Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
válasz
trec12 #20740 üzenetére
Passz, majd nyilatkozik vki aki meg tudja nézni. Engem annyira nem érdekel a netes stream, mert azt max telefonon nézném, de ez 1 évben 1-szer ha előfordul
Azért érdekelt a minőség, ha a One-on (exDigi optika) jön a kötelező modul, érdemes lesz-e a Tarr-a cserélni, de a lenti felvételek alapján határozott igen. -
ftamas0201
Topikgazda
válasz
trec12 #20736 üzenetére
Nekem szolgáltatás mellé van, telefonon használom viszonylag sokat munkában, számomra teljesen jó a minősége, az imént ránéztem a webesre is, ha jól látom 1920x1080 felbontást kínálnak, 1440p-n is simán vállaható és nézhető, semmi gondot nem látok benne. Valószínűsíthetően a kettő ugyanaz, mert a bejelentkezési felületek ugyanazok a leírások és útmutatók alapján, csak elkészítették valószínűleg egy külön csomagra is aki így szeretne előfizetni TV adásra.
-
csaszi75
senior tag
válasz
trec12 #20736 üzenetére
Még nem láttam működőképesen, hogy milye na minőség egy ilyen Tarr-os szolgáltatás, de jónk tűnik..
Végigolvastál mindent az oldalukon?
https://www.tarr.hu/lakossagi/tv/onlinetv
Amennyiben okosTV-n szeretnéd nézni, nézd meg előbb a te TV-s OnlineÁruházában, hogy elérhető-e ott az APP-juk?
Ezt csakis a próba fogja eldönteni, amikor megvetted és kipróbálod az otthoni környzetedben..
"Okostelevízió
Samsung SMART TV: 2020, 2021, 2022, 2023, 2024-es modellek. Applikáció letöltése az alkalmazás áruházból.
LG SMART TV: UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól. UltraHD(4K) modellek, WebOS 5.0-tól. Applikáció letöltése az alkalmazás áruházból.
Android/Google TV operációs rendszerű okostelevíziók. Alkalmazás letöltése az Play Store áruházból."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
- Nők, nőügyek (18+)
- PlayStation 5
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
- EAFC 25
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Politika
- További aktív témák...
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB RAM 256GB SSD Intel Graphics W11
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest