem tudja ilyenkor mit kell tenni.
BOX felhasználói beavatkozást kér.
Gondolom én nem akarják túl gyakran megtenni.Én Samsung TV-m szerencsére magától csinálja.
BOX nekem nem kell soha többet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- EAFC 25
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest