- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tutu7030
veterán
válasz
sarobee80 #3842 üzenetére
Tegnap azt írtad, hogy egyetlen csatornát sem fogott be. Most meg m1-m2?
Véletlenül nem a "Digitális Légi(antenna)" opciót választottad a hangoláskor?
Csináld újra a hangolást, de most a "Digitális kábel" opció legyen kiválasztva.Ja, lg tv.. ott elvileg végig keresi a dvb-c csatornákat is, ha a már megtárgyalt módon, nem magyarország van kiválasztva.
-
sarobee80
csendes tag
válasz
sarobee80 #3778 üzenetére
Üdv!
Mint ahogy gondoltam tényleg nem ment zökkenőmentesen a további üzembehelyezés. Csak miért nem lepődök meg...
Röviden: Igényeltem egy CI-modult a Dzsem trió mellé. A STB-t mondták 3 munkanapon belül kihozzák. Hazavittem behelyeztem a kártyát a TV-be de egyetlenegy csatornát nem fogtam be.Felhívtam a 1223-at de fogalmuk nem volt mitől lehet. Végül sikerült megtudnom itt a forumon (köszönet Tutu7030-nak!!!), hogy mivel alap csomagom volt ezért majd szűröt kell cserélni. Természetesen a 3 napból 5 lett, mire kijöttek és valóban cserélni kellett a szűrőt. A CI-modult nem ismerte fel a TV, a szerelők javasolták cseréltessem ki egy másikra mivel kétfajtát értékesítenek. Bementem az irodába, ott azt mondta a "kedvenc" ügyintézőm, hogy nem tudja kicserélni mert nincs nekik, vagy ha lenne is azt már 12.000 Ft-ért kellene megvennem!!! Ok, kértem egy másik boxot, ezt is ki kell fizetnem természetesen és természetesen a CI-modult sem fizetik vissza. És mivel már nem új előfizető vagyok ezért 15 munkanap után hozzák ki a másik boxot. Röhej!!!
Most írtam egy kis panaszos levelet nekik, hogy ugyan cseréljék már ki nekem is ezt a szájbab...ott modult mert itt a fórumon olvasom, hogy bementek és már kapták is a másikat. Gondolom ez Szekszárdon történik mert itt Dombóváron ez a nő....katasztrófa!!!!
Na ennyit a Tarr Kft.-ről... -
-
-
Tutu7030
veterán
válasz
sarobee80 #3763 üzenetére
Az alapértelmezett keresést állits át teljesre!
Ha pc-n akarod szerkeszteni a csatorna listát, akkor dugj a tv-re egy fat-ra formázott pendrive-t, majd tartsd nyomva kb 5 mp-ig a menü gombot, utána írd be a 1105 kódot és ott lehet menteni a TV Link-loader -> Send to USB úton. Fényképes magyarázat itt
A visszatöltés ugyanígy, csak a Receive from USB pont alatt.
A TLL editor meg itt van. -
Tutu7030
veterán
válasz
sarobee80 #3761 üzenetére
A jogosultságot elvileg beállították, mire haza értél a kártyával/modullal.
A kártya nélkül is be kell hangolnia a csatornákat, csak éppen azt írja majd rájuk, hogy "Kódolt program". Hoppá! Az LD sorozatnál ha jól emlékszem, alapból magyarországra tiltva van a dvb-c! Állítsd át Finn-re az országot (minden más maradhat magyar beállításon, nálunk is így van a kis LD320 tv-n), így meg fogja találni az összes dvb-c programot! -
Tutu7030
veterán
válasz
sarobee80 #3759 üzenetére
Csinálj egy csatorna keresést a digitális csstornákra (kábel opcióval). Ha végzett, akkor kapcsolj az rtl klubra (DTV, nem analóg!). Elvileg azon hamarabb megkapja a jogosultságokat a kártya ( ha éppen nem felejtették el beállítani a kártyára.
Ha 15-20 perc múlva sem lesz aktív, akkor hívd fel őket újra.Ha a csatornák sorrendjét is át akarod variálni, akkor a keresés indítása előtt vedd ki a pipát az automatikus sorrend négyzetből.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung DDR5 SODIMM ram kit 16 GB (2X8GB) 5600 MT/s
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged