- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
doc
nagyúr
nekem Secret Hitlerem van Kinabol, pont tegnap nezegette kollega hogy milyen baromi jo mar, egyaltalan nem latszik hogy Kinaban keszult
(bar a csomagolas es a design erosen budget stilusu, de ez nem gagyisag hanem szandekos design
)
illetve uton van Spot It, Werewolf, Resistance es Dixit
Exploding Kittens jo otlet, rendelek olyat is
-
attiati
veterán
Szerintem amelyiken a doboz jobb alsó sarkában a gameworks logó helyett az amerikai zászló van, azok a kis méretű "utánzatok".
Csak a példa kedvéért. Itt le is mérték.
-
doc
nagyúr
ahol a legolcsobb
hasznaltan nem szoktam, de mostanaban benn vagyok a tarsasjatekos adok-veszek csoportban facebookon, ott nagyon porog az elet, es minap sikerult egy Captain Sonart beszereznem (teljesen ujszeru allapotban, ujan sehol nem kaphato, mindenhol csak elojegyezni lehetett)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- BestBuy topik
- Revolut
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest