Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Be is futott a Honor GT Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabelmania27
Topikgazda
Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
-
Grande Ale
őstag
válasz
sonny cher #20747 üzenetére
Azt mondjuk tényleg jó lenne ha betennék.
-
sonny cher
csendes tag
a magyar mozi tv még mindig nincs a kinálatban! himelnek hámolnak, én multkor már megkérdeztem hogy talán meg van tiltva?? lejár a hüség pár nap és lépek ahol van . a tarr online tv nem ajánlanám mert még van mit a felbontáson javitaniuk.a a nagy magyar tulajdonu kábeltévének egy kicsit lépéshátrányba vannak a többiekhez képest.
-
garga01
őstag
válasz
trec12 #20740 üzenetére
Passz, majd nyilatkozik vki aki meg tudja nézni. Engem annyira nem érdekel a netes stream, mert azt max telefonon nézném, de ez 1 évben 1-szer ha előfordul
Azért érdekelt a minőség, ha a One-on (exDigi optika) jön a kötelező modul, érdemes lesz-e a Tarr-a cserélni, de a lenti felvételek alapján határozott igen. -
trec12
addikt
válasz
ftamas0201 #20738 üzenetére
Állítólag van próba hónap. Igaz lehet? (KÜF-ön kereszetül is elérhető lesz a face oldaluk szerint mint a Tarr Mobil. Meg kellene várni ott lesz-e valamilyen további kedvezmény.)
-
garga01
őstag
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
trec12 #20736 üzenetére
Nekem szolgáltatás mellé van, telefonon használom viszonylag sokat munkában, számomra teljesen jó a minősége, az imént ránéztem a webesre is, ha jól látom 1920x1080 felbontást kínálnak, 1440p-n is simán vállaható és nézhető, semmi gondot nem látok benne. Valószínűsíthetően a kettő ugyanaz, mert a bejelentkezési felületek ugyanazok a leírások és útmutatók alapján, csak elkészítették valószínűleg egy külön csomagra is aki így szeretne előfizetni TV adásra.
-
csaszi75
senior tag
válasz
trec12 #20736 üzenetére
Még nem láttam működőképesen, hogy milye na minőség egy ilyen Tarr-os szolgáltatás, de jónk tűnik..
Végigolvastál mindent az oldalukon?
https://www.tarr.hu/lakossagi/tv/onlinetv
Amennyiben okosTV-n szeretnéd nézni, nézd meg előbb a te TV-s OnlineÁruházában, hogy elérhető-e ott az APP-juk?
Ezt csakis a próba fogja eldönteni, amikor megvetted és kipróbálod az otthoni környzetedben..
"Okostelevízió
Samsung SMART TV: 2020, 2021, 2022, 2023, 2024-es modellek. Applikáció letöltése az alkalmazás áruházból.
LG SMART TV: UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól. UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól. Applikáció letöltése az alkalmazás áruházból.
Android/Google TV operációs rendszerű okostelevíziók. Alkalmazás letöltése az Play Store áruházból." -
trec12
addikt
Nézegettem a honlapot látom kétféle streaming tévé van a Tarrnál egy akinek van Tarr tévé előfizetése és mellé jár és van amit bárki igénybe vehet. Ami tök jól hangzik.
Milyen ezeknek minősége? Ezek gyakorlatilag ugyan azok csak a nevük más?
A sweet tv-vel szemben is érdekelne a minőségbeli különbség - ha van - aki esetleg próbálta őket. -
bzolika10
aktív tag
válasz
farkas63 #20733 üzenetére
Egy átlag usernek teljesen, bár ugye kérdés, hogy kit tekintünk álag usernek. A böngésző/netflixező userek megfelelnek ennek a kriériumnak, de aki pl használ valamilyen felhőtárhelyet, ami manapság már elég standard, annak elég idegőrlő lehet az 20Mbites uplink. És akkor még a hardcore userekről nem is volt szó, akik pl seedelnek, esetleg mellette még egy jellyfint/plexet futtatnak és szeretnék, ha ámenne a 4k-s stream az uplinkjükön.
-
farkas63
aktív tag
Kinek mi, egy átlag usernek tökéletesen elég a 20-22mb/s feltöltési sebesség is.
-
zoltaneger
junior tag
Sziasztok! Mobilszolgáltatásnál a hívásátirányítás működik? Én hiába próbálom bekapcsolni, nem sikerül. Hibára fut.
-
Grande Ale
őstag
Most nézem én is, 500/100 internetcsomagom van, a honlapon már nincs is olyan...
Visszavitték 450-re, cserében a feltöltés 150 lett.
ZTEG-F688V9.0 a modem, wifi5-öt tud.
Wifi 6-os modemük még nincs? -
bzolika10
aktív tag
válasz
rviktor25 #20725 üzenetére
Akkor meg már ott a prémium 1 év hűséggel. Nem értem, hogy kiért kellett kinyírni az extrát.
Beszéltem velük, 6500Ft/ hóért elérhető 1 év hűséggel, ha telefont is kérek mellé
Tehát azzal lesz olcsóbb, hogy marad a hgw és amortizálódik, amikor adhatnák olcsóbban is hűséggel és akkor szükség se lenne a hgw-re. Teljesen logikus. -
bzolika10
aktív tag
Jól látom, hogy az önálló extra csomagot megszűntették? Csak alapot lehet rendelni és prémiumot a honlap szerint. Az alap kevés, a prémium meg túl sok (árban), a net nem opció mellé, mert botrányos a feltöltés és most húzta be a telekom az optikát.
-
Adams84
aktív tag
Mivel a sweet.tv [link] topicban eléggé felpörgött a Tarr OnlineTV szolgáltatással kapcsolatos információcsere és érdeklődés (de ott ez offtopic), ezért megnyitnám itt (is) a témát, hátha több infóhoz lehet jutni.
Akciós ajánlat, 30 napos próbaidőszakkal:
-
Aknow
csendes újonc
válasz
garga01 #20718 üzenetére
Felraktam drive-ra a felvételeket, remélem jó a link: https://drive.google.com/drive/folders/11PvGznrUkrqsOnj0InOH-0s4e-l91q3W?usp=sharing
-
garga01
őstag
Sziasztok!
Akinek Tarr előfizu van, és van arra alkalmas tv/box, tudna mérni pár csatornán, milyen a bitráta? -
Red product
csendes tag
válasz
FuRiONight #20713 üzenetére
Sok szerencsét hozzá. Nálunk Sárbogárdon optikai kábelen jön a jel és egész jó stabil. KábelTV - Alap, Max, Internet - Net 450 van és ez mellé van még MAX előfizetés a Tarr-on keresztül.
-
FuRiONight
addikt
Múlt hét pénteken oda a tarr-nál vagyunk, maximálisan elégedett vagyok. Jobb mint a Digi volt!
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz
FuRiONight #20710 üzenetére
Weboldalon cím szerint tudsz tájékozódni a csomagok felől, nekem is gigabit van koaxon, csak ahogy mondják feltöltésben a koax gyengébb az optikával szemben, az hogy nálad mi van azt meg kell nézni, csomagokban is látni fogod akár a Weboldalon is
-
garga01
őstag
válasz
FuRiONight #20708 üzenetére
Koaxon is tudnak Gigabitet adni lefelé, T-nek is rengeteg az ilyen hálózata. Csak a felfelé irány jóval gyengébb mellé, 25-50 körüli.
-
FuRiONight
addikt
válasz
FuRiONight #20703 üzenetére
Ha van Gigabites net akkor az csak optikai lehet nem?
-
kentucky
őstag
válasz
FuRiONight #20705 üzenetére
Szintén Bács dél, nekünk FTTH szuper eddig. Ügyfélszolgálat is segítőkész.
-
RockCNC
őstag
válasz
FuRiONight #20703 üzenetére
Attól függ, helyileg hol vagy.
Ha olcsóbb és stabilabb, nyilván igen. -
FuRiONight
addikt
Sziasztok!
Jelenleg diginél vagyok, érdemes Tarr-ra váltani? Mik a tapasztalatok eddig?
-
kentucky
őstag
Sziasztok! Mit ronthatok el: FTTH-n nem akar kapni bridge módban IPv6-ot a saját routerem. IPv4-et kap (publikusan) DHCP Client-ként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Nők, nőügyek (18+)
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Milyen házat vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- ASUS ROG GAMER PC: i7 9700K / 32GB DDR4 / 256GB SSD+1TB HDD / RTX 2080 SUPER 8GB / Win 11 !!
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Intel ARC A770 16GB GDDR6 / Cooler Master 600W Elite V3
- micro:Macqueen Lite - robot készlet, mikrovezérlő nélkül
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest