Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Egy ideje már van náluk 25% kedvezmény minden játékra, ezt láttad vagy indult valami új akció? Ja, meg ClubCard-hoz van kötve, ha esetleg nincs, akkor érdemes regisztrálni!
Most csütörtökön az Auchan akciózza a társasokat, hűségkártyával ott is -25% kedvezmény. Ami azért is lehet érdekes, mert általában el szokták rontani és az eleve akciós játékokat még 25%-kal leárazzák ilyenkor -
japunk
aktív tag
Nálunk egy játékot élt meg kiegészítővel együtt, kezdésnek nem rossz ismerkedni a deckbuilder mechanikával. Nekünk szerintem azért nem jött be mert már nem igazán tudnak minket lekötni a kizárólag deckbuilder mechanikával működő játékok, kell mellé valami más is. Ha kizárólag az ezzel operáló magyar játékok érdekelnek akkor van a Shards of Infinity meg a Dominion ami eszembe jut, más hirtelen nem.
Ha meg esetleg érdekel más magyarul megjelent, deckbuilder + egyéb mechanikával is operáló játék akkor: Clank (bár ezt már nehézkes beszerezni), Végtelen tél, Dűne Impérium, Mage Knight (bár ez kezdőknek nem ajánlott).
-
petyus_
senior tag
-
japunk
aktív tag
-
ZsZso
Közösségépítő
-
ZsZso
Közösségépítő
"Csak üzletben" -nél látsz készletinfót, teljesen korrekt, talán teljesen real-time, de úgy még nem vettem semmit, csak hallomásból tudom ezt is. Amúgy volt rengeteg belőlük online is, bár pont a ma induló akciójukra véget is ért. 15 ezer Ft -ért a Wingspan volt talán a legjobb, de 15 alatt volt Arnak is, szóval volt pár hihetetlen ár. A nagyobb dealek már 12-re el is fogytak azért.
Úgy szoktam csinálni, hogy online megrendelem, üzletbe kérem és akkor a szállítást is megspórolom. Én szeretem az Euronicset, szerintem korrekt cég.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged